💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 206
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 885
Туньо знае, че ако иска да е полезен с нещо, трябва да се докаже на пъзел, особено когато е тренирал този компонент толкова много. Иначе няма да имат причина да го държат в племето. Според мен това беше причината да се самопредложи и ако беше успял, щеше да му гарантира дълго време в предаването. Но май историята с Касим ще се повтори и накрая ще изхвърчи дори по-бързо и от него.

# 886
Мале, Мартин избесне

Ох, не мога с тези Гладиатори, толкова пък да са горди. И Наше село им е колибата 😂😂😂

# 887
жълтите кога вдигнаха за последно варелите? нещо ми убегнаха от погледа.
направо ги дадоха как ги пускат.

Аз даже си върнах да видя как успяват да бутнат аквариума и о, чудо, нищо не се вижда, само разляха аквариума върху камерата🥴 Само аз ли леко се съмнявам?

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 22:47 от Hot Summer

# 888
  • София
Сега утре да дадат една игра с издръжливост или точност и амазонките могат да бият гладиаторите.

Дано не ги противопоставят по грозен начин.

# 889

Аз даже си върнах да видя как успяват да бутнат аквариума и о, чудо, нищо не се вижда, само разляха аквариума върху камерата🥴 Аз ли само леко се съмнявам?

а биха ли се радвали толкова и така да приказват, ако са им помогнали. просто се чудя

# 890
  • София
И после сложиха грешен човек на пъзела. Това как да е, ама като видяха, че е блокирал, трябваше да го сменят. Той накрая беше в някакъв унес и се виждаше, че изобщо не мисли и се е забил.
Най-лошото от всичко е, че този Мартин забрани да питат за смяна, за да не стресират Туньо, а после в синхрон бълва змии и гущери срещу същия.

# 891

Аз даже си върнах да видя как успяват да бутнат аквариума и о, чудо, нищо не се вижда, само разляха аквариума върху камерата🥴 Аз ли само леко се съмнявам?

а биха ли се радвали толкова и така да приказват, ако са им помогнали. просто се чудя
Естествено, че да

# 892
  • Другата България
Мартин се ядосва супер лицемерно според мен.

# 893
  • Пловдив
Мисля си, дали Виктория нарочно не се предложи за пъзел, за да паднат и за да има шанс за запълване на място в тяхното племе. Предполага се, че всяко вакантно място ще се запълни от роднина.

# 894
Мартин се ядосва супер лицемерно според мен.
Да, има нещо преиграно, пренавито в репликите му, чудех се как да го опиша. Може да са реплики индийд. 🤣

# 895

Естествено, че да
И с храна вероятно Simple Smile
Също Вики ми се видя начервена, малко се съмнявам това да е естествения й цвят ?!

# 896
Аз май видях, че Мудева пусна точно този варел и имаше няколко бързи кадъра от различните камери.

# 897
Амазонките прекалено се възгордяха. Бая се озориха, ако не беше Туньо толкова зле, пак щяха да са последни горките. Били "отвяли" сините...

# 898
И после сложиха грешен човек на пъзела. Това как да е, ама като видяха, че е блокирал, трябваше да го сменят. Той накрая беше в някакъв унес и се виждаше, че изобщо не мисли и се е забил.
Най-тъпото беше, когато този Мартин забрани да питат за смяна, да не стресират Туньо, а после в синхрон бълва змии и гущери срещу същия.
Той, Emilia's Personal Elvis, нали влезе една седмица преди всички и има изключителни права да се изказва😂😂😂

# 899
Амазонките прекалено се възгордяха. Бая се озориха, ако не беше Туньо толкова зле, пак щяха да са последни горките. Били "отвяли" сините...
А Димо каза, че в следващата битка трябвало да се види дали ще спрат победната серия на мъжете … май коментарите им ги пише някой който гледа друга игра ?!!

Общи условия

Активация на акаунт