💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 164
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 930
Изложи се Туньо, но тук съм на негова страна. Откъде накъде ще им дава отчет за кого ще гласува

# 931
Ха, защо ми се изтри коментара за Туньо...

Както и да е, аз да благодаря за темата и да се включа в нея все пак.
Засега моят фаворит е Дунев и съм гласувала за него.

# 932
Не са успели да измислят друга игра ехх...може да има други условия все пак, ще видим 😅

# 933
Явно изгубените ще трябва да подобряват времето на основните отбори. Не е лоша идея, дава и добра представа за силата. Просто играта е много неприятна и скучна.

Не знам момичетата как ще бият утре, освен да се разчита, че мъжете заради теглото няма да се справят.

Момчил изключително премерено и любезно отговори, но Виолета беше набрала и като в готова за скандал, спирка няма.

# 934
Твърде агресивно нападателна е Виолета спрямо Момчил, мисля, че и тя самата има нюх и усеща, че е най- способният, но и в него наистина има нещо твърде себеналагащо се ми се струва. Филип и Гого не бяха на абсолютно всяка цена, най- много се доближава до Фифо, но Фифо с хладна доминантност печелеше симпатии.

# 935
Не знам за вас, но имам чувството, че всеки ден гледам едни и същи игри този сезон.. Много странно усещане, а с предните сезони, това нещо липсваше.
Съгласен съм, само силови битки. Предишните сезони беше по-различно.

# 936
Виолета е ясно че ще я държат доста ,ако не и до края на предаването.Трябва такъв тип играч.Лично мен ме дразни на моменти  ,и не смятам че е права в случая с Момчил .Не знам какво се заяде с него още в началото.Може би видя конкуренция за нея и щерка и  в негово лице  Rolling Eyes

# 937
Изгубените само за награда ли ще играят утре?

# 938
Утре смятам, че трябва Цвети да спечели. Хем се занимава с калистеника, хем е лека и с малки стъпала.

# 939
  • София
Сегих се,,че Туньо  по поведение ми прилича на Неделчо от минал сезон..май така се казваше..И той се изтъкваше, но не му вървеше с пъзелите.

# 940
Туньо, ако може да прати Васил при Момчил. Виолетка ще има нужда от линейка.
И да! Баланс. Цвети и Виктория ще бият. Дано.

# 941
Здравейте! Отдавна ви чета, реших да се присъединя към разговорите днес.
Някой друг изкефи ли се на Елвиса като си изпусна нервите? Така го усетих. 😀
Като нищо Туньо иска да събира грошове като стратегия. За да спечели ще трябва да номинира някой по-“слаб”. 😀 Ще видим де.

# 942
Едва се изтърпява Виолета, грам възпитание няма, говори на Момчил обърната с гръб към него. Хареса ми как той спокойно й каза да се обърне като има да казва нещо Simple Smile Дунев потрива доволно ръце, че вниманието се насочи в друга посока, а не неговата торба с грошове.

# 943
Абе, пичоВи.. като отпадне някой тези дни, при Изгубените ли ще ходи или директно си заминава?

# 944
Сегих се,,че Туньо  по поведение ми прилича на Неделчо от минал сезон..май така се казваше..И той се изтъкваше, но не му вървеше с пъзелите.

Касим се беше провъзгласил за краля на пъзелите и по-добър от Неделчо, но накрая се изложи. Неделчо е най-добрият пъзелист до този момент в ИВ и не мисля, че скоро ще има кой да го задмине. Особено на пъзелите с картинка има много голяма преднина заради професията си.

Общи условия

Активация на акаунт