💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 144
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 945
Да, Туньо се изложи и то много, не знам какво е решавал преди това, но не издържа на стрес. Останалите две племена, ако забелязахте се прегърнаха и бяха по-спокойни и си даваха подкрепа/не че е извинение, но все пак/, когато се редеше пъзела. Това при сините не го видях, отделно че си ги подкараха водещите преди играта, поради избора на Дунев.

# 946
За Виолета думичката комуникация означава – ще правите това, което аз ви кажа.

# 947
АААААААААМАЗОНКИ!!!!
Браво, браво на момичетата! Неслучайно вярвам в тях от самото начало. Изкефиха ме максимално в игра, която изобщо не беше тяхна ч. В началото тъпо и упорито мъкнаха варелите, нагласиха си умно и направиха бързо пъзела. В тази връзка се радвам, че Виктория се справи, защото на нея й е нужно да докаже сама на себе си, че има смисъл да е в играта, като си повярва, ще е по-ценна за племето си.
Това е начинът - без его, игра за отбора и добър лидер.

В тази връзка това за мен е проблемът на Старейшините - много его, много желание за вожд. Масово имат вина, включително Виолета - тя се нацупондри, че не я сложиха нея да реди пъзел и ТЦ, няма да помагам. Ами за мен тя саботира племето си, не Туньо. Той просто се издъни. В тази връзка ми е смешно да се търси саботаж толкова рано в играта, не ги знам какво им е в главата тоя саботаж. Няма смисъл от сравнение с действията на Мани и Фейгин миналата година. Там беше наистина с цел, играта беше в напреднала фаза...

За Гладиаторите няма какво да кажа, това беше игра за тях. Чакам първата им загуба, защото тогава ще се проявят конфликтите и при тях, няма да са толкова задружни.

Това си е закон Божи - всичко е наред и всички сме единни...до първия съвет.

# 948
Едва се изтърпява Виолета, грам възпитание няма, говори на Момчил обърната с гръб към него. Хареса ми как той спокойно й каза да се обърне като има да казва нещо Simple Smile Дунев потрива доволно ръце, че вниманието се насочи в друга посока, а не неговата торба с грошове.

Реално на Дунев Виолета му е манна небесна, защото му спестява влизането в кофти роля. Ако нея я нямаше, щеше да се наложи това да той. Някой трябва и тази роля да играе.
При Момчил си го има прекомерния егоцентризъм, от космоса се вижда. Щеше да е интересно да го видя в мъжкото племе в по-унгабунга средата. Ама засега Крум си е най-натрапчивия женомразец.

# 949
Лидер е човек, който съумява хем да обединява, хем хората да го следват и да му се радват, възхищават и т.н. Това по повод Виолета.

# 950
Абе, пичоВи.. като отпадне някой тези дни, при Изгубените ли ще ходи или директно си заминава?

Бих очаквала да си ходят по-скоро. Няма да го гледаме до догодина. 32 човека има сега, това е прекалено. Не е user friendly така. 😀

# 951
Аз ли бъркам или имаше възможност и право да сменят Туньо?
Ако да, Виолета не щеше, пък Елвис Емилиянов даже не се заяви /какво редят щерките не се брои /! И в този случай оправдавам държането на Туньо при другарския виолетов линч!

# 952
Нещо сините не ми харесват. От възрастни и улегнали хора очаквам съвсем различно поведение. Дунев добре го изтипосаха как лъже най-нагло. Опита неуспешно да замаже.
Като условия според мен най-добре е стопанството.

# 953
Сините загубиха с връзването на варелите. Първите 3 завъра лично Виолета. Това ги забави много. Забавата им изяде времето за пъзела. Ако бяха спестили времето с варелите, можеше да са поне втори. Ама то има една приказка - ако баба беше мъжка.....
Сега Туньо, муньо.... Не го харесвам, но веднага си каза - издъних се. Виновен съм. Номиран съм. Каква отговорност пое Виолета? Заяде Момчил. Ами искам Васил да е първия влязъл при брат си.[video][/video]

# 954
  • Буркина Фасо
За Виолета думичката комуникация означава – ще правите това, което аз ви кажа.
тая освен бялото на очите друго всичко по лицето и е претърпяло тунинг - вежди, уши, бузи, джуки .  и как си е лъснала лицето ... като експонат то музея на мадам Тюсо Smiley

# 955
Гръм в рая Simple Smile Старейшините не били чак толкова велики и непобедими.

Виолета е нетърпима. Агресивна, с огромно самочувствие, иска всички да я слушат и да изпълняват каквото каже. Имам чувството, че спокойствието, с което Момчил отговаря и общува с нея, я озлобява още повече. Туньо се издъни много, но и нейното поведение не беше ОК. Другите се събраха да си помагат и подсказват, тя очевидно искаше сама да дава заповеди на Туньо и се врътна сърдита, когато Момчил се намеси. Много ме дразни поведението й.

Харесаха ми момичетата, особено Мудева и Цвети. Виктория сякаш малко де наду, че е спасила отбора, а щеше да се мъчи като Туньо без помощта на другите в началото. От мъже Цецо се представи много добре.

# 956
  • Sofia
Виолета може да е права за някои неща, но с този мутренски маниер ми отива директно на минуса, както и с фасоните си.
Момчил се радвам, че не се поддаде на провокацията й, запази самообладание и спокойно, кратко, ясно й отвърна, без да я напада. С подобни опоненти така се действа.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 23:42 от Сиена М.

# 957
Много незряла реакция към Дуньо. Не е симпатичен, но всеки може да се издъни. Хайде другарско-мутренски съд. А като мина арката? Това не се споменава.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 23:37 от zenata

# 958
Аз в началото харесах Дунев, но той май ще излезе хлъзгав. Първо уж не разбрал, не чул защо му предлагат грошовете, а днес мълчеше през цялото време на разговора след загубата на битката. Нали е капитан. Не взе никакво отношение, а се скатаваше. Възхищавам се на формата, в която е и как с лекота участва в битките, но поведението нещо... Дано да се лъжа, де. Ще видим.

# 959
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Туньо мнооого се изложи.
Не мога да повярвам,че 40 минути не може да нареди този елементарен пъзел - има букви,има цветове,има краища.
Мартин изпусна нервите,не очаквах такова нещо.Явно е от онези мъже, уж тихи,пък бомби със закъснител,не знаеш в кой момент ще гръмнат.Плашат ме такива хора.

Виолета,макар да е права в някои ситуации, е нахална,груба и много шумна.С Ганьо ще са си лика прилика,нищо,че тя такова арогантно поведение не била толерирала..Ами,че вие си същата, госпожа..
Не бих издържала и ден в нейната компания.

Утре игра като за Цвети.Тя ако не може да спечели подобна игра,не виждам кой друг.
Вики и близначката също имат шанс,защото са слабички с малки крачета.

Общи условия

Активация на акаунт