💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 144
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 990
Постепенно картината започва да се зацапва. "РАзобличиха" Дунев- ама и той хубаво се сети да каже, че е чул каквото е искал да чуе. След тая зверска битка така да очерниш човека. Мислех си- Ралица, не ги казвай тези думички, дете носиш... Знам , че не ги е иЗмислила тя, но все пак може и да откаже. Много на дребно. За Туньо. Очевидно блокира и забрави каквото и да било. Обясненията може да са всякакви- елементарното- липсата на приток на кислород към мозъка. И Валентин беше прав да го посъветва да спре да се оцефери малко. Виолета беше права, че се реди от текста. Но Момчил много искаше да помогне. Важното, че настъпи разцепление в рая. За мен номинираните ще са Момчил и Туньо. За битката на червени и жълти- логично е момичетата да бият. Никой от мъжете не е достатъчно лек за тази задача. Прогнозата ми е близначката да ги отвее. Хубав ден!

# 991
Ами, Хамериканската бизнесменка за това е вътре- да прави скандали и сеири . Ако няма такива персони в отборите..ще пукнат от скука, монтажисти и редактор ще се чудят какво да монтират и да излъчат. Ние зрителите ще викаме"Е,е , егати тия на санаториум ли са там?"
А така на всеки отбор има заложени образи с предвидими избухвания.
Всичко е сценарии, старите фенове на игрите го знаем и гледаме спокойно и оценяваме, дали са се справили с каста тази година.
Аз като такъв - казвам ДА!
Всичко е  топ!
По казуса Дунев- тия хора ме изненадват, всеки път- не са ли изгледали ВСИЧКИ сезони, след като са ги одобрили за участие?!
Ами то е ясно, че има запис и във всеки удобен момент, могат да излъчат това което си казал/правил на другарския съд, та да разбунят кошера малко и да те поокалят. В случая - шампион, медалист- ама лъжец Wink

# 992
Аз също мисля, че без образи като Виолета, агронома, Гатю, Туню, Виктория сезонът ще е скучен.

# 993
Добре ,че свършиха снимките на ИВ.в Царево ,че с този апокалипсис там ,щеше да стане мазало.

# 994
  • Варна
Да се запиша и аз, че гледам и този сезон. Харесва ми каста. Харесва ми, че са дали възможност на повече народ да се покаже по телевизора. Simple Smile Още не мога да запомня всички, разбира се, но ще чакам да се поизчистят.
Гледам, четвъртък ще са 2 битки- на Загубените и втора номинационна. Питам се, ако от Загубените спечели щерката на Виолета и избере Тунчо, за да се сменят, а той е номиниран, то той къде ще ходи? На пустия плаж или на битка?
Още нещо не ми е ясно. Загубените ще се бият помежду си, за награда пържоли. Ами за какво ще се бият? Индивидуална пържола ли е наградата или който и да спечели, вземат пържолите?

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 09:16 от cucurbita pepo

# 995
  • Другата България
Аз още след първи епизод съм заложила, че Виолета ще добута поне до ТОП 10.
Колкото повече напредват епизодите, макар и съвсем малко до момента, толкова повече си затвърждавам залога, дори бих го удвоила. Такива персонажи Тупарката ги лапа като топъл хляб, да не говорим, че допускам и Дени да си тръгне преди нея. Толкова се изтърка това със сексизма и женомразСТВОТО /май няма такава дума/, толкова хейт отнесе Женя миналия сезон заради тъпите им изпълнения, толкова позитиви събра Фифо и заради нескопосаните му опити да го очернят, и сега какво - нови Жени и Фифо. Joy Че чак Неделчо уроци преподавал, и той се е взел вече много /на/сериозно, добре, че съм ограничена откъм време и хич няма да му гледам под, над и зад кастите. Само Чакалчето и Жорката, когато мога. Толкова са предвидими всички, че се чудя какво са подготвили на Момчил освен лелята от отвъд океана. Убедена съм, че ще има и още нещо, сценарият се надгражда всяка година, па макар и все по-нескопосан.

# 996
  • софия
Брутро, пичови! Кафе за всички, кроасаните се пекат.
  Виолета ще отнесе целия хейт на света, а аз продължавам да се забавлявам с нейния персонаж. Странно е, защото пък Джафката ме дразнеше на макс. Тя с държанието си ще накара една камара народ да припада по Момчил и да го жали. Някак след миналогодишните драми и терзания май съм претръпнала или още не съм заобичала даден герой и за това съм толкова дзен.
 Снощи даже и Марто ми хареса, а бях с големи предразсъдъци към него. Намила баш, като моя милост, когато избеснее. Само, дето аз се навивам на ум и когато ме попитат какво има, обикновено отговарям с НИЩО!!!😀
 По промото за довечера съдя, че амазонките май ще пратят умпилумпитата на съвет и тогава ще е страшна забава.
 Хубав да ви е денят!

# 997
Според мен Туньо си заслужи хейта, защото добре, блокирал е, а това на всеки може да се случи, но като видя, че се оплете като пате в калчища защо не слуша другите какво му казват? Почти беше сглобил думата и в следващия момент дават кадър и думата е развалена. 🙄 Виждаш, че не се справяш, виждаш, че си блокирал, но продължаваш, ами не е сериозно това. За реакцията на останалите от племето не съм изненадана, това са свръх амбициозни хора, доста от тях са спортисти и винаги гонят само и единствено победата.

# 998
Правя разлика между Амазонките и Виктория,на която дадоха да се пробва на басейна,но не омрънкаха и не я изядоха с парцалите задето забави отбора,а Туньо/колкото и да е спрял/го нападнаха веднага.Не мога да разбера логиката на Елвиса и кой е той,че да казва кой къде ще се пробва и къде няма.Много ясно,че всеки,който има и малки зачатъци ,смята ,че може да реди пъзел,ще се пробва,битките не са само отборни,финалът не е отборен,а там има пъзел.Едно е да редиш вкъщи,ако ще и с таймер,друго е да си там,под напрежение,викат ти отстрани,поучават те,състезаваш се.
Виолета не спря да се кара,от варелите,до пъзела,тя не помага с идеи,тя намила отстрани с агресивен тон.

# 999
Навремето гледах втория сезон на Игри на Волята. След безумното начало на сезон три се заклех, че повече няма да гледам и дълго време спазих обещанието си, но този сезон не издържах. Донякъде заради рекламите за нещо грандиозно. Хора, десет пъти съжалих.

Първото което виждам, е че мъжете които подбират са - отново - без капка уважение към българските жени. При това много от тях са спортистки.  Мъжете разсъждават, че всичко е "сила, сила, сила", "жените са жени". За пореден път държането им е "аз съм супермен, другите нямат право да ме критикуват". От мои познати научих, че миналата година е спечелил сърбин, който се е държал като джентълмен. Казвал е "понеже тук са масово жени, трябва аз да съм номиниран" и всички са се застъпвали за него. Това липсва в българските мъже които отиват в това съзтезание. Поне в повечето от тях.

Конкретно за състезанията. Прави ми впечатление, че са доста нечестни. При положение, че има един отбор изцяло от стероидни мъжаги, един отбор от жени и възрастни мъже, и един изцяло от жени твърде голяма част от изпитанията са силови. На плуване жените постигат 50-55 сек. на обиколка под мъжете, дори световни шампионки. Мъкнене на рамене, дърпане, сечене дърва и пр. това са все силови елементи. Хайде гредата, пълзенето и ребусите - не, ама останалото е силово.

Снощи поведението на онзи - не му запомних името - от сините, които прецака играта бе направо брутално. Първо показа самочувствие без покритие. После през цялото време никой не изслушваше другия. Амазонките бяха зад тях - с много - а ги застигнаха. Накрая на пъзела - окей брат, надценил си се, хайде приеми съвети. Виолета на  два пъти тръгна да му обяснява, а той "Не, не това не пасва", "Объркваш ми нещата", "остави ме на мира". Абе човек, виждаш че не става - приеми акъл. При амазонките Виктория не бе уверена, но другите ѝ помогнаха. Супер са  задружни. И накрая - окей, издънил си се. Ама покажи с нещо, че съжаляваш. А не да се мусиш, да се сопаш и пр. Това ми  напомни оня Александър от втория сезон - и той с голяма претенция за баскетболист, направиха една баскетболна игра, издъни отбора, и после взе да прави демонстрации, да се дели от останалите, да не си говори с тях.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 13:26 от Не се сърди, човече

# 1 000
Аз не видях Мартин да решава кой къде ще се пробва. Недоволството беше, че Туньо ги е подвел, като е казал, че ще се справи, защото се е подготвял 1 година и те са били сигурни в неговите възможности. Като видиш, че не можеш да редиш, ами отдръпни се и не спъвай отбора, това не е час по трудово, а се играе за време.

# 1 001
  • София
Да се изкажа и аз за видяното.

Дунев - нищо неочаквано за продукцията да каже истината. Хареса ми техния ход, защото неговото не е стратегия, а някакъв вид алчност, което не се връзва с приказките. Поразклатиха образа му.
Виолета - най-добрата защита е атаката - тя лично е вързала първите три варела и е дала идеята за цялото безумно връзване, което изключително много ги забави.
Туньо - за мен е човек на продукцията и завъртя играта снощи.
Момчил - гори за играта и не заслужава отношението на Виолета.

Амазонките - браво на тях.

Надкаст - много слаб първи епизод. Туджаров, знам че четеш тук - ще загубите много публика по този начин. Освен да дам още един шанс на Чакалов...

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 09:51 от Eiger

# 1 002
То и господин бедър е много здрав,но 30сек.му трябваха да покаже заложби на препядствието над басейна.Него също не видях да го нападат вкупом.Готвиш се,възможно е да се издъниш,блокираш,екстремни условия.Миналите сезони неведнъж съм чувала участници,които са изтъквали опита си с различни компоненти от игрите,докато не пробваш,не знаеш ставаш или не.

# 1 003
Проблема не че толкова, че той ги е подвел - поне според мен. На всеки се случва да се надцени. Проблема бе държането му на пъзела и после. На пъзела като видя че не може, егото не му позволи да приеме съвети. А после се цупеше и се сопаше на другите за критиката. Не че и другите нямат трески за дялане, огромен проблем в комуникацията, но неговото държане не беше нормално.

# 1 004
Ами хубаво, видял е, че не става и продължава да ги върти и премята тези парчета. Ами кажи "Сори, не мога да го наредя в момента, хайде някой друг да се пробва", а той стои и се върти като ощипана мома. Наистина прилича на саботаж неговото.

Общи условия

Активация на акаунт