💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 158
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 975
Туньо е леко нередовен според мен.
Поне така ми изглежда момчето, нещо не е наред съвсем, но ми изглежда добряк човек и ако се държиш с него добре, никога няма да имаш проблеми.

А пък Баба Яга е направо най-доброто попадение на кастинга за всички 5 сезона. За няколко дни да успея такава неприязън и непоносимост да развия към човек е страхотно постижение.

Сините показаха, че не са никакъв отбор. Не може, когато някой се насере, ти да го сринеш така. Номинирайте го, не му давайте повече пъзели и тн...ама така да се нахвърлиш и да риташ паднал човек на земята ми е едно от най-противните неща в живота.

Браво на Момчил за спокойствието ! Засега поведението му е на шампион.

# 976
Туньо е леко нередовен според мен.
Поне така ми изглежда момчето, нещо не е наред съвсем, но ми изглежда добряк човек и ако се държиш с него добре, никога няма да имаш проблеми.

А пък Баба Яга е направо най-доброто попадение на кастинга за всички 5 сезона. За няколко дни да успея такава неприязън и непоносимост да развия към човек е страхотно постижение.

Сините показаха, че не са никакъв отбор. Не може, когато някой се насере, ти да го сринеш така. Номинирайте го, не му давайте повече пъзели и тн...ама така да се нахвърлиш и да риташ паднал човек на земята ми е едно от най-противните неща в живота.

Браво на Момчил за спокойствието ! Засега поведението му е на шампион.
Вилето кат женски Веско! 😂👌

# 977
Не харесвам Вилето, ама когато дава верни съвети, не мога да не го оценя! И в живота съм така - силно любя и мразя, но винаги споменавам,когато съм научила нещо от този, когото твърде явно не харесвам! 🤣

Тя хубаво дава съвети, ама сама си каза, че първите три варела тя самата ги е вързала стегнато.Явно от там е тръгнало и следващите така са ги вързали.Предполагали са, че така ще е по лесно.Като се видя, че не е така е лесно да даваш съвети.

# 978
Виолета е ясно че ще я държат доста ,ако не и до края на предаването.Трябва такъв тип играч.Лично мен ме дразни на моменти  ,и не смятам че е права в случая с Момчил .Не знам какво се заяде с него още в началото.Може би видя конкуренция за нея и щерка и  в негово лице  Rolling Eyes

Имам теория защо се заяде с Момчил. Сигурно по нататък в играта Момчил и дъщеря и ще станат двойка.Е как да не се заяде бъдещата тъща с бъдещият зет.Интуицията на бъдещата тъща не трябва да се подценява;)

# 979
Не съм ви изчела все още, за първи път се включвам тук. Искам да изкажа възмущението си от днешният епизод. Преди битката да започне, Туньо се заяви за пъзела и Момчил попита дали всички са ок да е той. Много ясно се чува и вижда как Виолета също казва да. Какво обаче се случва после...леля Вили започва да обвинява Момчил, че я мрази, защото не я е сложил на пъзела и дори отрича да се е съгласявала да е Туньо. Много долно. Не я харесвам още от визитката. Може да има способности,  но си личи, че е властна и налагаща се. И това кълване по Момчил никак не го одобрявам.

# 980
  • Sofia
Не знам дали е решение на продукцията или не,но ми хареса тази вечер,че нямаше смяна на последния пост на пъзела.Защото правилното разпределение по постове също е част от стратегията,допринася за развитието на играта и е редно целият отбор после да си носи отговорност за взетите решения.

Туньо най-вероятно утре ще е първия номиниран.Съгласна съм - издъни се.Но поне си призна грешката.
Докато Виолета много удобно пропусна да коментира гениалната си идея варелите да са завързани стегнато един за друг.Защото времето,което загубиха заради тази мъдра мисъл,изобщо не беше малко.
Да не говорим,че и Мартин не беше от най-перфектните на каяка,ама и той от най-възмутените накрая.

Утре ще стискам палци на момичетата,официално вече съм за тях.😁
Дано се справят!

п.п.Най-накрая да видя и Цвети да се усмихва,макар да не пропусна да клъвне Вики,че била притеснена.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 15:42 от avi10

# 981
  • Sunshine state
Съгласна съм на 100% с коментара на avi10 - Виолета само сочи с пръст и лае, а тя даде най-тъпия съвет да вържат всички варели. И как само говореше на Момчил обърната с гръб.. Егати наглата! Като някоя мутреса. Няма да й мълча грам. Туньо не ми е любимец и сам се навря между шамарите, ама и леля Вили се взе за главния старейшина. Тя трябва да иде с него заради решението да вържат всички варели заедно.
How about that?! 😁

# 982
  • Другата България
Успях да изгледам подробно /уж/епизода. После ви изчетох. Всичко сте казали. Мнението ми е като на повечето от вас. За мен този епизод има двама герои - Мудева и Цецо. Страхотно представяне, и ако от Цецо го очаквах, все пак тренира с Фифо и Гого, то Мудева за мен е личното ми откритие до момента. Цялостно представяне визирам.
Иначе, за сините....офффф. Много его до това води. Никаква стратегия, много вожд, а един Момчил индианец победа не печели. Не, че другите не участват, но точно в този епизод капитана не си беше на мястото. Успяха Тупаревци да го натиснат в началото, и той стана незабележим. На края пък по време на линча съвсем. Нещо и Валентин започва да ме дразни, а не мога да кажа, че КПД му е много висок. Брутално грешно решение с варелите, Виолета хем дала идеята, хем после на пореден синхрон насоли всички останали. Монката е един статист, Мартин беше тръгнал за Лозенец....и накрая Туньо. Ами, вероятно съм предубедена, но за мен това беше режисирано. Така мисля. Няма как да не може за толкова време да се справи, та той разваляше вече наредени и думата, и около нея фрагменти! Дали той, дали продукция, но за мен имаше режисура. Да не говорим, че и амазонките пак много бързо настигнаха останалите, така и не разбрах какво стана с тоя монтаж.
И накрая черешката на тортата - Виолета! Типична мутра, много грозно поведение, дори на мъж не подхожда такъв изказ. А като й дадоха фейса отблизо и лъщеше от жегата, камерата навряна в лицето....абе страшно си е посред нощ. Явно наистина е съветвана да копира Джаферович, но Жени в сравнение с нея е ехееий....класа. И заради това продължавам да смятам, че ще поостане. Ясно е защо, Тупарев такива образи обича да ги експлоатира до последно. Бляк!
Хайде да ида да полея пипера, че после ще трябва да бера и чушки....Sunglasses

# 983
Туньо ми прилича на онова дребничкото момче с очилата от предишния сезон, който твърдеше, че е бог на пъзелите.
Мисля, че Туньо действаше така по сценарий на продукцията. Той реди надписа спасение няколко пъти и го разваля след това. Това не е нормално поведение дори в стресова ситуация. Мисля, че продукцията поставя тайни задачи на определени участници, за бута развитието на играта в определена посока. Тук задачата на Туньо беше да саботира.

# 984
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много е рано за саботажи.
Според мен Туньо просто се паникьоса и загуби контрол над ситуацията.Виолета и нейните фасони (не мога да я трая) съвсем допринесоха за паниката.
Честно казано бих предпочела Пеньо Ганьов пред Виолета.

# 985
Ето и Анкетата за качество на епизод 5       (от 6-ти септември).    
Кликнете картинката.

# 986
  • София
Не знам какво плюе и негодува Виолета по Момчил, като всъщност пъзелът започна да напредва (бавно), когато той пое нещата да помага на Туньото. Докато тя се караше и го заливаше с отрицателна енергия, съм впечатлена от Момчил, който му говореше кротко и окуражително. А за конфронтацията им вечерта няма какво да кажа, то се видя кой какво поведение показва.

Чудно ми стана, след като беше очевидно, че гениалната идея да стегнат всички варели в едно е калпава и накрая даже и сините го разбраха и ги пререждаха, кога е сниман синхронът с Виолета, в който тя негодува, че не я слушали как да връзват? Или по принцип си държи на своето, нищо, че не става?

# 987
Надявам се и искрено ще съм щастлива, ако Виолета да бъде втората номинирана и първата изхвърчала. Според мен една голяма част от племето трябва да се усети, че не е нужно и по-добре би било за племето да се елиминира факторът, който нагнетява напрежение и по този начин дърпа всички назад. Впрочем, това от една страна не е толкова непостижимо, сякаш е достатъчно всички да гласуват за Туньо заради представянето на пъзела и само той и Момчил например да номинират нея. Но пък тя е много хитра и вече си е придърпала разни екземпляри, които вероятно ще наговори да разхвърлят гласовете така, че на нея да ѝ се размине.

# 988
Виолета и Мартин си показват природата на българския бизнесмен - когато печели заслугата е негова и плебеите могат да живеят, вдичко е цветя и рози, когато губи обаче - раята винаги е виновна и го отнася, изобщо някой друг е виновен, не техни величества

# 989
Ще поостане баба Виолета, толкова е противна, че вече е любимка на Тупарев.

Общи условия

Активация на акаунт