💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 156
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 005
Ще си го върна да видя,спец.неговото отношение,защото чух основно как се пени Елвиса и лелята.
Можеше ли смяна?Или само помощ от другарчета?

# 1 006
Е какъв саботаж? В полза на кого? Това за мен са теории на конспирацията.
Ми, не е приятна ситуацията, но се е случила. Туньо се извини, надценил се е и така. За мен е много грозно как всички му скочиха на главата и го нападнаха - толкова им е капацитетът. Ще се изядат при първа възможност.

Иначе Амазонките не се справиха особено добре. Просто Туньо реди тоя пъзел 1 час, та имаха шанс с времето. Иначе пак щяха да са последни.

# 1 007
При басейна не опира само до здравина на мускули, макар да са важни. Цвети например ги взе от раз, ама тя  има добра акробатика и е лекичка. За мен по-скоро бе шокиращо на първата битка поведението на Виктория от амазонките. Вижда че два пъти пада в басейна, и казва "аз искам да се пробвам още веднъж". То тук не е за проба, виждаш че пречиш на отбора - отстъпи.
И тоя снощи същата работа. Окей, надценил си се, отстъпи. Или приеми съвети. Ето, на кубчето на Рубик не им вървяха в началото нещата, смениха състезателя и стана.

А това което направи Дунев - с грошовете - вярно бе изцепка. Вярно че за неговите 50 години е със страхотна физика- респект; Вярно че отбора стои зад него и му казаха, че няма да се сърдят. Ама това си е егоизъм, на толкова ранен етап не отива да мисли за себе си пред отбора. Амазонките са задружни. Като оставим пъзела, редиха по-правилно варелите, изслушваха се. Сините изостанаха много, защото вече вътре има две-три фракци в тях и не се изслушваха, а накрая оня с пъзела ги закопа окончателно.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 10:14 от Лорд Сняг

# 1 008
  • Буркина Фасо
аз пак имам съмнение как и кога жълтите успяха да вдигнат всички варели последният път и рязко наваксаха загубата.

# 1 009
Добро утро на всички.  И аз след Джаф съм притръпнала и изобщо не ме дразни Виолета. Тези номера от селски вечеринки вече сме ги виждали .😁 Джаф не можех да я търпя не само заради държанието и , а заради вкарването и в отбор с всичките и придворни. Ненавиждам шуробаджанащината. Поне американката почва от нулата ,ще видим до къде ще го докара. А и мисля , че тя се бори повече за дъщеря си не за себе си. Отново разлика с Джаф , която собствената си свита прецака.И миналата година Джаф вместо да му избоде очите му изписа веждите на Фифо. 😁Така , че да се дърли Виолета , да крещи , все тая, изобщо не я отразявам. Засега ! 😉
А не само Неделчо е подготвял някой от сезона.Туджаров е подготвял Дени, Жорката - Калоян изцяло, а е дал и съвети на другите плувци, също и е помогнал на Рълев 1 за техниката при плуване. Знаем вече за Стратимир и агрономчето, Чакалов и зъботехника, Моника на тренировки при Мишето, Фифо и Цецо , Никол е най- добрата приятелка на Елизабет и т.н. Доколкото разбрах продукцията е питала бившите участници за препоръки за евентуално добри попадения за новия сезон. Така, че нормално е да са навързани като свински черва. 😁

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 10:36 от Joy 05

# 1 010
Изключително много ми харесаха момичетата снощи, независимо от грешките им, независимо, че останаха последни. Само дано Цвети не се пренавие. А заради подобни "гладиатори" се усещам, че ставам мъжемразка.

# 1 011
Не мисля, че става дума за умишлен саботаж. По-скоро става дума за его. Именно то не му позволи, като видя че не се справя да приема съвети.
Колкото до извинението. Извинение в стил „извинявайте, не се справих - няма проблем, аз ще съм номиниран“ , съчетано с мусене при критики, съчетано със стойки - не е извинение.  Това е бягство от отговорност, опит да се омаловажат нещата. Да, има проблем, защото батка първо заради теб трябва да бъде номиниран още един човек, второ това не е индивидуална битка, а колектив и трето - ако не си промениш държането ще бъде проблем.
Това не означава, че другите са цвете. Дунев прояви алчност, Виолета е склонна да натяква грешките на другите по дразнещ начин и те не я изслушват. Но конкретно снощи при положение, че амазонките ги изравниха, преди последния пост той бе възлов.
Друг е въпроса, че за това да ги изравнят ж. вина имат доста хора при сините. Не се изслушваха един връзва варели, друг тръгва да ги дърпат, те се оплитат, катерят ги по невъзможен начин....

# 1 012
Четири сезона не спирам да обяснявам, че в шоуто се използват каяци а не канута.  На петия се научиха!  Интересно дали ще се закрепи това знание или ще е дор до време.

На сцената където Трифон пита "доколкото разбрах в условията на предимството е използвана думата НЯКОГО.." си казах - тоя или е гениален или е агент на продукцията.
Ако си добронамерен към Дунев, не правиш точно такава тирада, с наблягане каква дума е използвана. Просто абсурд.  Или искаш да го прецакаш по собствена инициатива или по чужда. Трети вариант няма.

# 1 013
Гледам снощното предаване днес на запис. В момента някакви хора търкалят едни варели. Честно казано след сценката с Дунев преди играта, когато Ралица и Димо решиха да го "разобличават" и сега като гледам как жените се мъчат в неравностойна за тях битка, направо загубих желание за гледане...едно ми е гнусно.

# 1 014
Добро утро на всички.  И аз след Джаф съм притръпнала и изобщо не ме дразни Виолета. Тези номера от селски вечеринки вече сме ги виждали .😁 Джаф не можех да я търпя не само заради държанието и , а заради вкарването и отбор с всичките и придворни. Ненавиждам шуробаджанащината. Поне американката почва от нулата ,ще видим до къде ще го докара. А и мисля , че тя се бори повече за дъщеря си не за себе си. Отново разлика с Джаф , която собствената си свита прецака.И миналата година Джаф вместо да му избоде очите му изписа веждите на Фифо. 😁Така , че да се дърли Виолета , да крещи , все тая, изобщо не я отразявам. Засега ! 😉
А не само Неделчо е подготвял някой от сезона.Туджаров е подготвял Дени, Жорката - Калоян изцяло, а е дал и съвети на другите плувци, също и е помогнал на Рълев 1 за техниката при плуване. Знаем вече за Стратимир и агрономчето, Чакалов и зъботехника, Моника на тренировки при Мишето, Фифо и Цецо , Никол е най- добрата приятелка на Елизабет и т.н. Доколкото разбрах продукцията е питала бившите участници за препоръки за евентуални добри попадения за новия сезон. Така, че нормално е да са навързани като свински черва. 😁

Догодина тогава като питат бившите участници направо техните семейства да вкарат.Баби,лели,чичовци,братовчеди  и така всички по веригата 😂
Аман значи то си стана семейно -приятелско предаване.😁

# 1 015
Всеки от спорещите имаше някакво право в определени моменти, но имаше и много излагация. Като цяло, най-много ми падна Леля Вили, после Ресторантьора, после Туньо и най-малко Момчил.
Имам предвид само и единствено спора на стълбите на вилата.

# 1 016
Не мисля, че става дума за "желание" водещите да го разобличат Дунев. Правилата трябва да са ясни, за да не се оправдават после играчи с продукцията и с водещите, че са им казали някаква дума. Сега, това че някой си е мислил нещо, това не го прави задължително истина.

конкретно снощи доста хора сред сините се държаха неадекватно, но Туньо отнесе критиката, първо заради надценяването си, после заради егото и неприемането на съвети, и накрая - заради дебелоочието. Мисля че една втора загуба окончателно ще ги разцепи. Там вече има два лагера - Туньо -Момчил и Виолета - с оня старчока.

Според мен и при "гладиаторите" при първите 2-3 падания ще имат същия проблем - събрали са разни "батки" със супер самочувствие, веднъж-дваж да паднат, ще почнат да се обвиняват един друг.

# 1 017
  • Дубай
Дунев ясно си каза, че избира грошовете за лична облага, както Димо  каза, просто  извъртя така нещата, защото така му изнасяне пред племето.
Сега друг въпрос е, че си е в пълно право да вземе, каквото той реши - предимството или личната облага.

# 1 018
Туристите според мен са хора на продукцията и ще ги ползват да режисират игрите. Трябваше им неочакван край и бам Туньо го осигурява. Трябва им скандал и Цецо го подклажда. Ще има нужда от флирт и джуки и ей я мисис насреща.

# 1 019
Естествено че е в правото си. Просто от чисто тактическа гледна точка, не е разумно на толкова ранен етап да ги взима. Той се справи най-добре оттук в синия отбор, не е застрашен с номинация, а те не са на вилата, имат нужда от храна. Ако бе взел нещо за отбора щеше да набере "червени точки". Има време да мисли за себе си, ама за мен това е стъпване на криво.

Общи условия

Активация на акаунт