💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 084
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 215
Тоя отбор, като изгонят Тунката, да ги прекръстят на "Безгрешните" или "Светците"..

# 1 216
Аз очаквах този Туньо да ме дразни, ама на този последния им разговор Вальо говори пълни глупости за пред камерата, а за Мартин е много важно дали си има приятелка или не.
(не го гледах вчера дали тогава ги е дразнел, но сега неговата реакция ми се вижда по-нормална)

# 1 217
Виолета дали се харесва сега като се гледа

# 1 218
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Егати другарския съд, голяма грешка правят сините.
Не се ли усещат, че режат клона, на който седят и те?
Русата миска ли е, ква е и Елвис от Али експрес трябваше да са номинирани.
Момчил вече е в отбора на вечно нарочените и черни, Юлиян и Фифо да се сместят
и да му направят място.

# 1 219
  • Другата България
Хайде и Вальо влезе в черния списък на Стрина. Joy
И то заради Момчи! Blush
Имам нов залог - Вальо ще си тръгне преди Момчил.

Оффф, стрина е супер отблъскваща. Вече ми липсва Джаферович...сериозна съм.

Мартин обаче веднага вдяна за грошовете, поредна точка печели. Никак не е глупав.

# 1 220
Виолета е страшна злоба.Ужас направо.

# 1 221
Единствения шанс на Момчи е брат му да влезе при него и да прати Виолета при дъщерята. Идеалния вариант.😁 Така всички ще са доволни.😁

# 1 222
  • Пловдив
Виолета дали се харесва сега като се гледа
Това си мислих и аз.
Ама дали ще слезе на земята? Надали.

# 1 223
Виолета е страшна злоба.Ужас направо.
Новата Джафи с обсесия Simple Smile

# 1 224
Момчил на съвета четеше това, което каза!
Само аз ли го забелязах?

# 1 225
Много ясно че на дъртата кифла ще и пречи младият, образован и възпитан младеж. Ебати извратената държава и мислене имаме.

# 1 226
  • Някъде в Матрицата
Значи първата ми прогноза се сбъдна. Номинираните са Туньо и този_който_Маман_не_харесва.
Но в списъка ѝ влиза и Валентин със страшна сила. Само защото той симпатизира на Момчил. Ами не е ОК, на чист български ѝ казвам на Маман. Smile
Ако стратегията на Туньо е да ги дразни, добре се справя, но ако няма такава стратегия, този човек има много грешна самооценка. Няма да ми липсва, ако изчезне от формата.

Виждам, че Merri_An нарече Маман Стрина. По-подходящо е ,да. Sweat Smile

# 1 227
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Айде изгоря и Вальо. Виолета го намрази и него, защото харесвал Момчи. Ма как може да си позволява такива своеволия да противоречи на антипатиите на маман?! Че и Моника го смята за много силен. Само предатели около Вили. Joy

От изгубените мисля, че на битка ще отидат Румен, Васил и Дени. А, не познах за Васил.

# 1 228
О, не, Денислава и Виолета явно завиват в някакви феминистки наклонности, това не ме кефи. Иначе щерката без грим е хубава.

# 1 229
  • Другата България
Поведението на Момчил обаче сигурна съм, дразни повече стрина, отколкото всичко останало.
Железен, запази самообладание, тя вероятно очакваше и той да обижда насреща, обаче - греда.

Общи условия

Активация на акаунт