💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 078
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 230
Мале, Денислава ще стане същата усойница като майка си.

# 1 231
Виолета дали се харесва сега като се гледа
Разбира се , че да … дефекти няма жената Simple Smile
Тя е най … красива, умна и безгрешна !!

# 1 232
Уф, изтървах над половин час. Вечеряхме, а семейството държи да гледаме новини. Стана ли нещо до този момент.

# 1 233
Денислава достойна  дъщеря на майка си Heart EyesSmile

# 1 234
Харесва ми как еманципацията и феминиза на Виолета се явява да мачка най-младото момче в отбора. Пример си кака. Искам сега мъж да се държи с дъщеря ти така както ти се държиш с Момчил, ще ревеш до небесата, какви животни са мъжете и колко са прости и как жените са подтискани.

# 1 235
  • Другата България
О, не, Денислава и Виолета явно завиват в някакви феминистки наклонности, това не ме кефи. Иначе щерката без грим е хубава.
Сценарият е такъв все пак.
А и Неделчо ги е обучавал. Големият стратег.

# 1 236
Това не е ли капитанската игра … отново ?!

# 1 237
О, не, Денислава и Виолета явно завиват в някакви феминистки наклонности, това не ме кефи. Иначе щерката без грим е хубава.
Сценарият е такъв все пак.
А и Неделчо ги е обучавал. Големият стратег.
Това специално си е вродено според мен, а иначе да, че го вплитат в стратегията си, е напълно възможно. Simple Smile

# 1 238
Не знам какъв е този кеф по Момчил. И той, и брат му активират отрицателни реакции в женската ми интуиция. Както беше и Филип предния сезон.
Сега като гледах Дени - по-обрана е, но определено е дъщеря на майка си, ама про макс. 😀

# 1 239
Май цялата продукция е от Алиекспрес. Как може същата игра от преди ден?

# 1 240
  • Другата България
Това не е ли капитанската игра … отново ?!
Тя е. Още снощи в промото я дадоха.

Сняг, стана това, че се оказах права - номинираха Момчил и Тунката Пъзела.
Сега и за амазонките вероятно ще се окажа права. Предвидими до скука Тупаревци и Тушевци.

# 1 241
Не знам какъв е този кеф по Момчил. И той, и брат му активират отрицателни реакции в женската ми интуиция. Както беше и Филип предния сезон.
Сега като гледах Дени - по-обрана е, но определено е дъщеря на майка си, ама про макс. 😀

Ти сега ли се регистрира за да поплюеш по "женомразците" Филип и Момчил.Smile

Жени да не си ти ? Или пък Вилиту ? Grinning

# 1 242
Тепърва се очакват размествания в племената, не мисля че Виолета и Момчил ще се задържат дълго в едно и също племе. И Виолета колкото и да се пени няма да успее да изгони Момчил . Тя няма на Джаф свитата, само една придворна са и зачислили.😁 Пък мъжете си харесват Момчи. И дано Васил влезе преди Дени.🤞

# 1 243
Васил да влиза при Момчил и да праща плашилото при Денислава.

# 1 244
Хъм да, това бяха двата варианта - Туньо и Момчил или Туньо и Валенитна. Разбирам че Дунев не гласувал срещу Валентина. Или може би тя е привлякла Вальо и Моника?
Тъпо е, това наистина прави нещата ясни - жълтите губят, следва силова игра и една от тях пада

Едит  - стига бе Неделчо да е тренила Виолета? Въобще не личи, Нед е хитрята, а Вили е суперелементарна и голям дразнител. от това което съм гледал тя е по-скоро копие на Паулина.

Общи условия

Активация на акаунт