💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 069
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 245
Последното  -за римските гладиатори - не е много сигурно.
Скрит текст:
Излизат нови и нови факти. Например по Nat Geo Wild или може би Хисторито даваха, че са били като кечистите, даже оръжията нарочно са ги затъпявали, та убиването да е по-трудно. Не че не е имало смъртни случаи. Освен това зависи за кой век говорим. В по-късните векове - някъде II-III, имат значително повече права гладиаторите отколкото да речем по времето на Спартак. За когото също не е сигурен дали е бил роб или военнопленик Иначе да имало е доста престъпници, но на тях пък им е била осигурена храна, момичета и въобще не са били толкова зле. особено победителите

Някои хора май грам не са гледали предаването преди. Което ми е смешно, в такова предаване се идва със стратегия.
Човек първо трябва да е добър плувец (eдно седмедесет-осемдесет процента от игрите са на плаж и са плуване или гребане), да пази добре равновесие, да има точно око, да може да решава пъзели и желателно - да е социален.

Победителят в първият сезон категорично опроверга твърдението ти, че най-първото трябва да е добър плувец;)

# 1 246
  • Другата България
Тепърва се очакват размествания в племената, не мисля че Виолета и Момчил ще се задържат дълго в едно и също племе. И Еиолета колкото и да се пени няма да успее да изгони Момчил . Тя няма на Джаф свитата, само една придворна са и зачислили.😁 И дано Васил влезе преди Дени.🤞
На същото разчитам и аз, но предвиждам именно заради сеира “случайно“ да останат в едно племе.
И заради него ще изгърми и Вальо, и някой друг вероятно.

# 1 247
Готов съм пари да заложа, че ще гледаме дълго време Момчил и Виолета в едно племе. Тя на всяка цена ще се опита да го очерни и ще му изпише веждите. Ще стане любимец на зрителите и накрая ще спечели някакъв мъж или жена дето е минала между капките, защото това гледаме вече 5 сезона Grinning

# 1 248
Е, на практика с това връщане на човек от двойка при другия, това прави двойките неравностойно силни- точно каквото си говорихме в началото, честно- казано ми се струва тъпичко това. Освен, както казах, нямат право на 1 глас, но да ги номинират за двама до финалната седмица.

# 1 249
Хъм да, това бяха двата варианта - Туньо и Момчил или Туньо и Валенитна. Разбирам че Дунев не гласувал срещу Валентина. Или може би тя е привлякла Вальо и Моника?
Тъпо е, това наистина прави нещата ясни - жълтите губят, следва силова игра и една от тях пада.
Нямаше шанс да е Валентина, защото Момчил не е като нея, за сега играе без стратегия, а тя си създава врагове още от епизод 2.

# 1 250
Аз не разбрах, ако се разменят двамата от изгубени и старейшини примерно, то тогава кой изобщо си тръгва? Никой?

# 1 251
Готов съм пари да заложа, че ще гледаме дълго време Момчил и Виолета в едно племе. Тя на всяка цена ще се опита да го очерни и ще му изпише веждите. Ще стане любимец на зрителите и накрая ще спечели някакъв мъж или жена дето е минала между капките, защото това гледаме вече 5 сезона Grinning

Филип-Евгения 2

Драги продуценти  моля ви  дайте нещо ново да измислим ,това вече се изтърка Grinning

# 1 252
Последното  -за римските гладиатори - не е много сигурно.
Скрит текст:
Излизат нови и нови факти. Например по Nat Geo Wild или може би Хисторито даваха, че са били като кечистите, даже оръжията нарочно са ги затъпявали, та убиването да е по-трудно. Не че не е имало смъртни случаи. Освен това зависи за кой век говорим. В по-късните векове - някъде II-III, имат значително повече права гладиаторите отколкото да речем по времето на Спартак. За когото също не е сигурен дали е бил роб или военнопленик Иначе да имало е доста престъпници, но на тях пък им е била осигурена храна, момичета и въобще не са били толкова зле. особено победителите

Някои хора май грам не са гледали предаването преди. Което ми е смешно, в такова предаване се идва със стратегия.
Човек първо трябва да е добър плувец (eдно седмедесет-осемдесет процента от игрите са на плаж и са плуване или гребане), да пази добре равновесие, да има точно око, да може да решава пъзели и желателно - да е социален.

Победителят в първият сезон категорично опроверга твърдението ти, че най-първото трябва да е добър плувец;)

Кой е победител няма никакво значение. Последната битка може да не е с плуване. (впрочем победителят бе избран без битка, другият финалист - Юлиан - бе изключителен плувец) Но кажи-речи всяка втора битка е с плуване.
Впрочем Добрин от даден момент го понаучиха малко да плува. Като се обединиха траките с прабългарите, в резиденцията го учиха да плува.

# 1 253
Колко годишна беше тази Виолета,че имам спомен,че няколко са на 41-колкото мен?Ако и тази е на толкова,верно изглежда като баба🫢

# 1 254
  • Някъде в Матрицата
Май цялата продукция е от Алиекспрес. Как може същата игра от преди ден?

най-вероятно се е провела след капитанската - защо да редят друго трасе, като си има вече готово наредено.

# 1 255
  • Sofia
Майка и дъщеря са си лика прилика,еднакво "приятни".

...
Ще е много тъпо, ако няма номиниран от жълтите, защото тогава това значи този който дойде от Острова да иде или при сините или при червените.
За 15-ти път обяснявам - не значи.
Който дойде от острова,отива при близкия си.Няма значение от кое племе ще отпадне човек.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 21:52 от avi10

# 1 256
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
"Успяхме да заловим миди." Явно не са бягали много бързо. Joy

# 1 257
  • Другата България
Хъм да, това бяха двата варианта - Туньо и Момчил или Туньо и Валенитна. Разбирам че Дунев не гласувал срещу Валентина. Или може би тя е привлякла Вальо и Моника?
Тъпо е, това наистина прави нещата ясни - жълтите губят, следва силова игра и една от тях пада.
Joy Няма Валентина.
Има Виолета. На която ти заложи, че ще е номинирана с Туньо.
Вальо се оказа железен, но Моника беше достатъчна.

Склонна съм да се съглася почти на 100% с теб. Вече го и написах.

# 1 258
Тия пържоли се надявам след като ги покажат, до края на битката да ги приберат на хладничко все пак. 😂😂😂

# 1 259
  • София
Виолетис прекали днес, защото монтажът не ни е показал нищо, ама нищо, от това, което тя описа. Конфликтите между Филип и Жени поне ни ги показваха, а и тя винаги го номинираше с аргументите, че е силен и че е конкуренция, и че е женомразец, де, но физическите му умения не са били оспорвани. Grinning Истината е, че от Момчил дори това не са показали от продукцията. Изобщо не му обръщат внимание, нито на уменията, нито на характера, сякаш го крият, защото очевидно е създал силни и различни впечатления, а ние почти нищо не сме видели.

А обвиненията към Туньо за саботаж ме пронизват в сърцето, защото му се приписват качества не само на Илиян, Мани и Александра, ами направо неделчови качества. А той просто не успя да нареди пъзела. Нито повече, нито по-малко. Изобщо, и участниците, и зрителите виждат в Туньо потенциал, който ми се струва силно преувеличен, от части от самия него.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 00:01 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт