💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 268
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Другата България
Значи продукцията иска да го играем на доверие. Игра за подобряване на време без часовник? То верно, че и с часовник могат да монтират победа ама за пред хората беше редно. Може би трябва да се ориентираме по слънцето? 🙄
Че ние за всичко го играем на доверие! Дотук трябва да вярваме само на казано, не на видяно.

# 1 291
Гатьо погна децата да им намила за дисциплина.

# 1 292
Хаха, ето че и този влезе в сюжет - ротния фелдфебел. Нищо, такъв типаж се харесва на доста хора.

# 1 293
Не знам дали мразя нещо повече от на Пеньо фатмашките номера.

# 1 294
Гатьо погна децата да им намила за дисциплина.
кат две казарми да е карал, докато почне да ходи на гърне!

# 1 295
Много ясно че на дъртата кифла ще и пречи младият, образован и възпитан младеж. Ебати извратената държава и мислене имаме.

Това е американска черта, ликвидирай конкуренцията и вменявай за другия това, което си ти, но криеш, а тя е страшно егоцентрична и егоистична, и иска всичко да е на нейното. Много противна.

# 1 296
Аз извинявам се , че не така по темата пиша, ама прочетох един коментар и се подсетих. В началото нали се спрягаше някоя си Виктория Пенелова , че ще влиза , почти сигурно беше. Ако е така , дали няма да е резерва ? Всеки сезон по някоя и друга резерва влиза. Предполагам, че и този ще е така. Пък може и да ни излезе късмета и на мястото на дребното да влезе тази Пенелова.😁

# 1 297
Много ясно че на дъртата кифла ще и пречи младият, образован и възпитан младеж. Ебати извратената държава и мислене имаме.

Това е американска черта, ликвидирай конкуренцията и вменявай за другия това, което си ти, но криеш, а тя е страшно егоцентрична и егоистична, и иска всичко да е на нейното. Много противна.
Колко пък да е американско дърта коза да захапе младо и убано, белким я отрази!

# 1 298
Яденето се изпари Simple Smile

Димо верно подсказва много.

Ето и таймер, за който не вярва !!

# 1 299
А пуснаха таймер накрая

# 1 300
  • Другата България
JoyJoyJoy
КАжи честно!

# 1 301
Стига бе!

# 1 302
Това с Румен Радев много двуяко звучи!

# 1 303
Жени се е прославила като “е снимала пеперудката си“??? Сериозно ли?
Това е бисера на вечерта, дори аз, която бях една от най-големите ѝ хейтърки през миналия сезон, онемях от прочетеното. Прочети малко повече коя е тя все пак, едното няма нищо общо с другото, с участието ѝ в това режисирано предаване.

Това момче Мишо много добро впечатление ми направи.

С това я помниха хората около мен + че се е залюбила с мъжа си в Сървайвър. Като започна предния сезон аз нямах идея коя е (зле съм с български знаменитости). Като разпитах компанията това ми казаха.

Засега за мен изненадата на формата може би е Румен. След визитката мислих, че ще е дразнещ, но е доста силен играч и супер добряк ми изглежда.
Иначе ако не съм яла дни наред при вида на тези пържоли бих го повалила Димо и бих захапала пържолата директно - сурова. 😀

# 1 304
  • София
Ох, върнах се да прочета коментарите от началото на епизода, и наистина е много неприятно да се четат коментари, генерализиращи мнението за всички жени, само защото не се харесва поведението на една от тях. А невежеството относно това какво е "феминизмът" дори не искам да го коментирам. Феминистите не са само жени, нито се борят за надмощие на жените, това са хора, които вярват в социалното, икономическото и политическото равенство между половете (за по-лесно цитирам Бийонсе). И всъщност подобни генерализации показват, че имаме нужда от феминизма, дори не съм сигурна дали в това посредствено риалити предаване е влизал феминист, вероятно за пет сезона се броят на пръстите на едната ми ръка, не съм убедена, че и Виолета е.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 09:29 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт