💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 167
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 275
  • BG-DE
Колко годишна беше тази Виолета,че имам спомен,че няколко са на 41-колкото мен?Ако и тази е на толкова,верно изглежда като баба🫢
На 48 години е Виолета но и за тази възраст си е доста сбабичкосана, според мен 😊

# 1 276
някой да вижда часовника с времето?
продукцията ако реши тия може и да спечелят.

Те и да сложат пак може да е фалшиво Grinning

# 1 277
  • София
Една участничка от Амазонките/не ѝ запомних името/ смяташе,че не спят на реката,а на хотел,5 сезон сме все пак.Rolling Eyes
Ако се пусне подобна анкета, ще се учудиш, но и тук има хора, които вярват, че участниците не стоят на реката, има ги всеки сезон.

Скрит текст:
Този сезон, знам от човек, работил на терен, че има отказал се участник на втората седмица, именно заради глада в лагера на "Изгубените".

# 1 278
  • Пловдив
Скучна работа, защо трябва да гледаме отново същата игра!?

# 1 279
Не са много хепи на синхроните 😃🤣

# 1 280
Аз директно отговаря, защо всеки сезон има контингент жени, които не са харесвани - защото лъжат и мажат като номинират. Вие представяте ли си да имам дъщеря отвън и защото съм мъж и силна конкуренция да ми се лепне етикет на женомразец, защото шепа лелки ме виждат като конкуренция. Само че не ти го казват директно, че искат да те изгонят, защото си силен играч, а винаги използват подхода да те изкарат женомразец, сексист и т.н, защото нямат грам чест и е по-лесно . Не може да искаш равенство и да го играеш винаги онеправданата и слаба жена, ама иначе амазонка. Те заради такива жени са избрали дивите селяни мъже дето жената е виждат само като слугиня. И двата типажа ме отвращават като мъж.

# 1 281
Не знам какъв е този кеф по Момчил. И той, и брат му активират отрицателни реакции в женската ми интуиция. Както беше и Филип предния сезон.
Сега като гледах Дени - по-обрана е, но определено е дъщеря на майка си, ама про макс. 😀

Ти сега ли се регистрира за да поплюеш по "женомразците" Филип и Момчил.Smile

Жени да не си ти ? Или пък Вилиту ? Grinning

Жени я нехаресвах дори повече от Филип. Виолета… виждам защо хората намират прилики но уважавам нейните постижения доста повече, най-малкото не се е прославила основно като си е снимала пеперудката за игриви издания. Всички мъже около мен с това я помниха. Тази е имала смелостта да започне от нулата отвъд океан за да даде по-добър живот на малката си дъщеричка.
Но откровено не разбирам симпатиите към този вид мъже, съжалявам. 😀 Перковщината ми бие на кухо, колкото и физически да са подготвени.

За какъв точно вид мъже говориш не ми е  много ясно ?.Айде за Филип как дойде,ама за Момчил? Че те почти не са го давали .Нито е говорил.Само от думите на баба ти си вадим мнение Grinning

# 1 282
Димо какви указания дава -не се върти в мрежата! ама как може да помага така. Ако иска да се върти, не му помагайте.

Вярно са си разпределили ролите - Димо е доброто ченге, Ралица - лошото.

# 1 283
  • Другата България
Жени се е прославила като “е снимала пеперудката си“??? Сериозно ли?
Това е бисера на вечерта, дори аз, която бях една от най-големите ѝ хейтърки през миналия сезон, онемях от прочетеното. Прочети малко повече коя е тя все пак, едното няма нищо общо с другото, с участието ѝ в това режисирано предаване.

Това момче Мишо много добро впечатление ми направи.

# 1 284
  • гр. София
Малко със закъснение гледам, амааа издивявам на Виолета. Момчил повече пречил на племето, отколкото помагал… А ако не беше Момчил да нареди кубчето на Рубик, кой от племето щеше да го направи?!

# 1 285
Нищо, нищо нека го махнат и пак да имам дадат рубика. Ще го нареди Вили Пъзела, която реди пъзелите от центъра към края
От една категория са с Венцислава, майсторката на пъзели.

# 1 286
Ще получат храна , ясно е ... но съм сигурна че не са подобрили времето на Дунев

# 1 287
  • Другата България
Скрит текст:
Не знам какъв е този кеф по Момчил. И той, и брат му активират отрицателни реакции в женската ми интуиция. Както беше и Филип предния сезон.
Сега като гледах Дени - по-обрана е, но определено е дъщеря на майка си, ама про макс. 😀

Ти сега ли се регистрира за да поплюеш по "женомразците" Филип и Момчил.Smile

Жени да не си ти ? Или пък Вилиту ? Grinning

Жени я нехаресвах дори повече от Филип. Виолета… виждам защо хората намират прилики но уважавам нейните постижения доста повече, най-малкото не се е прославила основно като си е снимала пеперудката за игриви издания. Всички мъже около мен с това я помниха. Тази е имала смелостта да започне от нулата отвъд океан за да даде по-добър живот на малката си дъщеричка.
Но откровено не разбирам симпатиите към този вид мъже, съжалявам. 😀 Перковщината ми бие на кухо, колкото и физически да са подготвени.
За какъв точно вид мъже говориш не ми е  много ясно ?.Айде за Филип как дойде,ама за Момчил? Че те почти не са го давали .Нито е говорил.Само от думите на баба ти си вадим мнение Grinning
Това е най-смешното всъщност.
Зрителите не сме видели нищо от казаното от Виолета, но понеже е казано вече и се е набило в съзнанието им, и ето на - вече се приема за чиста монета. Монтажът е голяма работа, но този сезон май са се увлекли повече от друг път - спестявани са ни 90% от основните неща, за които само ЧУВАМЕ. И логично се очаква да ВЯРВАМЕ на тях. И ето на - има хора, които го правят.

# 1 288
Значи продукцията иска да го играем на доверие. Игра за подобряване на време без часовник? То верно, че и с часовник могат да монтират победа ама за пред хората беше редно. Може би трябва да се ориентираме по слънцето? 🙄

# 1 289
Сигурни ли сме, че леля Вили и Джаферович са двама различни човека? Joy
Не сме! Само визията и ЕГНто ни подвежда😂😂

Общи условия

Активация на акаунт