💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 111
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 575
От показаното се видя, че Момчил е целеустремен, но не видях да бъде такъв егоист какъвто беше изкаран от страна на Вили. На мен тя и дъщеря й са ми симпатични.

# 1 576
Аз до момента от Момчил не съм видял нищо лошо. Държи се културно, възпитано но такива не се понасят от хора като Вили. Тя бърка възпитанието с покорството и се дразни като среща съпротива. Как само ѝ каза - гледай ме в очите като ми говориш. Без да ѝ повишава глас, без да я псува, нищо. И я попита  - като си искала да си ти, защо не се обади за пъзела? Сега слушаме оправдания как била занемяла.

Вили е Туньо в женски образ, двамата са си лика -прилика. Май вярно ще излезе, че и двамата ще останат, за да са дразнители.

# 1 577
  • Другата България
Виолета от първата им вечер се дразни на Момчил, като доводът й за това е, че той все повтарял "аз, аз, аз, аз".
А, тя щото за “ние“ говори.....Imp

Сняг, миналия сезон до края стигна Виктория, която нито е плеймейтка, да не говорим колко негативи отнесе заради външен вид и тя, а и заради коалицията с Алекса. Спортист, не плеймейтка. Разбирам какво казваш, но ако говорим за финал, колкото и да е рано за това, то аз по-скоро бих заложила на Ситнилска, която прави страхотно представяне до момента /вкл. и в социален план/, а не на Вики. И на Виолета, задължително Виолета. Знам, че е рано, но тях двете /ако се осланям и на продуцентските манипулации и това, на което знам, че са способни/ ги виждам в ТОП10. Финалната десятка.

# 1 578
Ситнилска - също може. Но то повечето от амазонките - с изключене на Оряшкова - изглеждат като извадени от корица на Плейбой.

Да, естествено, че една жена трябва да е и спортистка, то няма как иначе, но ако е и хубава е голям бонус за продуцентите. Винаги има изключения, а и не е гарантирано че шампионки ще са все хубавици, но определено ги бутат напред. И Марешка, и Елизабет от трети сезон и Паулина бяха бутани. Дори Бояна и Красима - но те поради чисто спортни неумения не продължиха напред. Ситнилска и аз я харесвам, но тя досега не е направила нищо да привлече вниманието. Нито пък Ива. И двете не са се сбили, не са направили скандал,  нямало е издънка. Не е да речем като случая с Вили. За какво да ги бутат? между Цвети и Вики има неприязън, тук могат да сътворят драма. Да не говорим че физически двете са еднотипни - от типа "Елизабет"

Голяма част от капитаните не разбират какво е да си капитан. Или създават разделение в отбора (Сашо и Георги първи сезон) или се спотайват като мишки. Не могат да намерят баланса и да влязат в ролята на медиатори, за да помирят играчите

# 1 579
А, тя щото за “ние“ говори.....Imp
Joy
Ние, всезнаещата, всички трябва да ме слушате Simple Smile

Пропуснах снощи, по коментарите ви се ориентирам отчасти за развоя.

# 1 580
Малко коментари за участници от предишни сезони - за мен Добрин продължава да бъде естествено физически най-силният участник досега, не знам как по друг начин да се изразя. При него изключителната му сила и здравина не бяха в резулат на стимуланти и упорити тренировки, имаше си ги по принцип и затова останалите напомпани и натренирани мъжкари не можеха да се справят с него на която и да е силова игра, а липсата на достатъчно храна и тренировъчен режим не му оказваха голямо влияние.

Катя също ми беше симпатична, колкото и луда да беше на моменти. Харесваше ми как изглежда и колко добре се представя на някои игри.

От този сезон нямам изявени любимци, но странно - засега нямам и изявени дразнители.

# 1 581
Добрин бе естествено най-якият, не може да има спор. Но Юлиан - донякъде и Пламен - бяха най-комплексни. Като чиста физическа сила Юлиан отстъпваше на Добрин (то всички мъже му отстъпиха) но той показа невероятно плуване, чудесен мерник и се представи отлично на барабана на смъртта. Добрин не може да плува почти никак да речем.

От този сезон най-симпатична ми е Оряшкова - не се предава и носи отбора на раменете си. Надъхва ги след всяка загуба. но се съмнявам да я допуснат сред финалистите.

# 1 582
Не зная, Момчил на визитката си казва, че е прекален педант, дори го наричали монк. Дразни го  всичко нередно и има обсесивно разстройство(по думи на бприятели, шеговити донякъде). Хора с подобни наклонности не са лесни за съжителство, може да проявява леки неприкрити жестове на раздразнение, не достатъчно показателни за да се излъчат, но да напрягат обстановката. Честно казано, на мен също ми направи той неприятно впечатление , но с дребни неща, които съм забравила, защото има доста положителни качестваа, които ми заличават негатива, но светне ли ми червена лампа за някой, то задължително излиза наяве. Дано не съм права

# 1 583
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Виолета от първата им вечер се дразни на Момчил, като доводът й за това е, че той все повтарял "аз, аз, аз, аз".
Тя не просто му се дразни, направо някаква обсесия е развила към него - където седне, където стане все той й е в устата. Такава чак непоносимост ми е непонятна.

За довечера очаквам гръм в рая при червените. Калоян и Радостин действително се познават, Георги го потвърди в Надкаста, а и е логично - в тези среди не са много състезателите, знаят си се. И дори да не са приятели, а само познати, е твърде възможно Калоян да застане срещу заповедта на Гатьо да се подкрепя първоначалната задруга и тогава нещата ще станат интересни. Но не съм убедена, че му стиска. Дано!
Пък ако тази вечер си тръгне Николай, който е тотално безинтересен, и в племето дойде Мишо, ей тогава ще настане истинска веселба.

Лорд Сняг, то не е лесно да си лидер, малко хора го умеят това да могат да обединяват, да подкрепят, да насърчават и в същото време да знаят кога да отстъпят, кога да заявят по-твърда позиция, как да водят, без да е нужно да ползват заповеди като Гатьо... Лидерът трябва и да е малко писхолог, иначе е трудно да балансира група хора с различни характери, его и визия за нещата. Много качества се искат.

# 1 584
  • Другата България
Аз имам съвсем различно мнение за Добрин и неговата сила, но не смятам да се занимавам с него сега, достатъчно съм писала по въпроса когато е трябвало.

Интересно ми е как ще раздвижат интригата през следващата седмица.
Ако отпадне гладиатор, или Рълев, или Мишо ще влезе.
Ако отпадне Туньо - Никол или дъщерята на Николай, Елена ли беше.....май да.
Пропуснала съм /вероятно е писано/ как точно ще стане ясно кой от близките на участниците да влезе?
Дуел между тях ли ще има? Защото като гледам Елена е готова да се откаже милата......

# 1 585
Естествено че не е лесно, естествено че трябва и да си психолог. То ако бе лесно всеки щеше да е лидер. А между това да си капитан и това да си лидер не винаги има и тъждество.

Мери Ан, вероятно дуел на острова, нали и в събота има Игри на волята?

# 1 586
  • Другата България
В събота ще е с бивши участници и такива, не успели да се класират за този сезон на кастингите, аз поне така разбрах.
Битки между тях, за директно влизане или в Олд Старс на бившите, или в следващия сезон на тези от кастингите.

# 1 587
Доколкото разбрах, който спечели от Изгубените, ще влезе директно в отбора на половинката, с която е дошъл, независимо от това кой отбор тази седмица е останал с един по-малко.

# 1 588
Мери Ан, за мен ще е голяма простотия на мястото на гладиатор да вкарат мъж.Нали тогава нищо няма да се промени - 6 мъжаги  на резиденцията срещу 6 жени на реката.
 Ако вкарат жена сред гладиаторите, ще има драма -или трябва да я гонят (при ново падане) или някой ще иска да я гаджоса и ще се отцепи от колектива, така че също ще бъде нарочен за гонене. тук ще се развърти интрига.
Освен това ще останат повече мъже, които евентуално да идат при амазонките при отпадане.

Обаче правилата не са ясни, не е ясно ако дойдеш от острова и после пак отпаднеш какво става.
---
Телесила. Ако е така -още по-голяма простотия. На Амазонките ще им дойде близначката. Последното от което имат нужда в момента е още една жена, трябва им спешно мъж. да ги поведе в атака. да не кажа, че двама мъже им трябват.

# 1 589
Оряшкова е много симпатична, но не е комплексен играч, което респективно означава че ще остане толкова, колкото продукцията реши. Тя е маратонец, не спринтьор. По-бавна е, но за сметка на това трудно някой ще я бие в дълга битка, изискваща сила и издръжливост.

Общи условия

Активация на акаунт