💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 032
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 680
Ох, направо ще падна от тия номинации … ама кво да се прави казарма в 21 век Simple Smile

# 1 681
Крум - браво не е "скатавка". И мисъл има вкарана , предвидели са евентуален имунитет.😜 Калоян и Рълев с хитро измъкване 😁 , а Цецо - много аргументирано подходи , хареса ми. Иииии Да ,ГатЮ - командира.🤣🤣🤣 Бисерите започват.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 23:55 от Joy 05

# 1 682
Какво са го нарочили това момче настъверно глутницата не мога да разбера. Претендират за мъжество, а  демонстрират махленско поведение и другаруване по номинации и съвети.

# 1 683
  • Другата България
От така оформилата се четворка според мен ще отпадне Туньо.

Кого ли ще вземе Радо за съюзник от червените, след като никой не го харесва?

# 1 684
  • София
На него му е ясно, че докато са 6ма “стари гладиатори“ той ще е аутсайдер.
Поне е откровен, оценявам го.
Рълев най-сетне и той се обади.
Той и Рълев е аутсайдер, а Радостин просто направи себе си приоритет за групичката. Не знам защо си избра точно срещу Николай да се "изправи", много са гръмки тези заключения за първи съвет. Те на Мани 1.0. не ѝ говореха така през първия месец от участието ѝ. Joy

# 1 685
Леле, този  как се е засегнал само… 🤣🤣🤣🤣 Сигурно се е молел тая излагация в момента да не се излъчва…
Гатьо: Ако човек има човечност…. Божинка серия продължава от вчера с пълна сила. 🤣🤣

# 1 686
Радо много възпитано и интелигентно момче.

Ох, бе как на най-големите мъжагите душичките им малки като на мишлета. И егото едно такова префинено и крехко. 😂😂😂

# 1 687
Аз изпуснах ама май никого не номинираха?

# 1 688
  • София
Ралица се забавлява... И мен забавлява. Grinning

# 1 689
  • Другата България
На него му е ясно, че докато са 6ма “стари гладиатори“ той ще е аутсайдер.
Поне е откровен, оценявам го.
Рълев най-сетне и той се обади.
Той и Рълев е аутсайдер, а Радостин просто направи себе си приоритет за групичката. Не знам защо си избра точно срещу Николай да се "изправи", много са гръмки тези заключения за първи съвет. Те на Мани 1.0. не ѝ говореха така през първия месец от участието ѝ. Joy
Съгласна.
Но още по-рано през седмицата писах, че Рълев е с едита на Добрин, много ми наподобява на него по поведение за момента. Докато Радо ми е малко като Наско....

# 1 690
  • София
Явно голяма помощ е била необходима за този маркуч, Гатьо говори все едно този, който се е нуждаел от помощ, направо е горял.

# 1 691
На Ганьо му пожелавам едно плуване до Радо. Или по-скоро ще е плицикане неговото. И после разбира се синхрон, да разкаже подробно 😂😂😂

# 1 692
Този Пеньо, със споделянето на тази история с това на кого би се обадил Радо и, че бил се обадил на родителите си, сам направи услуга на момчето, а себе си закопа и показа що за човече е. Не пич, не си готин, нито изглеждаш такъв.

# 1 693
  • Другата България
Офффф, тоя Балкански бег е наистина мега противен.
Ямболския не беше толкова зле, тоя направо.....
Как намеси и семейството на това момче! На малкия му пръст не може да стъпи, селчо, тръгнал да се прави на мъжага....

# 1 694
  • Брюксел / София
Гатьо или има говорен дефект и заеква или разполага с ограничен запас от думи, не много голям.
Харесва ми Радо, млад е, но с характер. Николай какво се пеняви, Радо е прав.
Гатьо се държи мн мутренски!

Общи условия

Активация на акаунт