💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 919
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 860
  • София
Най-шокиращото в тази битка беше споменаването на Алекса, накара ме да вдигна поглед към телевизора. Laughing

# 1 861
  • Другата България
То ясно, че идеята на Валентин не беше ок, ама и клюкаренето на Дунев направо го свали поне три стъпала надолу в личната ми класация. Мъж, на 50 години, световноизвестен спортист, читав човек, да се принизи до нивото на селска клюкарка....да, да, знам за сценария, ама все пак.

# 1 862
На Дунев доста му развалиха образа.
След Вальо и Момчил той ще е третият.
А много важен образа! То една заличка му е пред очите.

# 1 863
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ясно е, че начинът, по който Виолета комуникира гледната си точка, не е правилен, но ако аз бях член на това племе, също щях да намеря за абсурдна идеята само двама души да определят следващия капитан, и по този начин да ви се отнеме правото на глас. Не знам дали Валентин реалистично е мислил, че племето ще се съгласи с подобно предложение, граничещо с абсурда.
Разбира се, че е абсурдна идеята му. Пълно малоумие! Точно затова си позволих да се усъмня в... хм... психическото му състояние.
Мислех, че съм написала точно същото в поста си, но явно не съм се изразила достатъчно ясно. Grinning

# 1 864
  • София
Точно затова не бих влязла в реалити - хем съм световно НЕизвестна.
Принизяват те на макс.

# 1 865
Не, просто има Дунев за абсолютно безличен.

# 1 866
Не стига, че цял сезон гледахме и слушахме Алекса в комплект с Пандичката му, сега пак за него ни говорят Joy

Много сложна, дълга и тежка битка. Продукцията няма да миряса докато не пречука някой участник. Разпадащите се мешки са направо нелепи.

# 1 867
  • Варна
Ама им дадоха игра😀
Какви бяха тия ранички като за училище, или като за Райън Еър.
Той Момчил като сложи две торби и нямаше място за повече

# 1 868

Дунев спокойно можеше да ги каже тия неща пред всички – да даде възможност на Вальо да се защити.

# 1 869
  • София
Разбира се, че е абсурдна идеята му. Пълно малоумие! Точно затова си позволих да се усъмня в... хм... психическото му състояние.
Мислех, че съм написала точно същото в поста си, но явно не е било достатъчно ясно. Grinning
Е, ясно е, аз просто се съгласявам относно идеята за капитанството. Sweat Smile Иначе нямам наблюдение върху психиката му.

# 1 870
Олеле жал ми стана за Туньо. Сега и кануто му избяга.

# 1 871
То ясно, че идеята на Валентин не беше ок, ама и клюкаренето на Дунев направо го свали поне три стъпала надолу в личната ми класация. Мъж, на 50 години, световноизвестен спортист, читав човек, да се принизи до нивото на селска клюкарка....да, да, знам за сценария, ама все пак.
Каквото нивото на племето, такова и на капитанЯ!

# 1 872
  • Буркина Фасо
Най-шокиращото в тази битка беше споменаването на Алекса, накара ме да вдигна поглед към телевизора. Laughing
подготовка да го видиш Smiley

# 1 873
  • Другата България
“Туньо успя да се приводни най-сетне.
Туньо е на понтона, а кануто му се отдалечава от него....“

Аз съм за Димо в този формат.Blush

# 1 874
Айдееее и Ралица почна с Шварценегер

Общи условия

Активация на акаунт