💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 941
  • 2 518
  •   2
Отговори
# 1 920
Един добряк няма да тръгне да прави интриги зад гърба на Туньо. Тук трябва или да си много подъл или пълен малоумник. Среден път няма.

Да не говорим за глупостта му да предлага на капитана да се отказва от капитанството. В името на какво? Първо Дунев не решава еднолично на кого може да дава капитанството, а ако ще стават тия неща зад гърба на другите е подлост. Второ  - какво правим ако Туньо се бе върнал. Трябваше ли да го награждаваме, след като е казал, че Вальо е лицемер. Трето един добряк нямаше да разправя лъжи, че с чудесно здраве и после за отоци да говори. Нито да дъни партньора си, само за да падне Туньо.
Не искам да споря. Все пак не съм му адвокат. Пиша ,което виждам и пречупвам през собственият си житейски опит и философия. Аз лично интрига не видях. И не мисля, че е саботирал, просто толкова си можеше. Също не мисля , че " добряците" нямат право да се ядосват. Те все пак са хора , а не роботи и не са с железни нерви. 😁 А когато човек е бесен и не мисли доста често говори глупости. За мен най- лошата черта , която видях в него е опита му да се нагажда към всички и да се опитва с всички да е приятел, дори когато не ги харесва. Което си е един вид лицемерие. Но отново мисля, че не го прави с лоша умисъл за разлика от други в неговото племе. По горе в поста си съм обяснила подробно, какво мисля за така нареченият му оток. А за капитанството ,той сам си каза от къде е продиктувана мисълта му. Определено тъпа идея, но пак пиша ,аз мисля че той не знае къде се намира. За обикновено състезание идеята не е лоша, за ИВ е смешка. Но като цяло за мен лично Вальо не е лош човек и не е интригант и спирам до тук с "ходатайстването". 😁 Приятна вечер от мен.

# 1 921
Дано да подбират по-равностойни противници на любимците ни. Знаем, че са отпаднали от тазгодишния кастинг. Причините може да са най-различни, като например прекалено интелигентни за формата, липса на склонност към скандалджийство и т.н. Не е задължително да са физически неподготвени.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 09:22 от LadyCharming

# 1 922
Да драсна първо, че побеснях, пък после ще ви чета.
Някой да обясни на онези кроманьонци  - бедъра и старшинката- що е това плувен спорт! Тежки, двуразови тренировки, сухи тренировки, бягане, часове във фитнеса, хранителен режим, много воля и лишения с години. Не става със зоб, бедра като буци не се правят, но развива силно, хармонично и чудовищно издръжливо тяло! Плувците са вечно гладни, изяждат несметни количества, но горят бързо и им трябва храна, много храна. Помните Жорката, нали? И друго, не знам защо все по-често срещам такива мнения, превръща се в тенденция - младежи, които са подкрепяни от семействата си, са определяни като принцеси и принцове. Откога стана срамно да подкрепяме децата, да изграждаме връзка с тях, да търсят опора в наше лице? Кога ще си отиде тая отживелица за казармата и възмъжаването?
Някой се колебаеше за Гатьо - не, няма говорен дефект, щях да го хвана от въздуха, природно ограничен е, повечко са го бухали по главата и невроните дават на късо.
Вече съм фен на Радо, надявам се да изпрати пичуити един по един у дома.
Добро представяне на Туньо, интелигентно момче, харесвах го заради начина, по който отстояваше себе си. Момчил ще изравни Фифо по брой номинации, убедена съм. Горгоната ще търпим дълго, но няма как - героят върви в пакет със злодея. Настават тегави времена за Вальо, а Моника ще си е на курорт още дълга време. Ред е амазонките да изплискат легена, вероятно още идната седмица.

# 1 923
Туньо категорично не е интелигентен. Честен - да. Прям-да .Интелигентен - не. Интелигентните хора, които играят в такива предавания по правило са лицемери, умеят да се мазнят, и да въртят интриги.  Те прикриват истинската си същност. Интелигентните хора на казват на съюзника на другия номиниран какво мислият за него, дори да е истина.

За другото съм съгласен. Старшинката си представя света ограничено, младите са длъжни да се подчиняват. Другият е културист и признава само физическата сила. Според него щом един плувец не е мускулест и  релефен, значи не е по-силен от него. Тъпо мислене, Кличко няма никакви плочки но мачкаше наред, Джон Сина няма плочки но вдига Грамадата а той тежи 200 кила. Съмнявам се, че един културист разбира какви усилия се вкарват в спортове като плуване, тенис, колоездене, гребане... Това "само" плуване е огромни усилия труд. Все едно да кажем, че Ники се е занимавам "само" с културизъм.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 02:35 от Лорд Сняг

# 1 924
Интелигентните хора, които играят в такива предавания по правило са лицемери, умеят да се мазнят, и да въртят интриги.  Те прикриват истинската си същност. Интелигентните хора на казват на съюзника на другия номиниран какво мислият за него, дори да е истина.

Стана ми интересно, тези интелигентни хора извън формата, в реалния живот какво поведение имат?

# 1 925
Доколкото съм виждал някои от тях - съвсем различно. Специално за Неделчо мога да кажа, че в нормалният живот, когато не става дума за много много много пари е доста готин. В повече от едно отношения. Гледал съм близначките извън екрана, по съвсем различен начин са държаха. Но явно парите изкарват най-лошото от теб.
В такова предаване се чудиш как да използваш ума си, за да се задържиш по-дълго и да прецакаш другарчетата и въобще не си този, който си иначе. А по-простоватите момчета си казват всичко което мислят и бързо изгарят, защото ставатт неприятни. Никой не обича да му четат морал.

# 1 926
  • Sunshine state
Дунев много ми падна в очите с тая интрига за Вальо. Валентин е направо под всякаква критика, но капитанът не трябваше да го разказва това на всички, не му прави чест. Още на съвета като си замълча и прехвърли топката на жените ми загорча, а сега направо.. Хубаво е човек да има позиция, не уважавам безгласни букви,  и ако това е неговата.. Жалко!
Николай хубавичко сте го насолили, нямам какво да допълня. И за Гатьо всичко сте казали.
Жалко за Туньо. Беше интересен.

# 1 927
Аз пък не смятам, че Дунев и Валентин са направили нещо кой знае какво. Показват абсолютно човешки черти, те не ходят по гората все пак. Липсва им обиграност и хлъзгавост на младото поколение, не разбират играта и в социалната част са като слонове. Но чак с епитетите, които бяха наречени - прекалено е. Спортисти, и въобще хора, създали име и авторитет в живота, трябва внимателно да обмислят подобни участия. Мисля, че повечето влизат лежейки на кълката, че продукцията ще ги щади, както например направи с Братоев преди да изригне скандалът с надениците и сармите на реката. Обаче това е, защото са старата генерация, не особено запозната с ходовете на продукцията в детайли и нямат идея с какво зрелище се захващат. Въобразяват си, че са в спортно състезание. Няма награда или просто приключение, които справедливо да оправдават образа представен в един такъв риалити формат, както и всяка необмислена дума и ход, който зрителят немедлено подхваща като мексиканска вълна и предава нататък. Според мен Валентин започва да получава проблясъци за сеира, в който е участник, и ще си тръгне с контузия.

Туньо не ми беше симпатичен, но накрая го съжалих. Ако наистина е бил къртица, както изглеждаше от страни, то дано да е поне добре компенсиран за тоя не особено триумфален край.

# 1 928
Започвам от промото. Димо: това е най-силният човек, боксьор… нататък не чух. Е, хубу, де! Защо не е вътре тогава? 🙄
Туньо ми е мис Ели. Само, че той го реши след другарския съд, а тя доста преди това.

Дунев. Ейййй, ваща кожа продуцентска! Успяхте и този човек да омажете с монтаж. Изкараха го долна клюкарка и лицемер. Не се посрамихте, че е олимпийски медалист.

Вальо. Няма как човек на 50+ да възприема играта, като човек на 20. Нито Вальо е лош човек, нито Радо е мамино синче. Просто са в различен етап от живота.

Гатьо. Не, пич, ти не си свикнал да играеш в екип. Ти си свикнал да командориш екип. Разликата е огромна.

Момчил. Страшно интелигентно момче. Отговаря премерено, не обижда въпреки предизвикателствата. За това ще го сготвят. Твърде идеален. Като Фифо.

Виолета. Дразни ме питбулското в нея, но абсолютно е жена, която знае кое как да постигне. Социалният ѝ опит си личи.

# 1 929
Според мен продукцията следи реакциите във Фейса. Имало е реакции на това че гладуват и са решили да компенсират, а не са били готови с импровизация за Изгубените в случай на загуба. Нямам друго обяснение. Което не го прави по-малко тъпо.

Няма как, Сняг, предаването е на запис.

Относно Играта снощи между Момчил и Трифон. Според мен това може да е много интересна игра при равностойни съперници. Снощи беше тъпо, заради очевидното превъзходство на единия участник. Предполагам Филип и неговия съперник ще направят по-добро шоу.
За кого ли ще са Амазонките? Предполагам за Филип.

# 1 930
Вальо не е на 50+.
Не знам възрастовия диапазон на хората пишещи тук, но искам да кажа,че и на 10,20,..100+,ако  си носиш "гадничкото"в душата,няма начин да не го покажеш.
Съгласна съм,че възрастта има значение донякъде при чисто физическите компоненти, но в социалната игра предимство има характера.
И никъде не пише,че щом някой е световен,олимпийски или ..... шампион,задължително трябва да е чист като сълза и добряк по душа.

# 1 931
И каква стана тя: Туньо иска да играе още, но си тръгна. Вальо иска да си ходи, но няма как.

# 1 932
Това е първият сезон на шоуто, който гледам. Разбирам идеята за различните територии, но кагато пратиш някого да оцелява, на самата теритирия следва да има нещо пове от джанки, които могат само стомашни проблеми да докарат, не и да заситят поне малко. Ако няма, може търсенето на храна, макар и в минимално количество, да е нещо като търсене на скрит идол в Сървайвър.

# 1 933
  • Sofia
Туньо ще е в студиото на нова след малко.

# 1 934
  • София
Няма ли начин Фифо да спечели днес, да влезе в основните племена и така до финала Grinning

Общи условия

Активация на акаунт