💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 883
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 965
Дяволо, добър анализ, съгласявам се с повечето, но не всичко. Например:
Вярно че Дунев ми олеква бавно но сигурно, обаче е вярно също така, че въпросният разговор е бил заснет. Не може когато си легнал и ти се навира камера и се кажат такива неща да приемеш, че няма да се покажат. След като ще се покажат, тогава никаква тайна не разкриваш. Един още по-силен аргумент е, че нищо чудно те направо да са го подбутнали да го разкаже това.

За Гатьо и неговата раздувка. От една страна - да - не биваше да казва такива лични неща. От друга страна се присъединявам към неговото мнение, че мъж на тия години трябва да се обади първо на приятелката и после на родителите.

Туньо не ме е дразнил много, но имаше у него нещо което ме отблъскваше.
В момента никой не ме дразни много, но леля Вили се бори за приза с Викито.

# 1 966
  • Sofia
Започва да ми се иска Дунев да употреби Виолета като една своя Йори, ама надали... Grinning

Не харесвам командори, не харесвам саморазправа с шамари, не харесвам да се мълчи в знак на "уважение", не харесвам шумните, не харесвам публично мъмрене и мачкане.
Засега са ми фаворити умните и младите, плюс голяма част от Амазонките харесвам, макар че там тепърва ще ги опознаваме.

# 1 967
Приятелки може да сменяш, но родителите завинаги са ти най-близките хора … адмирации към Радо !!

# 1 968
  • София
Тя тязи приятелка нали била само от 5-6 месеца? Може да не е нищо сериозно все още, няма как да знаем.

# 1 969
Аз само не разбрах, кога ще се състезават изгубените?

# 1 970
Старите муцуни си ги вкарват по план. Дали самите муцуни участват с или без хонорар - нямам идея. То си е тъпо сега да правиш дуели за сезон, дето не се знае кога ще се състои и коя стара муцуна ще е склонна да участва тогава. Или вече знаят и няма да е само за стари муцуни, а звезди срещу някакви другии ще е следващият сезон.

# 1 971
Туньо каза,че щял да се удави снощи в битката Head Band ,нямал успех сред жените и ходил на психолог,напуснал си и работата в кабелната заради предаването.

# 1 972
От друга страна се присъединявам към неговото мнение, че мъж на тия години трябва да се обади първо на приятелката и после на родителите.

Зависи какво се разбира под "приятелка". Ако е просто някакво момиче за секс и излизане, за което няма гаранция дали ще е с него и след формата, защо? Не е съпругата му, нали? И някакъв съвет и подкрепа ли ще получи?

# 1 973
Не съм съгласна за обажданете. Той е младо момче, не е обвързан от години с тази жена, нито имат дете, брак и етц. Напълно естествено е да се обадиш на този, който те е подкрепял цял живо и трепери над теб. Поставям се в ситуацията и през първите месеци на връзката със съпруга ми (до колкото разбрах те са от доста малко време заедно) ми е абсурдна идеята при пробрем да не звънна на родителите си, а на човек, с който тепърва ще се разбира какви отношения предстоят.

# 1 974
Стана ми жал за Туньо, като хванах края на интервюто. Да, вероятно една такава публичност може да ти разруши живота. Защото Туньо може би не разбира, че по-скоро спечели като си излезе на този етап. Ще ни остане в спомените като цветно петно. Успех, Туньо!

# 1 975

Не харесвам командори, не харесвам саморазправа с шамари, не харесвам да се мълчи в знак на "уважение", не харесвам шумните, не харесвам публично мъмрене и мачкане.
Засега са ми фаворити умните и младите, плюс голяма част от Амазонките харесвам, макар че там тепърва ще ги опознаваме.

+100. Нито Радостин, нито Момчил въпреки агресията към тях не са нарушили добрия тон, отговарят спокойно и не слагат квалификации. Което изобщо не може да се каже за противниците им - Гатю и сие мъжките клюкарки , за сините и лицемерието пък хич не ми се говори

# 1 976
  • SF
Дяволо, добър анализ, съгласявам се с повечето, но не всичко. Например:
Вярно че Дунев ми олеква бавно но сигурно, обаче е вярно също така, че въпросният разговор е бил заснет. Не може когато си легнал и ти се навира камера и се кажат такива неща да приемеш, че няма да се покажат. След като ще се покажат, тогава никаква тайна не разкриваш. Един още по-силен аргумент е, че нищо чудно те направо да са го подбутнали да го разкаже това.

"Тайният" разговор се води пред екип с микрофон и камера, който е в стаята, когато те уж ще си лягат да спят.
 И ще бъде излъчен.
Как да се "вплете" в епизода, е измислено от редакторите. На другия ден Краси Дунев трябва да го сподели с отбора си.

# 1 977
За Гатьо и неговата раздувка. От една страна - да - не биваше да казва такива лични неща. От друга страна се присъединявам към неговото мнение, че мъж на тия години трябва да се обади първо на приятелката и после на родителите.
Мисля, че отношението към родителите няма общо с възрастта, това, че уважаваш и обичаш родителите си не означава, че си мамин, нито пък че трябва да се обадиш първо на приятелката си. Радо може да се вижда с някого, да излизат заедно, той спомена, че е отскоро връзката му, и няма да се обади на родителите си, а на момичето? Всеки прави своя избор и не бива да бъде осъждан за това. Че  Гатьо, когато разбере, направо ще осъди на смърт близначката, която иска да е далеч от детето и мъжа си, за да участва. Не осъждам и нейния избор, кои сме ние, за да го правим?

# 1 978
  • софия
По - лошото е, че и Алекса е участник в тези игри за новите сезони. За мен не е ок победители да присъстват в ол старс. Предпочитам любими физиономии,  които са се разминали с победата.

# 1 979
Моя "любимец" най-големите крака заяви:
- Ако сме в живота, ще стана ще му напукам два шамара. А аз тука заравям томахавката за да може цялото племе да е окей.

А аз си помислих - Нищо подобно! Ако му напукаш два шамара, ще те изгонят от шоуто, ще станеш не само за смях, но и за резил. Затова не му ги напукваш, не за ок-ея на племето!

По някое време гледам седнали и като първи гамени си дялкат имената на масата в стопанството. Абе бичмета прости, тази маса е частна собственост на хипито, кой ви е дал право да му я обезобразите?

Недомислици - дали им раница която се къса. Ами що не казахте поне и кой е производителя на раницата, че хората да знаят да се пазят от кекаво изделие.

Иии да!  Както предположих, знанието, че това отсреща е каяк издържа само до следващия епизод и Димо отново се върна на грешната дума - "кану".  Издишате, Димо, издишатееее!  (дето викаше Димитър Манчев в един велик филм).

Общи условия

Активация на акаунт