💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 851
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 2 415
Според мен /май го пиша за трети път/ Вальо ще го откажат, и на негово място ще влезе някой от изгубените.  
 Мери Ан, а дано да си права!

Какво е смисъла да пишеш едно и също нещо по хиляда пъти?

# 2 416
Теодор беше поставен в гадна ситуация. Ако спечели, обрича 8 жени на глад. Едиственият му печеливш ход според мен беше да дръпне на Фифо до финала и там да го изчака, така че Фифо формално да спечели.

Пред това да получа безплатен билет за сезон 6 ИЛИ да оставя 8 жени гладни за няколко дни... Избирам първото. Нека горя в Ада. Grinning

# 2 417
Предвид предишни Ол Старс издания на други реалитита на Тупарев и сие, аз изобщо няма да се изненадам, ако в Ол Старс Игри на волята видим Благо Джизъса, като участник във Вип Брадър и победител от Сървайвър или някой Ерген.
Пази боже Joy

Джаферович, като вряла и кипяла в медийните среди, би трябвало да знае какво да очаква, още повече, че е гледала и предишни сезони и познава продукцията. Аз се радвам, че няма да участва в евентуален Ол Старс сезон.

Харесвах Юлиан в първия сезон, макар че спомените ми са доста избледнели. Не помня конкретни ситуации, но го помня като машина на арената и като сериозен дразнител. Бих го гледала отново с удоволствие.

# 2 418
След като на практика победи Фифо, ако от продукцията не му предложат място ще е лош ПР за тях. Това е пак win-win ситуация Simple Smile

# 2 419
Аз пък намирам за много правилно да съдят продукцията някои бивши участници. Че те се гаврят с тях постоянно и застрашават здравето им, какво, ще им пазят реномето ли? Честно казано, даже се чудя как се навиват старите участници пак да им играят по гайдата, както се казва. Най-пресен пример - Филип. Добре прецакан, и пак се хваща. Не че имам против, удоволствие бе да го гледам отново. А и явно са си направили сметката и са видели и някакви плюсове за себе си...

Единственият за който се чу че ще съди продукцията е Юлиян.За другите двама се чу, че продукцията ще ги съди.

# 2 420
  • София
Stef4ou,
Това според мен е нарочно вкарано за повече драматика и пак за да генерира коментари, как момчето е ощетено и заслужава нов шанс. Ще видим догодина. Но да, въпрос на тълкувание...

Новият Надкаст излезе!

# 2 421
Познавам Теодор. Наистина много подготвен, боксьор, фитнес инструктор, диетолог, не "зоба" боклуци, участва в маратони и триатлони. Много добро момче, мъжкар точно като Филип.
Но няма опит в играта, изправиха го срещу най-добрия, излизал на арената. Малшанс.
И е кавалер, това, което каза за момичетата го отдавам на стреса и адреналина.
Ако беше нормален участник в сезон щеше да се разгърне и да покаже много.
Но в крайна сметка е комплимент - да го изправят срещу Фифо!

# 2 422
Беше от ясно по ясно, че Теодор няма как да спечели срещу Филип. Продукцията за пореден път използва истински почитател на играта за користните си цели и да си направи "шоуто". За мен не беше комплимент, че го изправиха срещу Фифо, а даже точно обратното...
Предвиждам сходен развой и на другите подобни кастинг битки.

# 2 423
Теодор беше поставен в гадна ситуация. Ако спечели, обрича 8 жени на глад. Едиственият му печеливш ход според мен беше да дръпне на Фифо до финала и там да го изчака, така че Фифо формално да спечели.
Добре казано!
Ако беше примерно стигнал първи горе, вдигнал ръка за поздрав към амазонките и изчакал така докато Фифо дойде и развее знамето, щеше да бъде никога не виждан силен ход на саможертва, който щеше да разплаче много хора и щеше да е безумие продукцията да го изгони.
Така че аз не изключвам напълно този часовник наистина да показва едно към едно нещата. Въпреки че мнението ми е по-скоро, че са го сложили за съспенса. Да е като на филм.
Вече писах  - когато изкараха на екран хронометър че остават 20 секунди, аз извадих моя хронометър и минаха точно 35 секунди докато Румен скочи да пипне масата.  Това не е доказателство, но поставя под сериозно съмнение и другия часовник (53-то минути)
За Гого...Едната мълва е, че е имал травма и не е искал да рискува, а другата мълва е, че е поискал хонорар за това си участие и са му отказали.
И в двата случая е постъпил правилно!

# 2 424

Мери Ан,
Жени няма да участва на 100% Последното което знам за нея е, че не желае повече да има нищо общо с Игри на волята.
Алилуя!!!

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 19:42 от me_for_president

# 2 425
Жени няма да участва в друг сезон и за всички пари на света. Изкарала е доста тежка депресия след сезона, а след това съсипаха и Ваня от хейт в Сървайвър.
Александър също никога няма да дойде пак. Продукцията е направила опит да го търси за неустойки, но след разговор с немския му адвокат бързо са стопирали нещата. Самата продукция никога няма да вземе човек, който я наигра.

# 2 426
  • BG-DE
Кой беше Александър 🤔 този дето вкара храна на Дивата река ли?

# 2 427
Кой беше Александър 🤔 този дето вкара храна на Дивата река ли?
Всъщност храната в вкара жената на Братоев.

# 2 428
  • София
Biglubo, и така да е, продължавам да мисля, че повече хора трябва да ги съдят. Някой трябва да загине или да се осакати ли? Да не говорим за уронването на достойнството...

# 2 429
Жени няма да участва в друг сезон и за всички пари на света.

Не би желала да се обзаложиш нали?Smile
 Обаче според мен няма никаква опасност тия скръндзорници да и предложат нещо.

Общи условия

Активация на акаунт