Нейрографика

• 2 556
  • 15
  •   1
Отговори
Не намерих такава тема. Реших да я пусна тук, тъй като е свързана с рисуване донякъде.  Някой карал ли е курсове по нейрографика, за да обменяме опит?
Аз съм била на курсове при Мега. Не знам в мен ли е проблемът, но ужасно ме изнервя тази жена и едва изтърпявам локумите, които разтяга, без да казва нещо съществено.

# 1
Може ли малко информация какво по-точно е "Нейрографика"? Чувам го за първи път, звучи интересно.

# 2
Не намерих такава тема. Реших да я пусна тук, тъй като е свързана с рисуване донякъде.  Някой карал ли е курсове по нейрографика, за да обменяме опит?
Аз съм била на курсове при Мега. Не знам в мен ли е проблемът, но ужасно ме изнервя тази жена и едва изтърпявам локумите, които разтяга, без да казва нещо съществено.

Аз съм рисувала с нейни безплатни уъркшопове, да много говори Simple Smile , но веднъж рисувах с една, която пък явно нямаше дар слово и през 2 минути повтаряше - Как се чувствате? Помислете как се чувствате.... и това близо час.

Аз обмислям да изкарам първия курс ползвател и бях се насочила точно към Мега, оставам с впечатление, че тя е най-стария бг инструктор и обяснява най-добре, също и като художник дава някои насоки за оцветяването.
От самите курсове не си ли доволна, като правила, обяснения, знания?

# 3
Може би е най-старият инструктор. Аз нямам база за сравнение. Обяснява добре наистина. 
Дава насоки за оцветяването като художник, но ето аз съм карала три онлайн курса и нямам представа има ли значение дали просто ще оцветиш, или ще правиш светлосенки, преливания и пр. Аз лично никога не ги правя, защото не ми доставя удоволствие. На едно безплатно събитие я питах и така и не получих отговор.
Уж има някакви групи, но са само за набиране на клиенти. После като ти изскочат въпроси, очевидно трябва да се запишеш на платените уъркшопи.

# 4
Ако си карала първите три - т.е. този Нейроцвят, там не се ли обяснява това? Аз като един лаик без курс, рисувала само с безплатни видеа, но с различни инструктори имам чувството, че няма значение дали е плътен цвят, светлосенки или преливане. Значение явно има самия цвят, за конкретни цели/теми. Правя си тази логика и от това, че доста от тях оцветяват с цветни маркери, Пискарьов също, а там почти няма как да се направи това.
Аз първите си оцветявах плътно, сега последните взех да се заигравам с малко светлосенки и преливания, по красиво ми става Simple Smile
Иначе да, аз съм в една нейна група, почти не се вясва там и не отговаря, главно я използва да пусне инфо за безплатен уъркшоп и после да набере клиенти.

# 5
Знаете ли за подобни курсове в Пловдив?

# 6
Здравейте! Аз съм специалист и стажант инструктор по нейрографика. На ниво ползвател и при безплатните класове цветът се избира интуитивно или го избирате според собствените смисли, които влагате. В следващите алгоритми се изучават значенията на цветове през различни системи и принципи за комбинирането им.
Ползването на светлосенки и преливане има отношение към точка 7.Стилизация, където имаме за цел да постигнем естетичност на нашата рисунка, но е важно да не си създаваме нови граници с тях. Всъщност преливането дори има за цел именно да си създадем впечатление за допълнително преминаване през границите и обединяване.

# 7
  • Разпиляна във въображението
Преди време се заинтересувах, дори имам един опит Simple Smile Напоследък отново започнах да търся информация. В Пинтерес съм запазила доста видеа, но не откривам дали мога да рисувам за някой друг. Явно попадам основно за привличане на пари, късмет, любов, дървото на живота и т.н.

Има наистина много красиви картини, истински произведения на изкуството.

# 8
Не може за друг човек! С рисуването/техниката ти повлияваш на твоите неврони, съзнание, подсъзнание, няма как на друг човек да повлияеш.
Аз съм рисувала по теми за сина ми, но там се получава резултата така, че минава през мен - т.е. аз ще се сетя нещо как да му помогна все едно.
Иначе тази седмица стана цяла година от както рисувам, много, много неща ми се сбъднаха през това време, отделно ми е много приятно самото рисуване.

# 9
Така и предположих, но все пак реших да потърся. Значи трябва да обясня на детето ми какво как се прави. В началото може да не се получива както трябва, но пак ще е нещо.

# 10
Ами моя син се понаучи вече и има около 7-8 негови рисунки основно за важни тестове в училище и всеки път са му "проработвали" . Е няма много търпение дълго да окръгля затова му давам малък формат лист, също така оцветява с маркери, пак защото няма търпение за дълго оцветяване с моливи.
Иначе зависи и колко е голямо детето, казват че при по-малките деца правилата са други, т.е. може и да не спазват всичко съвсем точно.

# 11
Може да си зададеш като тема да намеря начини да помогна по най-добрия начин на Х.или нещо подобно.
И аз оцветявам с дебелите маркери. Много ме дразни оцветяването и го ненавиждам.

Мибобо, кажи по кои методи рисуваш?

# 12
Маркерите не са моето, няколко пъти правих опит, дразня се на останалите черти, че не мога да си правя светлосенки, че са много наситени...абе карам си на моливи основно.

Дъждец рисувам най-често по уъркшопи на различни теми, но почти всяка седмица си правя някакво АСО, често прибягвам и до АРН, че все не ми е избистрено нещо Grinning , понякога сама си измислям композиция според конкретно желание/цел.

# 13
Какво е АСО и АРН?

За детето - на 10 е. Да му покажа как се правят линиите, окръглението и да мисли положително?

# 14
Това са алгоритми, които се изучават в курсовете - алгоритъм за разкриване на намеренията и алгоритъм за сваляне на ограниченията.
Моя  син за първи път гледа с мен един безплатен уъркшоп на Мега, за желанието което да ти се сбъдне за 3 дни, т.е. чу нейните обяснения. Иначе и аз съм му показвала, и обяснявам докато си прави нейролиниите да си мисли за желанието/проблема, да си казва на ум положителни неща (в случай за тест примерно - ще ми се паднат въпроси които знам, ще съм спокоен, ще се справя...)

Общи условия

Активация на акаунт