🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 1 (05.09 - 10.09) - * Старт * 🐄

• 19 967
  • 351
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Хора, може ли линк за гледане. Този от първият пост не работи... Heart

Май, Мари Мар няма да качва видеа вече. Не знам и аз. Знам, че не работи линка (той е празен). Бях го сложил, за да е готов и да го запълня само с една бърза редакция. Но ще го махна сега. Дано Мари Мар качва отново видеата като едно време, но естествено може и да няма време, то си е занимавка това, а и не длъжна все пак...

# 91
Коя е Иванка?

# 92
  • София
От червеният отбор, руса-на рибена кост.

# 93
  • Варна
Не знам кое е това предаване, но определено не е Фермата. Каквото и да са искали да направят не ми изглежда да им се е получило. Много жалко. За сега ще се пробвам да гледам, но май ще си остана с четенето тук.

# 94
Благодаря за страхотното оформление на темата!
Не гледам предаването от самото начало, а може би от 6-и сезон насам и вече е традиция, няма да го пропусна. В предни сезони доста съм се въвличала в живота на фермата и съм се вълнувала при всеки дуел. За мен има значение начинът на заснемане, който ми се струва в пъти по-добър от този на конкурентното "Игри на волята".
Ще ми липсват някои от старите правила и не ми харесва "хотелската част" с всички удобства в рая, но ще видим как ще продължи.
До момента ми допаднаха Теодора и Иван, по първо впечатление са земни и уравновесени хора. Трудно бих понесла човек като Петър. Вероятно ще има фен клуб сред женското съсловие, преди години и аз бих го харесала като "алфа мъжкар", но сега от позицията на опита ми изглежда много плоска и повърхностна ролята, която заема спрямо останалите с поведението си.

# 95
Петър се очертава като Дразнител Номер 1 засега.

# 96
  • Велико Търново
Diavolo, знаеш, че имаш адмирациите ми за всички досегашни, за тази и за всички бъдещи твои теми. Благодарско! Направо вече си се специализирал. Няма ли някъде такава професия Grinning
Само една малка бележка - дали тази година цикълът е пак 1 фермерска седмица = 5 снимачни дни? Защото телевизионните са 4. Та нищо чудно и снимачните да са 4. Единствено възможният вариант е да са снимали 5, а да го монтират така, че да излъчват 4. Ще видим, де, може да се разбере по някое време. Ако снимките завършат по същото време, както в сезони от 1 до 7 (към средата на октомври), значи е така, както си го написал - снимачната седмица е от 5 дни. Ако обаче седмицата им не е петница, а четверница, тогава снимките наистина ще приключат, както някой вече писа - към края на септември.

Гергана, доколкото разбрах, че замества един от водещите, т.е. винаги да са по двама.
Точно. И аз така го разбрах.
Не че не изкараха осем сезона като през седмицата са по един, ама... така са го решили.

Доколкото разбирам тя ще е само през уикенда, когато традиционно игрите водеше  или само Иван или само Андрей, тя ще е винаги с един от двамата през уикенда.
Тази година няма уикенд. Епизодите са от понеделник до четвъртък. Елиминационната битка ще е в понеделник. А иначе - точно през уикенда, когато в досегашните ферми се провеждаше елиминационният дуел, водещи бяха и двамата. По сами бяха в дейли епизодите.
Та именно, когато се провежда елиминационната отборна битка, в понеделник, ще се включи Гергана, на мястото на единия от мъжете.

# 97
  • Разпиляна във въображението
На мен ми харесва. Ето станаха всички, захванаха се с работата без мрънкане, оправиха животните. Започнаха да се опознават на оградата. Миската се оказа приятна изненада, Иванка се очертава като шута в предаването.

# 98
И на мен ми харесва и ми е интересно.

# 99
  • София
... абе, не станаха да работят всички (Miriel). Райските селения го карат на приказки и почивка, само Сергей иска да почнат, че да захванат задачите и да видят ритъм - а после да почиват.
Допадна ми единствено, че и двата тима, ставайки, отидоха при животните.
И, че в райската баня вече се повъртяха и показаха красиви полуголи дамски тела (май се шегувам, ама това продава, нали тъй казват).
Както и да е. Скучно ми е. Петър ми се очертава като "селски битълс" (имам такъв лаф, не е нито прост, нито парвеню, но и не е добронамереното "шушумига").
Мисля си по повод вече няколкото заявили, че няма да гледат, или поне не както в предишни сезони. И понеже на продуценти и телевизии им пука за форумни писания - а всеки си мери рейтинга сам за себе си и все е пръв...,
нека онези от вас, които имат градивни несъгласия/критики към случващото се сега - и имат профили в СМ, да пишат там; кратко, аргументирано, точно и безпощадно. И това няма да накриви капата на телевизионерите, но пък може да предизвика разсъждения и отрезвяване - поне в бъдещето.
Мутафчията поне ще остане като видеоспомен в едно предаване. За сега: до утре и да поспите повече, празник е.

# 100
  • Велико Търново
Изпуснах - защо Елбетица имат 2 пендара повече? Дадоха им два заради победата вчера ли?

видимо червеното е по-слабо и с човек по-малко.
Даже с двама. 12 към 10 са в момента.

Ами тя нямаше избор да не се изправя рязко, защото все очакваше, че малко ще приклекне и другата и като не го направи, ако тя не се изправи, топката ще падне, защото дъската застава настрани
Да, и затова топката неколкократно удряше в гърдите на Цветина. Което означава, че Иванка не е клякала достатъчно. Той поначало изборът на две толкова различни ръстово участнички не беше правилен за този пост.

Май, Мари Мар няма да качва видеа вече. Не знам и аз. .... Дано Мари Мар качва отново видеата като едно време, но естествено може и да няма време, то си е занимавка това, а и не длъжна все пак...
Миналата година имаше проблеми с линковете на Нова, май, с тези на бТВ не си спомням да не са тръгвали. А и може да не е разбрала, че телевизионният сезон е започнал. Снощи посъветвах тези, които искат директните линкове да ѝ пишат на лични, защото тя, доколкото знам, не следи чак толкова внимателно темите, нищо че пускаше линкове редовно.  Писа ли ѝ някой?
Разбира се, че може и да няма възможност тази година. Само дето досега не съм видяла нещо в такава посока.

И на мен ми харесва. Вече си имат задачи, няма да е точно хотелско пребиваване. При това задачите са все свързани с фермерски живот и със занаяти. Т.е. промяната на правилата не е оказало влияние върху този компонент.
Видяхте ли - баба Дешка даже си има одая с табела Grinning Ама що чак пък и да им готви на тия в Рая, бе... голямо глезене! Joy Отделно дето "лидерът" Петър чак и следобеден сън осигури на Елбетица.

Уххх... и Кенан нещо ме издразни с опонирането на съветите на Иван.

# 101
  • Буркина Фасо
Май, Мари Мар няма да качва видеа вече. Не знам и аз. .... Дано Мари Мар качва отново видеата като едно време, но естествено може и да няма време, то си е занимавка това, а и не длъжна все пак...
Миналата година имаше проблеми с линковете на Нова, май, с тези на бТВ не си спомням да не са тръгвали. А и може да не е разбрала, че телевизионният сезон е започнал. Снощи посъветвах тези, които искат директните линкове да ѝ пишат на лични, защото тя, доколкото знам, не следи чак толкова внимателно темите, нищо че пускаше линкове редовно.  Писа ли ѝ някой?
Разбира се, че може и да няма възможност тази година. Само дето досега не съм видяла нещо в такава посока.
[/quote]
писала е в модераторската за това.

# 102
  • Велико Търново
Имах предвид тази тема.

Ваня Монева е майката на Мария Илиева. Не че хорът няма своите успехи и не че не е известен много преди дъщерята, но... Мария Илиева пък ще е жури в Гласът на България...
Определено обаче присъствието на българската народна песен разчувства.

# 103
  • Разпиляна във въображението
Трогна ме реакцията на Сергей към мутафчията. Стана ми мъчно, че занаятът му ще умре с него. Дано някой все пак се захване да гоподдържа жив. Момичетата се справят добре.

Червените яко ще сгафят с мисия "магаренце". Лошо, много лошо Simple Smile

Сутринта всички станаха. След раздаването на задачите Елбетица, заради Петър, си починаха, но след това се раздвижиха.

# 104
DamaPika, заради вчерашната игра имат 2 пендара повече да.

Кенан голям философ ще излезе май.

Много е сладкодумна майката на Мария Илиева, как хубаво разказва.

Иванка ми напомня на миналогодишната поморийска съпруга, която въобще не мога да се сетя как се казваше, само че е руса.

Общи условия

Активация на акаунт