🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 1 (05.09 - 10.09) - * Старт * 🐄

• 19 984
  • 351
  •   1
Отговори
# 105
Много ми разчувстваха народните песни, много добро хрумване е този хор. Бяха страхотни! Напълниха ми душата.

# 106
  • Велико Търново
~~Мария~~, благодаря!
Поморийската съпруга е Аксения.

]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[, последната публикация на Mari_Mar е от 30 август в тема за ИВ. На последните 5 стр. на модераторската тема няма неин пост. Кога е писала там?

Червените яко ще сгафят с мисия "магаренце". Лошо, много лошо Simple Smile
А нали именно Иван уж разбираше от дърво? Но то пък не означава, че разбира от сирене, де... Grinning Защо се омота тоя човек така, хич и не разбрах...

# 107
  • Буркина Фасо
прочети другите И публикации или се върни още назад в модераторската.

# 108
  • Разпиляна във въображението
Изобщо как взе нещо готово да го преправя, това не разбирам.

# 109
  • Велико Търново
прочети другите И публикации или се върни още назад в модераторската.
В публикациите ѝ стигнах до линкове към финалните епизоди на риалититата от пролетния сезон. И го направих преди да напиша предишния си пост. Вместо съвети, можеше да дадеш линк към публикацията. Но както и да е...

Miriel, и аз това се чудя. Пък и със снимки разполага. Хем видя, че няма "чучур" на снимката, но продължи да си въобразява, че това е част именно от кладенеца. Георги Г. обаче директно си го разбра какво е.
Ох, дано не съсипе пресата Иванчо.

Diavolo,
Скрит текст:
много Жоровци, много нещо Grinning

# 110
И аз да дам своите 5 стотинки. Очаквах, че с новите правила промяната ще бъде към добро. Нещо обаче не се получава. Оставам с усещане за тотален хаос, недомисленост и предпоставки за донатъманяване в ефир.
Какво да кажа за Иван и Андрей, едно си знаят, едно си баят. За тях е казано всичко. Гунчева обаче е друга работа. Спокойно можеха да сложат дърво на нейно място, а хонорарът й да го дадат за някоя благотворителна кауза. Присъствието й в предаването е повече от нелепо. Надявам се да не е спусната от бтв, защото промените и без това са много и тя идва като пирон в и без това ниския рейтинг на предаването.
Като казах бтв, като толкова им се иска рейтинга на нова и ив, да видят по какъв начин се подържат страниците на предававето, а не само да карат И и А да копират концепцията на конкурентния формат.
Искам да гледам фермерство, но вместо това пак ми сервират измислена любов, сълзи и т.н. Няма нужда.
Единственото хубаво нещо е кученцето и се надявам след формата да има прекрасен живот. Не съм сигурна, че малкото ефирно време, което й представят, ще бъде достатъчно, за да задържи интереса ми.

# 111
Гледах до половина и превключих на ИВ. Това досега никога не ми се беше случвало, но ето. Много голяма скука, а е втори епизод и се очаква да е ударно поне началото пък после да мислят за пълнеж на ефирното време.

# 112
  • Вестерос
Merri_An напълно съм съгласен с теб ! Само да допълня, че Фермата не се изтръка, просто се променяше прекалено бързо и често не към добро.  Трябваше по-бавно да правят транзисъшините и щяха да задържат интереса много по-дълго време.  Единствения ъпдейт, който нямаше грешки беше между 1-ви и 2-ри сезон, там скока беше само към по-добро. За сегашният сезон виновни са не Иван и Андрей, а БТВ. Концепцията на ИА можеше да проработи, но какво ви бях казал, от БТВ решиха, че искат нещо ново и целия екип трябваше да измисли тотални нови неща за под месец. Идеята за Фермата 9 беше да е пак на Диканите и да се правят нови постройки, градина, повече животни и т.н. Едно нормално разрастване на семейството и на домът един вид....
Емиии, БТВ Греда!
Щом на мен ми доскуча, смятайте..

# 113
Опитвам се да гледам, но не ми е интересно.
Никак не ми харесват и имената на племената.

# 114
Мен точно това ми липсва. Да се стори както го направиха за Андрей фермата му. Както направиха миналата година. Да си има ратай. Даже ми липсва от сезон 6 въпросите по история с цел имунитет от ратайство. С това свързвам фермата. Носенето на носия също. Гледам го, но с половин око. Стана ИВ с тези отбори.

# 115
  • София
Имената ми харесват, много са ни красиви шевиците и с ясни послания. Ето дори в тази тема останах с впечатление, че има хора, които не ги познават. Напълно нормално, но точно такова предаване трябва да действа и образователно.

Твърдо не ми харесва Раят и липсата на индивидуални дуели за отпадане, ще ми липсва и Фермер на седмицата, ратаят не толкова. Харесвам Фермата, в която изграждат, самият процес по надграждане ми е любим. Няма лошо едните да имат малко повече, май така беше в пети сезон, но пак бачкаха здраво. Сега са ми малко все едно сме ние на двора на вилата ни.

Селски хора не ми липсват, харесват ми градските хора, които се мятат в играта и не ги мързи.

Ще го гледам и този сезон, но очаквах повече.

# 116
  • София
Днес много ме впечатли менторът им-Венци. Успял, трудолюбив и модерен фермер, който знае фермерските тънкости не само на теория, но и на практика, при положение че се е трансформирал и идва от офис средите. Нека има повече такива предприемачи като него и приятелите му.

# 117
Diavolo, знаеш, че имаш адмирациите ми за всички досегашни, за тази и за всички бъдещи твои теми. Благодарско! Направо вече си се специализирал. Няма ли някъде такава професия Grinning
Само една малка бележка - дали тази година цикълът е пак 1 фермерска седмица = 5 снимачни дни? Защото телевизионните са 4. Та нищо чудно и снимачните да са 4. Единствено възможният вариант е да са снимали 5, а да го монтират така, че да излъчват 4. Ще видим, де, може да се разбере по някое време. Ако снимките завършат по същото време, както в сезони от 1 до 7 (към средата на октомври), значи е така, както си го написал - снимачната седмица е от 5 дни. Ако обаче седмицата им не е петница, а четверница, тогава снимките наистина ще приключат, както някой вече писа - към края на септември.

Гергана, доколкото разбрах, че замества един от водещите, т.е. винаги да са по двама.
Точно. И аз така го разбрах.
Не че не изкараха осем сезона като през седмицата са по един, ама... така са го решили.

Доколкото разбирам тя ще е само през уикенда, когато традиционно игрите водеше  или само Иван или само Андрей, тя ще е винаги с един от двамата през уикенда.
Тази година няма уикенд. Епизодите са от понеделник до четвъртък. Елиминационната битка ще е в понеделник. А иначе - точно през уикенда, когато в досегашните ферми се провеждаше елиминационният дуел, водещи бяха и двамата. По сами бяха в дейли епизодите.
Та именно, когато се провежда елиминационната отборна битка, в понеделник, ще се включи Гергана, на мястото на единия от мъжете.
Аз си мислех, че ще се редуват кой да бъде при фермите при проверката на седмичните задачи. За да не трябва да са през седмица там.

# 118
  • Sunshine state
Петър очаквано се превърна в дразнител и лека-полека ще започнат да му се противопоставят. Взел се е за тартор и за фермер на седмицата в отбора си. Грешка. Ще е първият номиниран, ако паднат.
Кенан започна да ме дразни - и той е един дървен философ, но вчера при рязането не се справи толкова добре и издъхваше на голямо.
Стана ми мъчно за мутафчията и същевременно се зарадвах, че дадоха поле за изява на този човечец - личеше си, че му е мило и драго да им разправя за занаята.
Червените са учудващо сплотени за сега. Издразних се на кадрите от банята - не се стърпяха да покажат нечий гол задник.. 🙄
Не съм фен на народните песни, та частта с музиката я превъртях.
За Цвети и играта с топката - явно всички от отбора са го видяли така, както и аз, та да я номинират.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 01:12 от Pupitka

# 119
  • София
Дори само заради народните песни накрая си струваше да се гледа епизода.
Напълниха ми душата! 😊
Прекрасни!

Браво и че са поканили Христо Маринов. Дано след като е бил гост в едно толкова популярно предаване да се запалят поне няколко българи и тази професия да не умре с него...

Баба Дешка отново ме разсмя, както винаги. Невероятна жена.

Изобщо много позитивен е този сезон. Това е много добре. Поне засега липсват простотии, мрънкалници и скандали. Е, без последното няма как да минем, но не очаквам голяма ескалация на напрежението.

Отлично впечатление ми направиха и двата отбора и особено Канатица. Няма мрънкане, здраво работа с животните. Миската дои, другата мисис сече, всеки работи и помага.
Цвети, Теди и Нанси са прекрасни. В другия отбор, Валерия и Ния също.

Кенан сякаш се пробва да минава метър. Иван правилно му направи забележка, защото и миналата година порязаха единия отбор заради липсата на тези колчета в градината.
Иван обаче май ще обърка сериозно нещата и ще си изпатят заради едната саксия.

Петър става прекалено авторитарен. Браво на Валерия, че му се опълчи!
Не знам и Серго докога ще му мълчи? 😐

Дама Пика,

Писах на Мари Мар още преди два дена. Нямам отговор...

Отбелязах си това за 4 дневния цикъл, звучи логично, но ще изчакам за официално потвърждение за ранен край на снимките още този месец и ще коригирам. Инфото ми е от фейсбук, но не е 100% сигурно и за това съм запазил класическия петдневен цикъл.

Елбетица победи в битката 11 на 11 в премиерния епизод и там заработиха тези 2 пендара.

Мани, мани, хаха. Цели трима адаши. Това е май рекорд. 😀

Общи условия

Активация на акаунт