🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 1 (05.09 - 10.09) - * Старт * 🐄

• 19 984
  • 351
  •   1
Отговори
# 120
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много тегаво и слабо начало,в един момент гледах с едно око.
Кастинга - какво е това чудо,Ферма ли гледаме или предаване за търсене на половинки..?! Толкова скучен кастинг,липсват участници с Уау ефект, всички са ми едни банални и скучни.

Днешния епизод не съм го гледала и не знам..ще дам шанс още няколко епизода,но още от сега го гледам с не особено голямо желание (а нали уж стартирането трябва да е впечатляващо.).

# 121
И на мен ми е скучно...
Очаквах добър кастинг, а то скучни участници. Дано нещата се раздвижат следващите епизоди.

# 122
За първа година ми се сливат всички жени (освен Нанси, Мисис, Иванка) и не мога да ги различа и да им запомня имената. Тотално еднотипни персонажи. И при мъжете е същата работа. Лоша работа на кастингите. Няма открояващ се, изпъкващ образ.

# 123
# 124
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Допълвам се:

Новата водеща -тотално ненужна и с нищо не допринася за повече гледаемост.Гласа й е дразнещ,да се чуди човек как е станала водеща в телевизия..

Правилно ли разбрах,че загубилото племе гласува кой да си тръгне,тоест дуели няма?
Ако е така - това е безумие!
Значи представете си един приятен участник,кадърен и физически добре подготвен,но който поради ред причини е по-затворен и резервиран,социално не толкова адаптивен.Групата логично не е близка с него,приемат го като персона нон грата и го пращат да си ходи.
Е,кое е справедливото в случая? Човека дори няма да има шанс да играе играта и да си защити мястото.

Имам чувството,че дори Иван и Андрей вече не са толкова ентусиазирани покрай проекта Фермата,но си продължават упорито да снимат,защото им носи все пак финансови ползи.

# 125
Не гледах целият епизод  снощи заради волейбола.
   Не ми харесва, че няма да има дуели и играта с въпросите.
   Чудех се и аз с какво Цвети провокира това отношение на номинирането.
  Иванка вече ме дразни , прекалено надъхана и шумна ми идва. Хареса ми как край оградата , когато каза, че тя и Нанси са куклите на фермата, Нанси се отдръпна. Дано не се изложи ,  изглежда премерен и уравновесен човек.
   Певицата , макар че се показва като работлива , все още не мога да я харесам. Гледах малко  и нямам повече впечатления.

# 126
  • Разпиляна във въображението

Правилно ли разбрах,че загубилото племе гласува кой да си тръгне,тоест дуели няма?
Ако е така - това е безумие!
Значи представете си един приятен участник,кадърен и физически добре подготвен,но който поради ред причини е по-затворен и резервиран,социално не толкова адаптивен.Групата логично не е близка с него,приемат го като персона нон грата и го пращат да си ходи.
Е,кое е справедливото в случая? Човека дори няма да има шанс да играе играта и да си защити мястото.

Ако не е харесван този щеше да бъде ратай, а после дуелист. Ще е скапан от работа, може да мрънка, че не може да си почине, защото трябва да им готви и дои кравите. Сега обаче ще е в отбор от трима, ще играят и ще е с по-голям шанс да се докаже и измъкне. Ако падне ще бъде отново избор между трима. Поне аз разбрах, че ще се избира измежду загубилите.

# 127
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Aми още по-зле, не само,че е аутсайдер в групата, ами на игрите ще зависи от още двама.
За добре подготвените участници никога не им е пречило,че са ратаи. Пак си вземаха дуелите и оставаха в играта.

С новите правила,всичко зависи от симпатии и кой колко лицемерен и фалшив може да бъде,да за се харесва от групата и следователно да не е номиниран/гонен. Личните качества са от без значение вече.

# 128
  • Бургас
Засега не ми харесва този Сървайвър на село с елементи на Игри на волята. Снощният епизод дори не го догледах. Участниците преди са били много по-разнолики и пъстри, сега и от това сякаш са решили да избягат. Не мисля, че в една ферма трябва да е водеща социалната игра, губи се идентичността. А и реално какво ще сътворят освен някакви саксийкии и пейчици,на фона на които ще гледаме как едните са на курорт,  а другите им завиждат?! Ми, не е фермата това.

# 129
  • Разпиляна във въображението
Все едно преди е нямало групички, "вечни ратай" и т.н.

И все пак е хубаво, че в ефира има предавания за всеки вкус Simple Smile

# 130
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Toчно така - ходиш на дуели 2,3,4 пъти,но всеки път се връщаш,защото имаш качества.

Сега това е от без значение,защото групата ще те разкара на момента,в който пожелае.
Както казах - сезона на лицемерието и фалша,за да те харесват и да не те гонят.
Така го виждам.Дано да греша,разбира се,но едва ли..

Групичките е неизбежно,това не е проблем. Проблема е липсата на възможност човека да си спечели място да отстане,поради липса на дуели.

# 131
Те индивидуалните битки са часът на това предавани. Къде им е акълът на ИиА? В старанието си да заприлича на Игри на волята са съсипали формата.

# 132
Хора, може ли линк за гледане. Този от първият пост не работи... Heart

Май, Мари Мар няма да качва видеа вече. Не знам и аз. Знам, че не работи линка (той е празен). Бях го сложил, за да е готов и да го запълня само с една бърза редакция. Но ще го махна сега. Дано Мари Мар качва отново видеата като едно време, но естествено може и да няма време, то си е занимавка това, а и не длъжна все пак...
Жалко. Мерси.

# 133
И аз ще се присъединя към общия хор,  не ми хареса старта и новите правила, участниците няма да коментирам - хора са, все пак... Добри или лоши герои ще се разгърнат във времето, но като цяло нито един не ми изпъкна с нищо. За новата добавка към екипа на водещите, нещо ми е излишно... Но истината е, че не е лесно да измисляш нови идеи, които да впечатлят зрителя. Колкото и да си креативен, в един момент се изчерпваш.
За ментора..., нещо ми малко фалшиво, как си изкарвал милиони с другарите си и изведнъж купуваш 20 000 декара и оп, ставаш крупен земеделец. Поукрасили са нещата доста, ама ние ще се вярваме.
Общо взето, видях началото и прехвърлих на друг канал.

# 134
  • Буркина Фасо
прочети другите И публикации или се върни още назад в модераторската.
В публикациите ѝ стигнах до линкове към финалните епизоди на риалититата от пролетния сезон. И го направих преди да напиша предишния си пост. Вместо съвети, можеше да дадеш линк към публикацията. Но както и да е...
ехеее ... аз да го търся ли Smiley
може и да е изтрито писаното от нея, но беше нещо от рода, че повече не желае да го прави поради обиди от някои потребители. нещо от този род. имаше някакъв спор.

Общи условия

Активация на акаунт