Скромното ми мнение е, че това е много сериозен сериал от където и да го погледнеш ! Екипът артисти е избран перфектно, а Джун Ги още повече ми се издигна в очите. Той е хамелеон!!! Изумена съм как е успял да обхване и пресъздаде този образ, наистина. Едно красиво лице може да ме накара да го погледна, веднъж...и ако няма какво още да ми покаже, ще си остане само това. С Джун Ги такава опасност няма. Препоръчвам сериала и се надявам да ви се хареса и на вас!
Дали "Романтичният Доктор" или "Hospital Playlist"ще ми свършат работа?
.
- над 700 души се събират в жегата насред Сеул и пеят заедно с популярния трот певец Young Tak.
.
После съдбата се погрижи да ги срещне още няколко пъти, на нея и беше неловко и го избягваше, той пък обратното, първо се появи любопитството му към нея и неусетно хлътна. Тя също хлътна, но и пред себе си не искаше да си признае, че се вълнува от някакъв келеш, по някое врем се появи и бившия и и тя се колебаеше между двамата, а Пако направо полудя че му се изплъзва. Каката не беше някоя красавица, но имаше ярко присъствие на екрана. Голяма част от историята мина и в борбата и със себе си. Романтиката беше много по-спокойна в сравнение с челните им сблъсъци.Може да се каже че оставиха финала полуотворен. Не се ожениха, тя карше някаква квалификация в Лондон и си идваше периодичтно, той студент по медицина, имаше 8 г. да учи и по нищо не изглеждаше че смятат да стават обикновено семийство с деца, куче и т.н. А Пако беше много сладък, закачлив и страстен във всичко което правеше. Препоръчани теми