И аз като теб - нямам търпение за повече от 16-20 епизода, даже заради това не мога да се наканя за Императрицата, а за нея отзивите са изцяло положителни...
С турските май приключих - много на брой и все по-дълги епизоди, разводняване на историята докато рейтинга го позволява и накрая хем обида за интелекта на зрителите, хем подигравка с таланта на актьорите. Последно се бях спряла на един, в който не можеш да предвидиш какво следва, нито пък кой е добър и кой лош. Докато гледах нямаше какъв кусур да посоча, но може би ме спря това, че сериалът не е приключил и не се знае колко сезони ще е. За да си спестя разочарованието. Но ако някога започне по българска телевизия с епизоди по 45 минути сигурно ще се прежаля .

За Гоблин докато се сетя да те питам ти ще изгледаш още няколко... Хареса ли ти? "Племенника" не го разгадах и ми се искаше да чуя и друго мнение - обикновен човек в който чат-пат се вселява божеството ли беше (защото съвсем за кратко се променяше и после пак си беше хлапето, чиято основна грижа е да се сдобие с кредитна карта)?