King the Land (Кингленд)
https://ok.ru/video/c14367453
Един месец не ксъм пускала Плейтуба, какво са го направили пак🙄
Ии захапахме 47 страница, а обсъждаме ли сериал ей сега ще изядем и темата....
Дойде времето на "Кралят:вечният монарх" и отново сериал , който да ми харесва! Тандемът с девойката ми допадна повече от Гоблин-а, а четейки биографията на ГГ-я в Гугъл, направо не е за вярване как влиза в тази професия без съответното образование, само с аматьорски проекти. Има неща , които са за изясняване и ми предстои "поправителен изпит" , затова няма да коментирам.
супер дразнещ образ много добре изигран, дудненето на глупости и когато уж "от загриженост" ги редеше едни и главната оплескваха отношенията. Главният какво ли не направи за да вървят нещата, ако ми бяха дали сценарият него щях да го оженя щастливо, а главната да я пратя да си стои сама на мини-острова със скъпият хотел от "Кингланд" до живот.
Проследяват се отношенията на 3 двойки, свежо направен и 6мата са такива сладури. Много се забавлявах с тях , а Джи си е тъкмо за такава роля. Не в разни фризери да го навират.
Дойде времето на "Кралят:вечният монарх" и отново сериал , който да ми харесва!
А музиката е ..........
) на браузъра. После да стартираш серията от плей бутона вляво долу под видеото и да натиснеш червения бутон Затвори на бялото прозорче в средата. Ако не изчезне веднага, първо тогава натискаш Хикса горе вдясно на въпросното бяло прозорче и после червения му бутон Затвори. Аз гледам всяка вечер каквото съм проспала предния ден от Лечителя в Плейтюб.Препоръчани теми