Новият EFFACLAR DUO+M за тройна корекция срещу несъвършенствата

• 10 596
  • 363
  •   1
Отговори
# 135
Бих го тествала с удоволствие, защото серията Effaclar ми е любима от години. Ако съм доволна бих го купила и на дъщеря ми, която отскоро също има нужда от такава грижа за кожата.

# 136
Аз съм от онези 40 процента, за нещастие и цял живот се боря с пъпчици... С удоволствие бих тествала нов продукт, а ако помогне поне малко- супер!

# 137
Синът ми е пубертета и страда от акне. С удоволствие би изпробвал новия продукт на La Roche-Posay.

# 138
Дъщеря ми страда, да. Бих искала да спечеля, за да има възможност тя да го изпробва.

# 139
И двамата ми сина се борят в момента с акне, а мъжът ми е с белези от такова. С удоволствие ще бъде изпробван и този ви продукт.

# 140
  • Враца
Нямам акне, но други несъвършенства - да.

# 141
Имам малко несъвършенства по лицето и бих пробвала продукта.

# 142
  • Once there was a Hushpuppy...
Да, синът ми има вече първите си пъпки от акне.
Бих опитала продукта.

# 143
Въпреки че съм почти на 40 години, в периода около цикъл винаги ми излизат по три-четири пъпки. Освен това имам разширени пори. Синът ми е на 11 години, и вече има пъпчици и др. несъвършенства по кожата на лицето. Бихме опитали продукта и двамата!

# 144
Аз им повече проблеми с акне сега, отколкото през пубертета. Старая се да го контролирам с козметика и храна. Бих опитала този Effaclar, щом дава такива добри резултати.

# 145
  • на последния етаж
Да, децата ми, които навлизат в пубертета.

# 146
Имам проблемна кожа, черни точки, белези и широки пори. С удоволствие бих пробвала продукта

# 147
Имам черни точки и с удоволствие бих пробвала този продукт.

# 148
Боря се с проблемна кожа, много запушени пори, черни точки на лицето и бих ползвала продукта с удоволствие

# 149
Да, имам проблеми с несъвършена кожа, с удоволствие бих тествала продукта и бих споделила мнение за него.

Общи условия

Активация на акаунт