Новият EFFACLAR DUO+M за тройна корекция срещу несъвършенствата

• 10 602
  • 363
  •   1
Отговори
# 150
Племенницата ми страда от ужасно акне Sad До сега е ползвала друга козметика против акне , но без резултат ... тя е на 13 години и точно сега самочувствието на едно дете се развива , а в това положение няма как да е самоуверена ...
При мен самата  акнето се появи чак на 25 годишна възраст , което ме стресира доста и също смачка самочувствието ми . И аз ползвах доста козметика на Uriage , Avene и други ,но също без резултат и се примирие, че ще съм си с акнеична кожа доживот Sad

# 151
Да, много бих искала да го пробвам заради несъвършенствата по кожата ми. Имам разширени капиляри, склонност към изсушаване и неприятни зачервявания по лицето.

# 152
Имам проблеми с кожата на лицето, като сухота, лющене и същевременно, периодично поява на пъпки по челото и слепоочията. Бих пробвала с удоволствие продукта.

# 153
В момента се борим с пъпки и черни точки на сина ми. Заявката за 3 в едно, действие при пъпки, черни точки, заличаване на белезите вследствие на пъпките е много изкушаваща, впечатляващо е че се дава и бърз резултат в рамките на 8 часа. В момента го мажа с комбинация от кремове и само мрънка, няма ли едно нещо и че не може да ги запомни.
С радост ще пробвам тази подобрена версия, преди много години съм ползвала и бях с добри впечатления.

# 154
Преди няколко месеца претърпях задържан аборт и от тогава се боря с акне по кожата си, което преди не съм имала никога. Със сигурност бих тествала продукта.

# 155
Вечно се боря с досадно акне,имам и много белези които не успях да залича.Продукти от бранда не съм ползвала,но определено предизвикахте любопитството ми.

# 156
Имам кожа, склонна към акне. Опитвам различни продукти, за да са справя с проблема.
С удоволствие бих пробвала нов продукт.

# 157
Цял живот се боря с проблемна кожа. При най-малко отклонение губя в битката.

# 158
  • Враца
Акне никога не съм имала, но цял живот се боря с черни точки. След двете бременности кожата ми стана ужасна, мазна, на петна със доста подкожни пъпки по челото. С удоволствие бих изпробвала вашия продукт.

# 159
  • София
Дъщеря ми има акне и бихме изпробвали продукта.

# 160
В юношеските години имах малко акне и следствие на варицела, имам някои дребни "дупчици" по лицето, които като чета с правилната козметика, може да бъдат прикрити. Мисля, че тази тройна корекция за лице, би ми била полезна. Междудругото, с la Roche Posay efeclar ми се оправиха леките пъпки, които имах и все още си ползвам  някои продукти на марката. За мен това е най-добрата грижа за лице за проблемна кожа.

# 161
Да, за съжаление имам кожа, склонна към акне.
С удоволствие бих изпробвала продукти от  серията.

# 162
И аз съм с запушени пори и акне. Бих изпровала вашия продукт 🙂

# 163
Цял живот си страдам от акне и черни точки по лицето.

# 164
  • Пловдив
Бих пробвала продукта, ползвам доста неща от серията Effaclar и съм доволна. Имам черни точки и белези от пъпки, активно акне - не.

Общи условия

Активация на акаунт