Новият EFFACLAR DUO+M за тройна корекция срещу несъвършенствата

• 10 603
  • 363
  •   1
Отговори
# 165
Да, имам несъвършенства по кожата. На места имам черни точки (обичайните места като нос и брадичка), на места ми се появяват пъпчици от време на време, но не бих го определила като акне, понеже не са много и постоянно.

# 166
Дъщеря ми следва препоръките на дерматолог за борба с акне и част от терапията е именно  effaclar duo unifiant на. La roche posay.
Пибякога, обаче, се налага и ползване на крем с аб съставки по рецепта.[video][/video]

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 15:35 от blueeyes

# 167
Да, аз лично страдам от несъвършенства по кожата на лицето като белези и пигментни петна, акне и разширени пори, сухота и лющене. С удоволствие бих изпробвала новия EFFACLAR DUO+M като вярвам, че ще помогне значително в борбата срещу тях.

# 168
Имам проблемна кожа, която се опитвам да успокоявам с всякакви продукти. Особено добре ми понася  почистващия продукт Виши Нормадерм. С радост бих пробвала и този продукт!

# 169
Да, на дванадесет годишната ми дъщеря започват да излизат пъпки по лицето и доста черни точки около носа. С удоволствие бихме пробвали новият EFFACLAR DUO+M.

# 170
Да имам несъвършенства по лицето като някои пъпки и белези от тях.
Бих пробвала и вашия нов продукт на  La Roche-Posay.

# 171
  • София
С двама младежи вкъщи борбата с пъпките и черните точки е непрестанна. Пробваме какво ли не с променлив успех. Бихме пробвали и новият продукт Effaclar Dyo+M

# 172
Здравейте,

Аз пък нямах проблемна кожа през целия си тийн период, а проблемите ми започнаха след 30. И имам участъци с прекалено суха кожа, и имам такива, където постоянно се боря с пъпки и черни точки. Използвам 282724 продукта за кожата на лицето и общо взето засега някак балансирах положението, но бих се радвала да опитам нов продукт, особено на la roche.

# 173
Аз самата имам такъв проблем.
Бих се радвала да опитам специализиран и бързодействащ продукт.
Благодаря за възможността! ☺️

# 174
Имам кожа, склонна към акне, която се поддържа трудно, но когато използвам подходящи продукти, успявам да предотвратя появата на несъвършенства.

# 175
Имам проблемна кожа с черни точки и с удоволствие бих пробвала продукта.

# 176
Нямам търпение да го пробвам. Имам черни точки и подкожни пъпки.

# 177
Имам проблемна акнеична кожа и бих желала да изпробвам продукта.

# 178
Имам несъвършенства и следи от проблеми с кожата,акне което с времето се успокоява и моменти като този се активира.Бих искала да изпробвам продукта.

# 179
Винаги имам по една опаковка от стандартния effaclar и при нужда сменям дневния и нощния с него. Вече и сестра ми използва Effeclar. И двете имаме чувствителни кожи, които се “опъпчват” при най-лекия досег с прах или мръсотия.

Общи условия

Активация на акаунт