Новият EFFACLAR DUO+M за тройна корекция срещу несъвършенствата

• 10 615
  • 363
  •   1
Отговори
# 180
Въпреки , че не сэм тинейджър имам акне , което се обостря преди и по време на цикъл

# 181
Да, имам проблеми с кожата и бих искала да пробвам този продукт.

# 182
Не съм имала акне, но пък черните точки ми вадят очите. Този продукт звучи любопитно, с удоволствие бих го пробвала.

# 183
Имам хормонално акне на късни години  и бих искала да опитам и този продукт.

# 184
Имам проблемна кожа въпреки усилията които полагам всеки ден. Надявам се да пробвам и вашият продукт.

# 185
  • Велико Търново
Синът ми е в пубертета в момента и се борим с всякакви несъвършенства по кожата на лицето.

# 186
У дома се борим с акнето на детето. Много бих искала да пробва и този продукт, тъй като до момента всичко, което ползва, е с краткотраен ефект.

# 187
  • Countryside
Въпреки че вече не съм тинейджър имам несъвършенства на кожата и определено бих пробвала този продукт. Ползвам измивния гел и вечер мажа кремче срещу несъвършенства на Ла Рош, така че съм доволна от марката и очаквам само позитиви.

# 188
Имам черни точки и стари белези. Доста често имам и пъпки от продължително носене на грим

# 189
Имам акне преди цикъл и бих изпробвала този продукт!

# 190
Да, в Т-зоната имам проблем.
Бих изпробвала продукта на La Roche-Posay с удоволствие.

# 191
Моята кожа е проблемна , смесена , с появяващи се пъпки , които после понякога оставят белези.
С удоволствие бих опитала новия продукт на Ла Рош. 🍀❤️🍀

# 192
И между другото в общите условия е описано, че печелившите са 30, а наградите 80 Simple Smile

# 193
Дъщеря ми е в тийнейджърска възраст и има проблем с пъпките, а има и белези по лицето. Бих се радвала да тества този продукт!

# 194
Бих пробвала продукта, имам белези по лицето от акне.

Общи условия

Активация на акаунт