Новият EFFACLAR DUO+M за тройна корекция срещу несъвършенствата

• 10 619
  • 363
  •   1
Отговори
# 195
Да имам кожа склонна към акне и черни точки.

# 196
Бих пробвала с удоволствие продукта- кожата ми е комбинирана и имам черни точки.

# 197
Имам тийн с кожа, склонна към акне. Ползва  измиващия гел от серията Effaclar. Има подобрение.
С удоволствие бихме изпробвали и други специализирани продукти против несъвършенства.

# 198
Имам проблемна кожа, склонна към акне и черни точки, и така и не успях да намеря подходящия продукт за нея. Имам и доста белези, за съжаление..

# 199
С удоволствие бих изпробвала продукта.
На всеки понякога се появяват несъвършенства и трябва да има сигурен продукт срещу тях.

# 200
Да, аз страдам от несъвършенства по кожата - петна и белези от акне.

# 201
  • Стара Загора
Имам несъвършенства, с които сме заедно от години поради липса на работещ продукт за кожата ми. Силно се надявам най-накрая да се е появил такъв.

# 202
Дъщеря ми е в тийнейджърска възраст. Страда от черни точки и лека форма на акне. Много би се радвала да изпробва продуктите и да изчисти несъвършенствата.

# 203
Имам тийнейджър,който има пъпки. Не са много и не тежко положението, ни се чудя какво да му взема. Аз самата също имам някакви пъпки от време на време. Бих тествала продукта. Ползвам марката и съм доволна.

# 204
  • София
Често имам проблем с кожата. Имам и стари белези. Ползвам старата опаковка и съм доволна, но този продукт звучи още по- ефективен.

# 205
  • Пловдив
Дъщеря ми е в тийн възраст и често и излизат пъпки. С радост бих й дала да го пробва.

# 206
Искам да тествам този продукт, защото е много ефектен. Имам известни несъвършенства и смятам, че с крема те ще е бъдат изчистени.

# 207
Да, имам проблем, както и съм открила първопричината за проблема. Това не отменя нуждата ми от подходяща козметика, напротив, задължителна ми е и търся точните продукти.

# 208
  • Бургас
Кожата ми е склонна към несъвършенства. Имам и син, който сега влиза в пубертета и започва да се появява акне.

# 209
Дъщеря ми, като повечето тийнейджъри има кожа склонна към акне. Успехът за хубава кожа намерихме след употребата на друг продукт от тази серия. С удоволствие би опитала новия DUO+M.

Общи условия

Активация на акаунт