Новият EFFACLAR DUO+M за тройна корекция срещу несъвършенствата

• 10 616
  • 363
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
Кожата ми е склонна към акне, с удоволствие бих изпробвала крема.

# 211
Да, имам акне и петна от пъпки. Ползвам редовно стария крем Effaclar Duo и бих се радвала да опитам новия.

# 212
  • София
Да, често имам проблеми с кожата, особено след като станах майка,  използвам подходяща козметика.

# 213
  • София
С удоволствие бихме изпробвали този нов продукт. Моят тиинейджър има нужда от нещо ефективно за лицето си.

# 214
С удоволствие синът ми ще го тества!

# 215
Дъщеря ми има акне, бихме искали да пробваме продукта.

# 216
Имам несъвършенства като всяка кожа смятам, моите са линийка, петна от слънцето и черни точки

# 217
  • София
Да, имам проблемна кожа в Т-зоната. Черни точки по носа и бих пробвала с удоволствие новият EFFACLAR DUO+M.

# 218
Да, имам проблемна кожа, ползвам Effaclar duo+, харесвам го и искам да пробвам новият Effaclar duo+ M.

# 219
Племенникът ми има акне и не би имал против да опита този продукт.

# 220
  • ШУМЕН
Внукът ми - тийн има проблеми с акнето и бих искала да пробва този продукт

# 221
Брат ми страда от акне и бих искала да го зарадвам с продукта. Иначе вашите продукти за суха кожа са ми любими.

# 222
  • БГ
Съпругът ми страда от акне по тялото . С радост би пробвал нещо което би помогнало.

# 223
  • ПЛЕВЕН
Аз често имам проблеми с кожата ползвам измивания  гел на Ларош и съм доволна от резултата.Бих се радвала до опитам и този техен продукт.

# 224
  • Горна Оряховица
Честичко се сдобивам с някоя друга пъпка преди цикъл или когато прекаля със сладкото.
Искам да го тествам разбира се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт