Новият EFFACLAR DUO+M за тройна корекция срещу несъвършенствата

• 10 606
  • 363
  •   1
Отговори
# 225
Страдан от акне вече почти 10години със затишия, на 30 години съм. Искам да опитам продукта и се надявам да ми помогне 🙏🏼

# 226
Имам акне, което се завръща периодично, както и вече малко бръчки. Бих искала да опитам този продукт.

# 227
Да, дъщеря ми има проблеми с акне и ще се радвамве да пробваме продукта.

# 228
  • София
Детето често има проблеми с кожата и сме ползвали  и мицеларната вода, и измивания  гел на Ларош. Доволни сме от резултата. Бих се радвала до опитаме и този техен продукт.

# 229
Аз страдам доста от несъвършенства по кожата на лицето като белези и петна, акне и разширени пори и лющене. С голямо удоволствие бих изпробвала новия EFFACLAR DUO+M като мисля че ще ми помогне значително срещу тях Дъщеря ми страда от акне и тя би желала да пробва крем за проблема си.

# 230
Имам проблеми с кожата и съобразявам козметиката с това.

# 231
  • Варна
Да, и двамата ми тийнейджъри в момента се борят с акне и черни точки. Ползват различни козметични продукти за този проблем, и горе-долу удържаме положението.
С удоволствие бих им предложила EFFACLAR DUO+M, защото съм чела много добри отзиви за марката.

# 232
Получавам проблеми с кожата след консумиране на сладко.
Желая да тествам продукта!

# 233
  • София
Имам черни точки, разширени пори. Детето и то. Дори вече има белези.

# 234
  • Елхово
Имам кожа мазна и склонна към акне. Спасява ме измиващия гел от серията Effaclar.

# 235
Здравейте, и двете ми деца имат проблеми с акнето и за мен би било удоволствие да пробваме новия ви продукт.

# 236
  • София
Имам несъвършенства - ситни пъпчици, които излизат понякога по лицето. С удоволствие бих пробвала продукта.

# 237
Да,  имам проблеми с кожата, акне, разширени пори. С удоволствие ще пробвам този крем.

# 238
Имам си и аз някой несъвършенства по кожата на лицето като белези и петна, понякога и някое акне и разширени пори Sad

# 239
Имам разширени пори и петна, опитвам се да стопирам положението, но не е задоволително. Синът ми е с акне и продукта би бил много полезен за семейството ни.

Общи условия

Активация на акаунт