Новият EFFACLAR DUO+M за тройна корекция срещу несъвършенствата

• 10 605
  • 363
  •   1
Отговори
# 240
И двете ми дъщери имат проблеми с акнето в момента, бих се радвала да им помогна.

# 241
Синът ми е на 13 и има доста пъпки и черни точки бих се радвала да пробва крема и да коригира тези кожни проблеми.

# 242
Да, страдам. Бих пробвала и новия продукт на La Roche-Posay.

# 243
Проблемна кожа, склонна към акне има сестра ми и колежка. От тях знам, че използват различни продукти с временен ефект. Ще се радвам даго спечеля и да имат възможност да го пробват.

# 244
  • Бургас
Дъщеря ми използва продукти срещу акне. От известно време искаме да сменим марката на продуктите и се чудя дали да не ги сменим с La Roche-Posay. Досега не сме ползвали ваши продукти.

# 245
Не мисля,че има човек,който може да каже, че кожата му е идеална.
Аз лично страдам много от запушени пори в така наречената Т зона.

# 246
Синът ми сега влиза в пубертета, и започва да има акне и бих искала да опита и този продукт.

# 247
Със сигурност бих тествала крема върху синът ми - тийнейджър 9 клас с надеждата за положителен ефект, защото използваните продукти до тук не са с желания резултат.

# 248
  • София
Имам несъвършенства, разбира се - широки пори, петна, чувствителни очи, като околоочната кожа си я спасявам с кремчето на La Roche-Posay. Много съм доволна и да, с удоволствие бих пробвала новото кремче.

# 249
С удоволствие,  бих тествала всякаква козметика на La Roche-Posay. Използвам я в ежедневието си и ще продължавам да я ползвам и занапред.

# 250
  • София
Дъщеря ми започва да има проблеми с акне, а сина ми има белеци от преминаващото вече акне, бих им дала да пробват продукта.

# 251
Синът ми е с акне. Грижи се за кожата си, но без особен ефект, явно продуктите, които ползва не са точните за него. Много бих искала да пробва EFFACLAR и той да се окаже точният продукт!

# 252
За съжаление имам мазна кожа, разширени пори и склонна към черни точки. Естествено имам и стари белези от пъпки. За съжаление забелязвам и появата на пигментни петна. Та имам несъвършенства за борене Simple Smile

# 253
Двете ми дъщери с нетърпение биха изпробвали  този крем, едната се бори с акне, другата с черни точки.

# 254
Да, имам несъвършенства и белези по кожата в следствие на пъпки и черни точки и неправилното им третиране. С удоволствие бих пробвала вашия продукт.

Общи условия

Активация на акаунт