Новият EFFACLAR DUO+M за тройна корекция срещу несъвършенствата

• 10 604
  • 363
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Дъщеря ми страда от време на време, по - често при смяна на сезоните от поява на пъпки и черни точки.
Пробвали сме продукти La Roche-Posay Effaclar, но с удоволствие бихме ползвали и този нов продукт.

# 256
Аз и дъщеря ми имаме несъвършенства и ползваме продукти от серията EFFACLAR. Нямам търпение да изпробваме този продукт.

# 257
Да,  имам проблеми с кожата, белези от акне, разширени пори и черни точки С удоволствие бих пробвала този крем.

# 258
  • София
Да, използвам  EFFACLAR DUO крем, когато се наложи, невероятно ефикасен при кожни проблеми - малки пъпки и зачервявания на кожата, с удоволствие бих пробвала новия продукт  EFFACLAR DUO+M.

# 259
  • Видин
Синът ми (на 15 г.) страда от акне от няколко години. Той е с много бяла и нежна кожа, не е ползвал продукти на Effaclar. Надявам се този да му помогне.

# 260
Имам кожа склонна към акне, черни точки и отделно се боря със себореен дерматит. Използвам основно медицинска козметика.

# 261
Малкият ми син е в онази особена възраст и има доста пъпки по лицето. Ще му бъде от полза такъв продукт.

# 262
Аз страдам от несъвършенства по кожата на лицето и бих искала да пробвам новия продукт.

# 263
С удоволствие бих пробвала, имам какво да прикривам Wink

# 264
С удоволствие бих го пробвала  тъй като съм с разширени пори и черни точки.

# 265
  • Пазарджик
С удоволствие бих изпробвала,защото кожата ми е с разширени пори и черни точки.

# 266
Имам някои несъвършенства и бих искала да тествам продукта.

# 267
Дъщеря ми има много тежко акне.

# 268
Нямам акне, но имам несъвършенства и бих пробвала с удоволствие този продукт.

# 269
Дъщеря ми се бори с акне, а аз с несъвършенства по лицето. Бихме пробвали продукта.

Общи условия

Активация на акаунт