Новият EFFACLAR DUO+M за тройна корекция срещу несъвършенствата

• 10 601
  • 363
  •   1
Отговори
# 270
Да, аз, от черни точки и пъпки

# 271
Особено през зимата имам проблеми с кожата - става много суха и чувствителна.

# 272
  • София
С удоволствие бих пробвала новия продукт. Със смесен тип кожа съм и несъвършенства за прикриване...

# 273
Много харесвам продуктите La Roche.Ползвам ги както аз така и моите деца от самото раждането.
С удоволствие ще тествам и този нов продукт за моите несъвършенства като черни точки и понякога излизат и пъпки .
Ще препоръчам,и на приятелки.

# 274
  • София
По време на бременността се сдобих с розацея. Която "красеше" лицето ми около 3 години. Ту намаляваше, ту се засилваше. В момента, да чукам на дърво, нямам обриви и се надявам да не се появяват пак.

# 275
Имам акне и червени петна по бузите, които искам да премахна

# 276
  • Димитровград
Постоянно имам пъпки и несъвършенства. С удоволствие бих пробвала този нов продукт.

# 277
  • Пловдив
Страдам от несъвършенства по кожата -слънчеви петна ,разширени пори  и  видими бръчици . Исками се  да изпробвам новия продукт на La Roche-Posay.  Стремя се към към чиста и здрава кожа без несъвършенства. Красота.... е  кожа със безупречна визия.

# 278
Аз имам доста петна, несъвършенства, черни и бели точки и пъпки.
Ще ми бъде от полза да намеря продукт, който наистина действа.
До момента не съм намерила такъв

# 279
  • София
Не съм имала акне, но съм с мазна кожа и разширените пори са факт. От там и черните точки и подкожните екстри.

# 280
  • София
Аз имам фини бръчици, неравен тен и разширени пори отстрани на носа, а племенницата ми навлиза в пубертет. Ще се радваме да използваме продукта. 

# 281
Имам разширени пори около Т-зоната, ужасни зачервявания около бузите и страшно неприятно акне по брадичката и над горната устна. Имам сутрешна и вечерна ритина от месеци наред, но въпреки смяната на козметиката, проблемите не изчезват.
С удоволствие бих пробвала продукта и бих продължила неговото използване след тестера.

# 282
Племенницата ми в момента се бори с акне. Бих й предложила да пробва продукта. Аз сравнително рядко имам такива проблеми, по- скоро единични проблемни пъпки и разширени пори. А вече се появяват и добре очертани бръчки...На себе си бих пробвала при такава ситуация.

# 283
Имам разширени пори, лъщене в T-зоната, черни точки в областта на носа и брадичката и склонност към акне , въпреки че отдавна не съм в пубертета.
С удоволствие бих искала да изпробвам новия Effaclar Duo+M.

# 284
С удоволствие ще тествам този нов продукт за белези от неприятното акне и неравния тен на лицето. Надявам се да ми помогне.

Общи условия

Активация на акаунт