Новият EFFACLAR DUO+M за тройна корекция срещу несъвършенствата

• 10 599
  • 363
  •   1
Отговори
# 285
  • Виена
Имам черни точки по нослето и дребни несъвършенства, бих тествала крема, любопитен ми е ефекта върху кожа 40+

# 286
Не съм тествала продукта, но много бих се радвала да го направя, защото всеки месец на лицето получавам акне! Blush

# 287
  • Пловдив
Кожата ми е склонна към запушване на пори и образуване на пъпки. Имам и 2 тийнейджърки, които също се борят с пъпчици

# 288
В нашето женско царство и аз и дъщеря ми си имаме проблеми с кожата.
При мен са разширените пори и белези, защото аз не мога да търпя пъпки и корички и непрекъснато чопля. Сега към този микс с чоплене, пори, черни точки се добавиха и пигментни петна, които нищо не може да повлияе + някоя и друга бръчка тук-там.
При детето в момента на дневен ред е акнето, което се обостря при по-силни емоционални преживявания. Виждам, че това определено влияе на самочувствието й и се опитвам да помогна с психологическа поддръжка, козметика за проблема и каквото друго мога.

# 289
Да ,за дъщеря ми

# 290
Имам разширени пори, лъщене на кожата и черни точки.
Бих се радвала да тествам този продукт.

# 291
Кожата ми е склонна към акне и често имам много упорити пъпки, а за черните точки да не говорим. Все една са на парад. Много е неприятно. Не смея да си пипна лицето, да не би да излезе някоя пъпка.

# 292
Въпреки, че вече съм в края на 30те все още имам несъвършенства по кожата, най-често в областта на брадичката. С интерес бих пробвала новия крем Ефаклар.

# 293
Имам разширени пори, черни точки , суха кожа и на моменти излиза по някоя пъпка. С подходящи продукти се овладяват. С удоволствие бих изпробвала и този Ваш продукт.

# 294
Дъщеря ми, която сега е пубертет има проблеми с акне. С удоволствие бихме изпробвали продукта.

# 295
Не съм тествала продукта, но много бих се радвала да го пробвам. Simple Smile

# 296
Да, имам и се боря от доста време с това, но след периоди на затишие, отново започват да ми излизат  пъпки, а след  бременността и петна от слънцето имам.
С удоволствие бих пробвала продуктите, а и от друга  серия

# 297
Да, аз страдам от проблемна кожа- проблеми с акне, пигментни петна и черни точки. Бих се радвала, ако имам възможност да пробвам този продукт.

# 298
Имам черни точки и разширени пори, за които все още търся правилния продукт. Бих се радвала да пробвам новия продукт на La Roche-Posay, защото харесвам изключително много продуктите на марката.

# 299
Имам склонна към акне кожа. С удоволствие бих тествала продукта. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт