Новият EFFACLAR DUO+M за тройна корекция срещу несъвършенствата

• 10 595
  • 363
  •   1
Отговори
# 300
Боря се с недъвършенствата по лицето и да, бих пробвала продукта.

# 301
От години се боря с акнето и черните точки - оправия няма. Ще се радвам да пробвам новата формула на Effaclar Duo+M.

# 302
Бих пробвала с удоволствие ефекта от действието на продукта.

# 303
Бих пробвала продукта с удоволствие.

# 304
Имам несъвършенства и белези по кожата на лицето и ще се радвам да изпробвам ефикасността на вашият нов продукт.

# 305
За съжаление имам доста несъвършенства по кожата на лицето: стари белези от акне, разширени пори и черни точки. Последните години мога да се похваля и с пигментни петна. С удоволствие бих пробвала новият Effaclar-duo+m.

# 306
Имам някои несъвършенства по кожата на лицето. Бих се радвала да изпробвам продукта.

# 307
Да,искам да пробвам.

# 308
Дъщеря ми се бори с акне,а аз със несъвършенства по лицето, бих пробвала продукта.

# 309
Имах проблем с акне по лицето, но след като ми препоръчаха с аптеката Effaclar duo вече проблема го няма. Ползвам от една година и съм много доволна.

# 310
Наистина имам диста несъвършенства по кожата,често пъпки ,зачервяване,разширени пори,ръмби кръгове,петна на места..

# 311
Имам някои несъвършенства и с удоволствие бих пробвала новият продукт.Ще го споделим с дъщеря ми и ще видим как се отразява на две поколения жени.

# 312
Имам кожа склонна към акне и с удоволствие бих пробвала новия Ви продукт.

# 313
Имам черни точки и несъвършенства по лицето. Бих изпробвала новият Ви продукт!

# 314
Честно казано, може би съм от късметлийките, които нямат проблемна кожа. Периодът около цикълът, обаче, понякога ме изненадва неприятно с някоя и друга пъпчица, които стоят няколко дни като рана. Така че с удоволствие бих тествала продукта. От доста време се каня да си го купя, дано да имам възможност да го пробвам преди това Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт