Новият EFFACLAR DUO+M за тройна корекция срещу несъвършенствата

• 10 588
  • 363
  •   1
Отговори
# 315
Имам черни точки и разширени пори. Харесвам продуктите на марката.

# 316
Да. Дъщеря ми страда от акне и черни точки, за съжаление има и малки белези, от акнето. Моето акне е само преди "онези дни от месеца". С най-голямо удоволствие бихме се включили в тестването на продукта

# 317
Като тинейджър, много страдах от акне. Сега, положението е по-добре, но все още ми излизат пъпки. Бих искала да изпробвам новия продукт на La Roche-Posay.

# 318
В къщи едно от децата има проблеми с акне. Бихме изпробвали продукта.

# 319
Имам кожа склонна към акне и черни точки. Бих изпробвала новия продукт на La Roche-Posay.

# 320
  • Пловдив
Лично аз от тинейджърските си години имам проблем с кожата на лицето си. Би било полезно да изпробвам този продукт, защото като цяло продуктите LA ROSCHE, които съм изпробвала влиаят добре на кожата ми. Моят проблем е в сухотата на кожата ми, като в определени моменти е много зле, а когато не е я усещам доста опъната в зоната около устата предимно. Разбира се появата на акне беше налична, но след като ползвам измивния гел и крем на марката ефекта е видим и осезаем.

# 321
Преди години страдах от упорито акне, останаха белези, които винаги са ме карали да се чувствам некомфортно, не съм открила досега продукт, който , поне малко, да ги заличи.

# 322
Страдала съм много време и все още се получава понякога. Остават ми много следи после.  Много се надявам този продукт да помага.

# 323
Имам кожа с несъвършенства и бих искала да тествам продукта.

# 324
    Да, имам акнеична кожа, склонна към несъвършенства и с удоволствие бих изпробвал новият продукт Effaclar Duo+M, защото съм доста доволен от серията на марката и я ползвам от години.

# 325
  • София
Да, имам несъвършенства и бих се радвала да изпробвам козметиката.

# 326
Синът ми има леко проблемна кожа и би ползвал продукта с удоволствие.

# 327
Не мисля, че има човек без несъвършенства по кожата и аз и детето в тийн възраст имаме такива. Бих искала да изпробваме La Roche-Posay и се радвам на такива инициативи, защото в лутането между правилния избор на козметика, понякога се правят не добри избори които ущетяват семейния бюджет. Това лято изпробвахме вашата слънцезащита и останахме доволни.

# 328
Да, страдам от несъвършенства по кожата на лицето и бих изпробвала новият EFFACLAR DUO+M.

# 329
Често имам проблеми с моята кожа. Ще се радвам да пробвам новият EFFACLAR DUO+M

Общи условия

Активация на акаунт