Новият EFFACLAR DUO+M за тройна корекция срещу несъвършенствата

• 10 589
  • 363
  •   1
Отговори
# 330
Допреди две години нямах никакви кожни проблеми, а сега периодично се боря с тези пъпки. С удоволствие бих тествала продукта ви.

# 331
  • София
Откакто станах майка,  кожата ми страда от несъвършенства, мазна в Т-зоната, с тъмни петна по скулите и пъпчици. Бих искала да изпробвам новия продукт на La Roche-Posay.

# 332
Дъщерята има проблеми с акне. Бихме изпробвали новият продукт EFFACLAR DUO+M

# 333
Имам несъвършенства, изразяващи се в склонност към акне, както и пигментни петна.

# 334
  • ВАРНА
Аз имам проблем с широки пори, синът ми на 15 има т.нар. младежко акне.
С удоволствие бихме пробвали новият продукт на La Roche-Posay.

# 335
Като тийнейджър нямах приблеми, но сега имам черни точки, разширени пори и подкожни пъпки. Бих се радвала да изпробвам продукта.

# 336
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Никога не съм имала проблемна кожа, но дъщеря ми има черни точки и от време на време й излиза и по някоя пъпка, която после оставя белег. С удоволствие бихме пробвали как ще се отрази при нея новият EFFACLAR DUO+M.

# 337
Да страдам от несъвършенствата по кожата ми

# 338
Бих искала да тествам продукта, имам  двама тийнейджъри вкъщи.

# 339
Племенницата ми е в пубертета и е с акне, бих искала да я зарадвам с този продукт.

# 340
Синът ми има праблеми с акне,бих искала да изпробва продукта

# 341
  • Бургас
Бих го дала на синът ми да го изпробва.
В тийн възраст е.

# 342
  • Пловдив
Тази година ми се появиха пигментни петна по лицето. Имам разширени пори и омазняване на Т-зоната.

# 343
Чудесно ще е ако има ефект и върху досадните черни точки. Разбира се най-важното е да хидратира кожата също така

# 344
Синът ми има проблемна кожа, склонна към акне. Много бих искала да изпробва продукта.😊

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 09:44 от SemraSofu7

Общи условия

Активация на акаунт