Новият EFFACLAR DUO+M за тройна корекция срещу несъвършенствата

• 10 583
  • 363
  •   1
Отговори
# 345
Бих пробвала Вашия продукт.
Акне нямам , но имам доста черни точки и запушени пори понякога. Чудесно би било, ако има ефект върху тях.

# 346
За последните 4 години е пробвана всякаква козметика с почти нулев ефект срещу акне. Ако този продукт го повлияе както се казва --" ще дам банкет"!

# 347
Да,имам склонна към акне кожа,мазна с черни точки и пъпки в областта на челото и около носа. С удоволствие бих изпробвала вашия продукт,с надеждата нещата да се оправят!

# 348
  • София
Да страдам от акне по лицето и по гърба. С удоволствие бих пробвала вашия продукт.

# 349
Дъщеря ми има проблематина кожа. Бих искала да я зарадвам

# 350
Имам проблемна кожа и съм ползвала Ваши продукти, бих пробвала и новият EFFACLAR DUO+M. Със сигурност ще споделя дали има резултат срещу несъвършенствата след две седмици употреба.

# 351
  • Пловдив
Синът ми има акне. Все още не е ползвал Ефаклар, но предвид многото положителни отзиви,  би тествал новия продукт.

# 352
С огромно удоволствие бих тествала продукта. Проблемна зона ми е брадичката и може този продукт да доведе до видим резултат.

# 353
Имам несъвършенства, които са най-вече черни точки и пъпчици. Бих искала да изпробвам новия продукт на La Roche-Posay.

# 354
Имам упорити черни точки на носа, още от тийнейджърските години, за които и до днес не успях да открия ефикасно решение. Много бих искала да пробвам този продукт.

# 355
Да. Аз и дъщеря ми страдаме от несъвършенства по кожата.
С удоволствие бихме пробвали Вашият продукт.

# 356
Нямам белези от акне, но имам несъвършенства и черни точки. Бих пробвала продукта, а също и бих дала за проба на моята племенничка, която има акне и белези от акне.

# 357
Напоследък все по-песто ми избиват пъпки и все още съм в търсене на правилния продукт за мен, който да допълни рутината ми. С радост бих тествала и Effaclar.

# 358
Да, аз имам проблемна кожа, въпреки че отдавна не съм тийнейджър и често ми се образуват пъпки и следователно- белези. Пробвала съм много видове козметика и нямам търпение да използвам Еffaclar Duo+M!

# 359
Имам проблемна кожа и във времето съм използвала всички серии за такава кожа от медицинската козметика. Най-добър ефект имах от ефаклар дуо крема и измивния гел. С удоволствие бих пробвала новото кремче

Общи условия

Активация на акаунт