Новият EFFACLAR DUO+M за тройна корекция срещу несъвършенствата

• 10 561
  • 363
  •   1
Отговори
# 75
Не съм страдала от акне, но дъщеря ми навлиза в период, в който кожата й се променя. Тя поначало има много нежна и проблемна кожа.

# 76
  • София
Дъщеря ми е с акне, а аз с несъвършенства по лицето. С удоволствие бих пробвала продукта.

# 77
Моя братовчедка е с акне и използва козметиката на La Roche-Posay по препоръка на дерматолог. С радост се включвам в анкетата, защото според мен този продукт ще ѝ бъде в полза.

# 78
  • София
Като тийн не съм имала проблеми с кожата. Интересно последните 7 години все се появяват разни пъпки и несъвършенства. Примерно за седмица-две-три и после няма. Не съм ходила при специалист. С удоволствие бих пробвала такъв продукт.

# 79
Да, аз страдам от акне и синът ми също. Днес на първия учебен ден забелязах, че повечето деца са с акне. Бих пробвала новия продукт.

# 80
  • София
Да, имам склонна към акне кожа, но с правилна козметика и измиване сутрин и вечер регулирам проблема. Бих се радвала да изпробвам продукта.

# 81
  • Стара Загора
Самата аз имам проблем с кожата си, особено лятото. От години ползвам Ефаклар Дуо след като се прибера от почивка на море. Винаги безотказно работи при мен.

# 82
Моята дъщеря е с акне, съчетано със слънчева алергия, и използва различни марки козметика, търсейки най-удачния за нея вариант.Със сигурност ще се радва да опита и този продукт.

# 83
Мъжът ми напоследък има проблеми с кожата, възможно е продуктът ви да има положителен ефект, макар да е над 30 г.

# 84
  • Пловдив
Не съм ползвала EFFACLAR DUO+M, но с радост бих го тествала.

# 85
  • Бургас
Дъщеря ми на 12 год. има акне.
С удоволствие бихме пробвал продукта.

# 86
  • София
Моята дъщеря в момента страда от акне. Пъпките започнаха да се появяват преди около година и нямат свършване.
Бихме опитали новия EFFACLAR DUO+M, защото ни предстои бал.Simple Smile

# 87
 Да, дъщеря ми има проблем с акнето и бихме искали да изпробваме новия продукт на La Roche-Posay. На всяка кожа действието е различно и може пък този продукт да доведе до видим резултат.

# 88
Страдам от акне още от тийнейджърска възраст. С удоволствие бих тествала новия продукт на La Roche Posay .

# 89
  • I want it all and I want it now.
Детето е с акне. Бих тествала  новия продукт на La Roche Posay .

Общи условия

Активация на акаунт