10та БИОГРАФИ4НА ТЕМА НА НЕМСКИТЕ МАМИ

• 23 908
  • 266
  •   1
Отговори
# 135
за болното детенце, с-жалявам за късното вклюзване

http://www.dietmar-hopp-stiftung.de/
http://www.kinderkrebshilfe.at/pages/f_view.asp?gn=4&id=0&am … mp;thema=20728861
http://www.krebs-stiftung.de/

вима много пускашгугъл и търсиш  kinder krebs stiftung или hilfe

и да кажа за тези, които имат пейбек карти. Има акция за дарение на с-браните бонуси за децата в Руанда. Има и една стати за страната и за това , как преди 12 г. имало голм геноцид , около 1 млн души убити и други трагедии .. Аз изобщо не знаех това. Толкова ли безшумно е минало  newsm78 не врвам.

# 136
Мистик, направо си ми взела думите от устата за Мадам дьо Лискан.
Ама ко да праиш като сме се събрали отбор скорпионки и си четем между редовете.
Само едно допълнение.
Графиня дьо Лискани си е жена, но типично по скорпионски не може да се побере в женската си кожа и разсъждава по мъжки, затова повечето се заблуждават и си мислят, че е мъж.

Пепе, аз го пропуснах тоз път Рааб по други причини (след малко ще има репортаж за което), но се кефя, че някой го е надвил. Party Малко да му смъкнат самочувствието, че нещо много взе да се дуе Naughty

Весе, и аз като другите не мога да се въздържа да не похваля малката красавица. Кога се роди, кога стана човек. Ама е родена за модел Laughing.

Приятелка, не съм сигурна, че съм ти казала точния час Embarassed Чела съм на едно място характеристики за влиянието на асцендента върху характера и повече ми пасваше близнаци, не телец  newsm78. Знам, че е след 18 ч, ама минутите ми се губят. Включих те към скайпа си, да знаеш. На алото не мога да те потърся, щото ръмжа като мечка в момента и не искам да те плаша Joy

# 137
Хехехе, Мистик, не е честно, скорпион
скорпиону опашка не гризка. Какви са
тези писания по късна доба. Бравос!
Няма да казвам обаче, дал си права ил не.
Само това с ТВ-програмата ме разби.
Чак толкова дребен шрифт не мога да чета.
Последно четох роман на един японски
автор и на един французки. Лани.
Но чета друга литература. Захбюхер, де.
Raab не го гледах, щото трябваше да не
пропусна их хаб ди хааре шойн, их хаб ди хааре
шойн, их хаб ди мьопсе шойн. Но пък видях
как любимият ми Стефчо пусна на младежа
милион и половина, т.е. последните 2 игри
гледах. Зарадва ме победителят, секси младеж.
С този си ход Стефчо вербува още публика и
квотите на предаването ще скочат неимоверно.
Предстои и Бундессонгконтест, предполагам
в Берлин ще е мероприятието, откъдето са и
чалдисаните Seeed. Та и за там квоти трябват.
Да, това е положението, драги ми смехурки.
Сега скромно се оттеглям, че мъжете ме зоват.

П.С. Никой не каза как протече ленинският съботник?
Риен?  Laughing

# 138
Приятелка, не съм сигурна, че съм ти казала точния час Embarassed Чела съм на едно място характеристики за влиянието на асцендента върху характера и повече ми пасваше близнаци, не телец  newsm78. Знам, че е след 18 ч, ама минутите ми се губят. Включих те към скайпа си, да знаеш. На алото не мога да те потърся, щото ръмжа като мечка в момента и не искам да те плаша Joy
Можеш ли да си го провериш в кметството където си родена, служба ЕСГРАОН? Ако не е точен часът, тогава няма да е точен и целия хороскоп  Confused В скайпа никакъв нов контакт не открих, странно. Ама нали и в скайпа се чува гласа, дали ще ме стреснеш по телефона или по скайпа не е ли все тая?  Laughing
Мистик, къде ти са струпани планетите, в кой сектор /дом/ на хороскопа? Където са струпани, там е най-голямата концентрация на енергия. Тоест, този сектор е един от най-важните в живота ти.

# 139
Берлинските мами, има(ше) бългасрки седмици в Кауфхоф.
Както и щанд с български сувенири и една много готина мацка от Ловеч, която продава бижута-уникати Wink.
Ако им човек желание и 15 мин време, ги прави пред теб и строго индивидуално.
Разбира се, понеже светът е малък, веднага намерихме общи познати и сега отивам пак да я навестя Laughing
Сто процента ще се прибера пак накичена...доколкото се познавам Laughing

# 140
:
Весе, и аз като другите не мога да се въздържа да не похваля малката красавица. Кога се роди, кога стана човек. Ама е родена за модел Laughing.
Благодаря ти,Ве4ернице.  bouquet

Маймунке,zа6о не каЗа по рано zа българската седмица...Ей,4е ме е яд,4е съм я иzпуснала.. Confused
Утре дали 6е го има тоя 6анд?И къде в Куфланд има? Praynig

# 141
Веси, не Кауфланд, а КауфХОФ,
демек Галерията на Алекс!

# 142
Веси, не Кауфланд, а КауфХОФ,
демек Галерията на Алекс!
Да,сетих се.. Sunglasses
Другата седмица дали 6е го има о6е иzложението? newsm78

# 143
  • Primum non nocere !
Аз пак мисля че Лиска е маж и сам убедена 100%, но как да го докажа???
Тои никога няма да си признае!!!  hahaha

# 144
Аааа, не мисля, 4е Лисанката е мъж. Нали кърми  Mr. Green 
Браво Мистик, много ми харесва каквото си написала  Peace

Знаете ли сайта www.bgparty.de? Мисля 4е там бях 4ела zа бълг. седмици в Кауфхоф. ИмаШе и концерти на Д2 но не можах да отида  Cry

Рааб гледах сноЩи, много ми хареса Щото беШе Шпаненд до край  Grinning  А мацката на милионера ми мяzва на българка  Laughing 

За болните деца. Нали има европейска zдравна карта. Аz примерно родих в Германия беz немска zастраховка, бях zастрахована във Франция и имах европейска карта. По принцип тя важи само zа кратки престои и спеШни zаболявания, т.е. нови появили се (примерно прекарваШ една седмици в Италия и те zаболи zъб.....) Когато 4овек отива в друга държава 4ленка със цел ле4ение, трябва да има предварителното съгласие на неговия zастрахователен институт, в слу4ай НОИ. Така е поне със старите 4ленки. Мъжът ми в момента е на проект в една Кранкенкасе и го помолих да раzпитва тук таме, как стои въпросът. Ще докладвам. Който иска, може междувременно да се обади в АОК примерно и там да пита съЩо.

# 145
здравейте немски мамчета
имам един въпрос към вас- живяхме 5 години в германия с мъж ми и преди две години се върнахме в бг, сега обаче пак искаме да отидем, и въпроса ми е знаете ли как стоят нещата с работните визи има ли ги още и трябва ли работодателя от германия да ни поиска, ще съм ви много благодарна ако ми отговорите

# 146
Аз пак мисля че Лиска е маж и сам убедена 100%, но как да го докажа???
Тои никога няма да си признае!!!  hahaha

Ако трябва да сме точни,
мъжко момиче съм.  Naughty

# 147
привет!
включвам се късно понеже работен ден за моя мъж се оказа не съботата, а неделята! hahaha
Сега да се намеся компетентно по въпроса на мама мая/ ей, че хубаво имеее/ Joy
Работни визи в предишния им смисъл няма/ не се ходи до посолство, не се кандидатства за виза/ трябва да ти пратят договора и с него пътуваш. след това може и да трябва да се регистрираш тук в арбайтсамта/ това незнам/ Пътува се с долуописаната здравна карта. Право на пребиваване  3месеца, след това трябва да се кандидатства в ауслендерамта за ауфентхалт ерлаубнис. Това ми го каза една приятелка...Инфото не е много потвърдено..не работи ли посолството да звъннеш?

Лиске, гледай докъде доведе моята шега, че си мъж .Лагери се заформиха,чак относно пола ти. Их хаб ди хааре аух шьон,  Joy ...

# 148
Их хаб ди хааре аух шьон,  Joy ...

Rien,nur die Haare?...  newsm53

# 149

Их хаб ди хааре аух шьон,  Joy ...

Rien,nur die Haare?...  newsm53
ах , мьопсетата след беуспешно кърмене един месец виснаха!

Общи условия

Активация на акаунт