10та БИОГРАФИ4НА ТЕМА НА НЕМСКИТЕ МАМИ

• 23 900
  • 266
  •   1
Отговори
# 165
Сори за намесата ни в клин ни в ръкав, ама не можах да се стърпя

Лиска, затова ли ти е такъв аватара?

# 166
Сори за намесата ни в клин ни в ръкав, ама не можах да се стърпя

Лиска, затова ли ти е такъв аватара?

Аааааа, не може да оставяме така нестърпяни Laughing.
Не, не е затова. Даже не бях се и сетила. Мерси
обаче, прекрасна идея и смятам да се възползвам.

# 167
Аз вицът не можах да го разбера. Много мислих и премислях, но съм тъпа, трябва някой да ми го обясни с прости думи Wink Само да не е нещо мръснишко, много мразя мръсни вицове...Сега като се замислих, Лисък, ти да не ни разказа някой такъв виц?  newsm78

Продължавам да умувам, бря  Thinking

# 168
Само да кажа, че получих директно включване по скайп от госпожа Татяна и вицът ми беше цветущо обяснен  Wink

За дълбочината на вицът няма да коментирам  ooooh!

# 169
А Мамунката май съм я виждала.
Но нито знам къде, нито кога.
Просто ми е познато лицето й.
Както и това на мъжа й.
Ако вземеш да излезеш от землянката и се покажеш на интернационала не с яташкото си име, ами пъчейки едно фото, честно и ясно, както биха направили истинските комунисти в борбата срещу империализЪма, може и да се сетя на кое отчетно-изборно събрание сме се засичали.
Честна пионерска!
А ако си и направиш анализ или самокритика на досегашната подривна или допринесла за светлото бъдеще дейност, еша си нема да имаш, Лиске  Mr. Green

# 170
Само да кажа, че получих директно включване по скайп от госпожа Татяна и вицът ми беше цветущо обяснен  Wink

За дълбочината на вицът няма да коментирам  ooooh!

Изказвам огромната си благодарност
на госпожа Татяна за приноса й при
дешифрирането на възловия за всяка
уважаваща себе си майка в Германия
виц. Предлагам в следващата немска
тема да наблегнем на общочовешкото
и конкретно-историческото в замисъла
и реализацията на същия. Не може само
за плетки, заешко по марцански, данъци
и клосета (или мопсета) да иде реч.  Laughing
Историята се движи от революционерите.
Надявам се Мистик да не ме е намразила
до дъното на душата си заради вица. Аз
всъщност не го категоризирам като мръсен, по-
скоро оценявам елегатнтата му метафоричност.
Веси, сготви ли заека?

# 171
Хахахаххахаххахаххахахаххахахахах. Гулям смях мъдам дю Лискан  Laughing

И преди да се сбогувам защото сериалът ми започва  Embarassed, да кажа, че днес като всеки понеделник, започнах отново диета и си готвя спанак. Днес е спанак натюр, утре ще е спанак във фурна, вдругиден ще правя пауза ( Вечерницата мисли да ме нагости, значи ще слагам сирената на трапезата), но мисля да я карам на спанак докато видя поне един милиметър резултат. И както във всяка приказка става - und wenn sie ( mystic ) nicht gestorben ist, dann lebt sie ( wieder mystic ist gemeint ) noch heute.

Хайде, сериалът почва, бягам  Mr. Green

# 172
  • Germany
Ей големи сте скици всичките Hug

# 173
  • Германия
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy
разгеле, дано се кротнете и оставите Лискана малко на мира. Wink

Дайте домашен лек за болки в кръста, че днес едвам се мъкна, акушерката ми ще я видя чак в сряда за да взема масажно олио, а всички останали знам, че ще ми кажат да пазя леглото, но за да взема болничен за пазене на леглото, трябва да се добера до док, а в момента това е мисия (почти) невъзможна  Cry

# 174

Joy  Joy   Joy  Лискеееее  hahaha
Мистик, внимавай със спанака, я го виж Попай на какво прили4а  Mr. Green 

Пепи, гореЩа вана, инфраротлампа (лампа zа кърмене  Mr. Green)?  Сигурно си ги опитала теzи номера. На остеопат ходила ли си?

# 175
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Дайте домашен лек за болки в кръста, че днес едвам се мъкна, акушерката ми ще я видя чак в сряда за да взема масажно олио, а всички останали знам, че ще ми кажат да пазя леглото, но за да взема болничен за пазене на леглото, трябва да се добера до док, а в момента това е мисия (почти) невъзможна  Cry
И аz сте кажа гореста вана или Kirschkernkissen на кръста,но ако не си бременна.Не ви поzнавам осте тук и ти говори6 zа аку6ерка,zа това уто4нявам. Rolling Eyes

# 176
...Любимият му виц, сам го е превел на български, е:
"Защо жените имат четири устни?"
...

...ot frenski ili belgijski ste da e prewedeno newsm78

Сега отговорът, воала -
"две, за да говорят, и две - за да се извиняват."

sega se nadwam sledwasta tema da ne e "nauzihme si biografiite, sega dajte da se namerim i da se zaizwinqwame edna na druga "  ooooh! ooooh! ooooh!

Joy ama naistina golma weselba pada, ama gotin krug sme si zaformili nemskite majki  Laughing ste wzemete da me izkarate ot depresiqta  Wink

# 177
Пепеляшчик, обади се по телефона
на лекаря да ти даде болничен и
прати мъжа ти да го вземе. Болничния.
Ти през това време се загрей, може
и да спиш, омотана с шал на кръста.

# 178

Веси, сготви ли заека?
А,тая ве4ер 6е го готвя..  chefНакиснах го в маринада сно6и. bowuuТа ре6их да готвя zае6ка яхния с картофки и сини сливи..Няма ама сливи.. ConfusedРецепта съ6о нямам.. SadКак ли да сготвя яхнията тогава? newsm78

# 179
Веси, майка ми едно време готвеше заек така - месото + много лук + сини сливи + много моркови на кръгчета се слагат в тенджера под налагяне и си къкри. Обаче баща ми беше ловец и се готвеше така див заек. Не знам с домашен дали ще стане - месото му е малко по-различно. Сини сливи има по магазините на щандовете с мюсли или в в ДМ, Мюлер,...

Общи условия

Активация на акаунт