Девственост на 30г….

• 10 510
  • 151
  •   1
Отговори
# 90
  • Fairbanks, Alaska
На теб ти е трудно да го разбереш, понеже никога не си се сблъсквала с това. На мен пък наистина ми е трудна комуникацията с жените. Все си мисля, че каквото и да кажа ще е скучно. Преди време имах проблем с една пратка-купена от нидерландски продавач. Пратката доставена в България, но не на адреса, на които трябва да е. Най малко очаквах да я намеря в Спиди. Оказа се, че съм причинил доста главоболия на жената с тази пратка. Към този момент пишех с една съфорумка и тя ми каза, че това е идеален случай да я поканя на среща. Всъщност на първо четене жената ми допадна. Но не направих нищо. Винаги при живите срещи ме е било страх от неловкото мълчание, когато не знаеш какво да кажеш. А и с моето дар слово....

# 91
  • София
Може тя да е надарена, бе. В словото.
Тия с логореята никоя жена не ги харесва.

# 92
На теб ти е трудно да го разбереш, понеже никога не си се сблъсквала с това. На мен пък наистина ми е трудна комуникацията с жените. Все си мисля, че каквото и да кажа ще е скучно. Преди време имах проблем с една пратка-купена от нидерландски продавач. Пратката доставена в България, но не на адреса, на които трябва да е. Най малко очаквах да я намеря в Спиди. Оказа се, че съм причинил доста главоболия на жената с тази пратка. Към този момент пишех с една съфорумка и тя ми каза, че това е идеален случай да я поканя на среща. Всъщност на първо четене жената ми допадна. Но не направих нищо. Винаги при живите срещи ме е било страх от неловкото мълчание, когато не знаеш какво да кажеш. А и с моето дар слово....

Легни направи 30 лицеви. Да я впечатлиш, не за друго Grinning

# 93
Ужас е Кобилкина, но кой друг прави семинари за необвързани? Толкин, може би?
Ще се учудите колко връзки са започнали точно покрай Толкин форума у нас едно време, включително и сериозни такива. Гарантирано бие Кобилкина.

# 94
  • Далечният изток
Да, има такива хора. Аз самата бях. Но и това се учи. Научаваш се да си отворен към хората и да общуваш. Казвам го от опит.

# 95
На мен пък наистина ми е трудна комуникацията с жените. Все си мисля, че каквото и да кажа ще е скучно.
Ами тогава не се насочвай към жени които искат някой да им разправя интересни истории, насочи се към тези дето нямат против да си мълчите заедно и да правите неща които не изискват много думи. Или си говори с жени които вече имат същите интереси като твоите, колкото и да са нишови, едва ли си единственият човек на света който се интересува от нещо.

# 96
Скрит текст:

Да, и аз бих казала, че невсички жени обичат много приказливи мъже.  А, ако наистина го чувстваш проблем, работи да си подобряваш комуникативните умения.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 04:40 от Анонимен

# 97
Общо взето се придържай към съвета, който стария генерал дал на сина си за първа среща с момиче- да говори като млад офицер пред войниците си- високо, ясно, уверено и само глупости... Изпитано е, работи Simple Smile

# 98
  • София
Няколко коментара:
1. Авторке, добре те подхванаха! Ако още не сме те загубили за форума, искам да ти кажа, че ти си си супер такава, каквато си. Хич да не ти пука от нищо и от ничии думи!

2. Сайтовете за запознанства са пълни с ботове и несериозен материал от поне 10 години /Фейсбук ги уби/, Тиндър пък е еманацията на безполезността - там само за секса висят, колкото и да се правят, че имат сериозни намерения.

3. В Инстаграм почти всеки профил е като някакъв псевдоолтар на фалша и префърцунеността - най-много да я блокнат, ако напише съобщение или лайкне без височайшето позволение на поредният Крал-слънце.

4. Какъв е тоя Толкин форум?

5. Сериозно ли я съветвате да отиде при български психолог? В тоя див капитализъм и тая дива селяния наистина ли вярвате, че има дори един психолог, който си заслужава времето и парите?

# 99
Общо взето се придържай към съвета, който стария генерал дал на сина си за първа среща с момиче- да говори като млад офицер пред войниците си- високо, ясно, уверено и само глупости... Изпитано е, работи Simple Smile
Е то че ще намериш нещо, ще намериш, въпросът е какво. Освен ако търсиш каквото и да е, тогава горният съвет е перфектен.

# 100
Толкин ли?Дето е написал Властелинът на пръстените ???

Иначе всеки който е фен има очевидно добър вкус и цялата вселена на Толкин предлага часове разговор при желание

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 101
  • По света и у нас
Натаел, ние  жените не сме някакви контрольори по забавното мъжко  изказване. Ако и говориш колко е хубава, добра, готина, сладка, и и казваш какво искаш да и правиш и да и предлагаш да я водиш напред назад, да го мислите заедно, да и показваш снимки от едно време и да и разказваш къде  си бил на екскурзия на работа и тн,  с какво си се занимавал или какво искаш да осъществиш, това ще е съвсем добър разговор. Наблегни на правенето и не чак толкова на приказките.  Между другото, защо  не се разберете с авторката да се видите на среща и ти да и помогнеш с девствеността а тя да ти бъде слушателка за известно време? Ще спасиш един живот!

# 102
Иначе всеки който е фен има очевидно добър вкус и цялата вселена на Толкин предлага часове разговор при желание
Ама това, че някой чете книги с часове не значи че има намерение да ги обсъжда с часове.

# 103
  • Fairbanks, Alaska
PriMadonna, понякога имам чувството, че жените не се интересуват толкова много от пътувания, колкото твърдят. Например на мен са ми интересни северните дестинации, където слънцето залязва по-късно и дори в 23 часа е светло. Имам клип от Финландия, при дядо Коледа. Сниман е в средата на май, когато вече има Бели нощи, а само 12 дни по-късно щеше да започне и Полярния ден. Примерно пращам го и казвам, че е снимано в 0 часа през нощта, а е само леко сумрачно. Но не се впечатлява от това. А как разбирам, че не го е гледала-в определен момент съм снимал една голяма и дълга бяла линия-началото на Полярния кръг, с координатите му. И питам дали е видяла бялата линия на еди-коя си минута. И ме пита за каква бяла линия става въпрос. На мен ми е интересно да видя Полярен ден, Полярна нощ, Бяла нощ.
Например много искам да отида в Свалбард. Там през зимата Полярната нощ е с много по-голяма дълбочина. Дори и на обяд си е истинска нощ.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 00:18 от Natael-1485

# 104
Толкин форума беше супер.  Те цял виртуален университет бяха направили. Много харесвах там едно момче, но нищо не стана, за съжаление.

Авторката със сигурност може да си намери среда за общуване по интереси, да се поочупи, да срещне хора. Анонимността много помага човек да се отпусне.

Обаче тя изчезна. Много е неприятно така, като няма да участваш в собствената си тема.

Общи условия

Активация на акаунт