Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 289
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 105
  • Буркина Фасо
Аз да попитам този all stars тази година ли ще е или следващата?
ако е тази ще им трябват кожухчета.Smiley
+ това - вероятно ще има и други, които ще идват да се бият за да си заслужат поканата.

# 106
Цитат
+ това - вероятно ще има и други, които ще идват да се бият за да си заслужат поканата.

Да ама може да е някъде другаде, защото не виждам и другото лято как ще заснемат 2 сезона

# 107
  • Буркина Фасо
Цитат

Да ама може да е някъде другаде, защото не виждам и другото лято как ще заснемат 2 сезона
казвали ли са, че догодина ще има редовен сезон?
обкикновено на финала казват, че ще има нови записвания за следващата година, ако ще го има предаването.

# 108
  • Някъде в Матрицата
Цитат

Е, как - ще гледаме едни и същи игри по два пъти. Те от сега прилагат тази стратегия.

# 109
Ако е така е доста глупаво да се състезават за сезон 6 две години по-рано.

# 110
Може и да разгадах кое е момичето с дългата коса от снимката на червените. Определено прилича на Мудева в момента и изглежда  по-същия начин косата, както на снимката.
Да, да, аз забравих да пиша. Специално следих косата й, като гледах един запис. Нейната по принцип е права, но като я разпусне, след като е била сплетена на две плитки, изглежда по същия начин. Забелязах я, когато даваха амазонките в гръб да отиват на битка.

# 111
казвали ли са, че догодина ще има редовен сезон?
обкикновено на финала казват, че ще има нови записвания за следващата година, ако ще го има предаването.

Миналата година много рано почнаха да изписват на екрана за кастинг за следващия сезон. Още беше съвсем в началото на сезона.

# 112
Догодина - сезон 6
2025 - All Stars
Ковид, нали така писа, че не ми се рови (отново 🤪) в старата тема.

# 113
  • Sofia
Фифо си е Фифо! Много комплексен и перфектен темповик, както винаги. Истинският победител от миналия сезон. Онова недоразумение слипа, което по незнайни причини обявиха за победител, може само да му диша прахта!
П.С. Фифо вече е семеен мъж, да са живи, здрави и много щастливи! Чакалчето и Лефтеров са били на сватбата. Simple Smile

# 114
Как съм ви изпуснала, леле Simple Smile
Имам въпрос: хипотетична ситуация, в която Васил печели в Изгубените, отива при Старейшините и пръждосва Виолетка. Следващата битка на Изгубените я печели Дени - къде отива тя? В старото племе на майка си, а майка ѝ си остава на отшелническия остров ли? Ако е така - тъпичко, губи се цялото предимство от това да са двойка и направо си отива на заколение сама и без имунитет в племе, което така или иначе вече е нарочило близкия ѝ човек.

Ситуацията не е чак толкова хипотетична, а е опит за тълкуване на спойлерите досега Grinning Далеч не мисля, че е истина.

# 115
Догодина - сезон 6
2025 - All Stars
Exactly ! Тази година всеки си пише нещо и не чете нищо....

# 116
  • Sofia
Четем, четем, ти само пиши по-често и още повече ще четем! 😃

# 117
Някой знае ли кои ще са другите участници в съботните битки?!
В фб коментар са писали за тези : Алекса, Андрей , Зорница и Милен

# 118
Искам да видя Зорито на пъзел💀

# 119
  • Буркина Фасо
Догодина - сезон 6
2025 - All Stars
Exactly ! Тази година всеки си пише нещо и не чете нищо....
наборе, ще поканиш ли Миглата ?  Smiley

Общи условия

Активация на акаунт