Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 182 104
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 345
  • София
"Съпруг" означава буквално "съпруг" -така ли? Със сключен брак? А не някой, с който живее на съпружески начала?

# 346
  • Варна
"Съпруг" означава буквално "съпруг" -така ли? Със сключен брак? А не някой, с който живее на съпружески начала?
Може заради санкциите към Русия браковете с руснак да са невалидни.Joy

# 347
Българка е. Със сключен брак, доколкото разбрах, за дете не знам. Източникът ми забравил името. 😒

# 348
Една от участничките в Ергенът си има съпруг руснак. 😁

Много мило!🌹

# 349
И в знак на протест ли се е записала в това шоу? Rolling Eyes

# 350
  • Sofia
И в знак на протест ли се е записала в това шоу? Rolling Eyes

Коя?

# 351
Още нещо изпусна в Надкаста. Освен, ако наистина не се е объркал, а се опита да замаже. Че президентът изобщо не стига до племената.

Него и на снимките от сливанията и от последните седмици го няма. Направо бая народ ще има да трепери за тоз младеж

Аз си знаех, че няма да влезе. Edita-ът му ми напомня за Гайтанов, дори и визуално виждам лека прилика.

# 352
Това за Румен потвърдено ли е напълно. Ако да, жалко

# 353
  • софия
Това за Румен потвърдено ли е напълно. Ако да, жалко
Не, това са мои впечатления от Надкаста с Туньо. Не мога да преценя наистина ли се изпусна и после се опита да замаже или наистина не беше разбрал въпросът. Дечо и Туджарката казаха, че ще канят само играчи, които са влезли в племената, а тези, които са останали само в изгубеняците не. Поради простата причина, че няма какво да кажат, защото нищо не са видели. Туньо първосигнално рече: ама президентът как няма да го поканите. После каза, че е разбрал грешно, че няма да канят никой от първоначалното племе на изгубените.

# 354
Кой от участниците от предишните сезони ще е утре на битката ?

# 355
Кой от участниците от предишните сезони ще е утре на битката ?
След този епизод ще разберем

# 356
Ох, много искам да разбера дали амазонките ще успеят идната седмица да се спасят от реката ... ако може някой да каже преди понеделник 😅

# 357
Лелеее. Ще става интересно. Според мен Гладиатори няма да спечелят залога и ще ги сменят от другите племена както си поискат. Това ще е много интересно.

# 358
А аз много искам да видя ротата на Гатьо на реката Grinning Какви са прогнозите?

# 359
Ето как Цецо става АмаДзонка

Общи условия

Активация на акаунт