Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 182 246
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 330

Не знам колко е вярно, този коментар е под публикация на Алекс, мисля че от 3ти сезон, този който много псуваше, най-вече себе си 🤣 пуснал публикация, че знае топ 3 и се хвали, пише някви налудничави коментари...

# 331
Тримата пичуи скоро си тръгват един по един.Рълев не е победител Ковид може да потвърди ако иска разбира се.

# 332
Не искам !

# 333
Спойлер за битката тази вечер ?!

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 22:35 от rady_plovdiv

# 334
Дайте спойлер за ФЕРМАТА-Кой отбор печели де.....имам чувството ,че тази тема е само за ИВ и ЕРГЕНЪТ....Ми кажете офециално,че няма да има спойлери за Ф и да спрем да питаме или очакваме......или за вас това не е Реалити предаване...

# 335
  • София
Ако някой има спойлер за Фермата - ще пише. Ама като няма - няма.

# 336
  • Вестерос
Aз вече писах, че нямам спойлери още и може и да нямам. Ама кой да чете...

# 337
Спойлерът, че Вальо ще си тръгне днес от Изгубените се оказа неверен. Тръгна си Веси близначката, което ме изненада.

# 338
Нямаше спойлер, че Вальо си тръгва днес, а че не се задържа дълго.

# 339
Пиша и в темата за Игрите, възможно е от там да е бил спойлерът. Но за близначката Веси се изненадах, защото за почти 2 седмици това момиче почти не са го давали в кадър, нито се е оплакала, че й е тежко като Елена, нито другите са коментирали това и накрая е чао.

# 340
Явно е била толкова зле, че не е била за показване, ама са я държали...

# 341
Дайте спойлер за ФЕРМАТА-Кой отбор печели де.....имам чувството ,че тази тема е само за ИВ и ЕРГЕНЪТ....Ми кажете офециално,че няма да има спойлери за Ф и да спрем да питаме или очакваме......или за вас това не е Реалити предаване...
Е ние от къде да знаем ще има ли спойлери или не 😅 Ако някой знае нещо и иска да сподели, ще дойде да пише. ИВ се коментира повече сега, защото има материал, който да обсъждаме.

# 342
За Фермата да си го кажа от моята камбанария е нормално да не се коментира и да не се гледа. Започнах да я гледам от сезон 5 и сезонът много ми хареса. Гледала съм всички следващи сезони до този. Просто вече ми стана банално, неприятно и безинтересно, а конкретно водещите са ми нетърпими и главно заради тях спрях да гледам предаването.
Възможно е и да са се изчерпили вече, все пак им е 9-ти сезон подред, но за мен това предаване с иначе хубав замисъл се превърна в абсолютна простотия.

# 343
Една от участничките в Ергенът си има съпруг руснак. 😁

# 344
  • Варна
А тя българка ли е? Официален брак ли имат? Дете? Как се казва?

Общи условия

Активация на акаунт