Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 182 287
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 315
Аз съм ОК  с Рълев, както и РР,Момчил, Михаил,Радостин.За жена няма шанс очеизвадно е.

# 316
ИВ

Иван Рълев печели предаването.

Да, нов потребител съм, но не писах от стария ми профил, че ще видят кой издава 😶‍🌫️ 😀
Колеги сме и в гилдията се знаем, няма как да остане скрито такова нещо! Еееми, аз продължавам да си гледам с интерес, дори още по- готино ми е като знам, че е той, едно такова ми е леко на душата, че не е Гатьо(примерно)! Хахах
Това за Рълев вече бяхме писали ,че е той
в предната тема ,хубаво е да се знае срещу кого ще се изправи в двубоя или трибоя накрая?

# 317
Аз съм за Момчил или Радостин, но и на Рълев съм съгласна.

# 318
Аз съм за Момчил или Радостин, но и на Рълев съм съгласна.

И аз съм за Момчил ,но Тъпарев никога няма да го позволи.А съпоставка между Рълев и Момчил ако случайно той е на финала за мен ще е нелепа.Нещо като Филип и Алекса Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 14:28 от *Аня*

# 319
Алекса....малеей милия той, ако беше в отбора на Пичувете

# 320
Алекса....малеей милия той, ако беше в отбора на Пичувете
Еее той оцеляваше благодарение на жените,и"сексапилния чар"дето пускаше Satisfied При мъжете  никъв шанс да оцелее хаха

# 321
Едно спойлерче, без да иска пусна Туньо в надкаст, но ние вече го знаем.
Каза, че Виолета е трябвало на съвета да не гласува за Момчил и с обръщение към нея каза: " А вземи сега Момчил до края..  докато сте в играта" 😃 добави го да замаже според мен. Та вероятно Виолета си е на снимката, а не Дени, но то и по страницата от сценария се разбира, щом Димо се обръща поименно към нея. Много ми е интересно защо казват, че Момчил е мамил, изглежда честен, добър играч, знае го, до момента съм му фен...
Кой, как и защо решава, че той мами, някой има ли инфо?

# 322
Рълев му правят все по-голям winner's edit.. все повече синхрони, все повече фокус.. може би наистина той печели. Миналата година Алекса го развиваха по подобен начин.

# 323
А и това как постоянно го упрекват и атакуват да създадем историята как от мачкания играч в племето ще ги бие всичките мъжаги.
Класика по Тупаревски.

# 324
ИВ

Иван Рълев печели предаването.

Да, нов потребител съм, но не писах от стария ми профил, че ще видят кой издава 😶🌫 😀
Колеги сме и в гилдията се знаем, няма как да остане скрито такова нещо! Еееми, аз продължавам да си гледам с интерес, дори още по- готино ми е като знам, че е той, едно такова ми е леко на душата, че не е Гатьо(примерно)! Хахах

Чакалов ти ли си ?😀
в предната тема ,хубаво е да се знае срещу кого ще се изправи в двубоя или трибоя накрая?

# 325
ИВ
Еее, как Цецо при Амазонките, Гатьо трябваше да отиде при тях. 🤪
Някоя Пандора ли пак ще разиграят. 🤪🤣

Цецо нали си е харесал амазонка. Има логика да го пуснат там, за да се види как ще е развие сюжетът.

# 326

Трибой Wink

# 327
  • софия
Още нещо изпусна в Надкаста. Освен, ако наистина не се е объркал, а се опита да замаже. Че президентът изобщо не стига до племената.

# 328
Още нещо изпусна в Надкаста. Освен, ако наистина не се е объркал, а се опита да замаже. Че президентът изобщо не стига до племената.

Него и на снимките от сливанията и от последните седмици го няма. Направо бая народ ще има да трепери за тоз младеж

# 329
ИВ

Днес случайно видях тази публикажия във фб от 18 юли, в нея се вижда и Радостин и Виолета и още едно момиче в плажа на изгубените

Общи условия

Активация на акаунт