Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 182 313
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 300
Спойлерът за Вальо се оказа верен. До последно мислех, че ще изпрати Моника, но Вальо настоя да е той и Васил се съгласи.

Гатьо е голям смешник, не е за вярване просто. Беше толкова унизително и жалко, как пискаше като малко момченце да му дадат жилетка за плуването. Иначе е голям мъж и има претенции за мъжественост, но не си е направил труда да се научи поне малко от малко да плува, а е знаел все пак, че ще влиза в предаването.

Мен ме интересува, дали някой от двамата братя Рълев малкия и Мишо ще влязат в племето на Гладиаторите, за да развалят мъжката седянка.

# 301
Пошегувах се за пичуити и жилетката.

Гатьо е другата амазонка освен Цецо.

# 302
Пошегувах се за пичуити и жилетката.

Гатьо е другата амазонка освен Цецо.
Ганьо при амазонките??? Как се случва това 😃

# 303
Гледайте.Grinning
Пичуити обаче не им бяха достатъчни и Гатьо се озова с амазонките на реката.Joy
Трябваше да мислят как и Момчи да дойде в племето, за да хванат стопанството.

# 304
РР може и да е влязъл при Амазонките но предложи брак на Мудева преди 10-ина дни 😊 В "На кафе" показаха снимки на реакцията й.

Пропуснала съм Гала, а и да бъда честна не харесвам РР и предпочитам други от Изгубените да влязат в играта.

# 305
ИВ
Гатьо Амазонката 🤣 Знаех си аз, че Тупарев ще му го причини. Wink

От другата тема:
Скрит текст:
Не ми било русалка, най ми било амазонка
Малко сутрешни гадателства 🤪:
Цитат
Вальо скоро ще е история.
Очаквам довечера той да бъде изгонен от Изгубените, след като ги е убедил да гласуват за него (хем иска да си ходи, хем ще спаси дъщеря си)
Цитат
Две амазонки ще отлетят.
Едната предполагам още този петък. Вероятно Радосвета, която ще се самопобеди в стил "Мис Ели". Очаквам Старейшините на съвет, номинационната битка си е за "танкове":
Скрит текст:
.
Съответно в петък може да гледаме женски двубой, значи в събота също (я Зориту, я Ваня).
Знаем, че Старейшините си запазват племето:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 10:40 от Bilyana14.

# 306
Много се радвам, че моя спойлер не е верен. Рълев заслужава!

# 307
Спойлери от зъболекарски кабинети и фризьорски салони са най-достоверни!

# 308
Спойлери от зъболекарски кабинети и фризьорски салони са най-достоверни!
Може и от метрото... ако Мирелка се вози в него. 🤪🤣

# 309
Нали този Иван Рълев не е от оная коалиция която не може да плува? 😄

# 310
  • BG-DE
Не, това е момчето, което "окепази" уникалната прическа на Гатьо 😊

# 311
Оффф Рълев ми е много безличен честно .Като Милен ми е.Не съм доволна.Можеше и по-зле да е ,но определено на тоя етап има по заслужили .За поредна година  моя фаворит явно няма да е победител.Егати Smile

# 312
Според мен пък Рълев си е супер победител. Социално се справя доста добре, предвид ситуацията, в която е. Даже Гатьо му позволи да пу пипа косата 😅. На арената има добри качества, но тепърва ще го виждаме в индивидуални битки. Гого го е подготвял, до колкото помня от Чакалкаст.

# 313
За мен Рълев е безличен, а малкия Рълев вчера като го дадоха в Чистилището, попитах ММ “Този кой е?”
Имах чувството, че 10 дни този човек не е показан нито веднъж. На фона на толкова силни и интересни участници, Рълев е лош избор за победител.

# 314
Ако победител е Рълев съм ОК засега. Като цяло той и Радо ми станаха симпатични, заради коалицията на останалите. Подразни ме и вчерашното им мрънкане, как не било честно, ако влезел някой от братята им в племето.
Миналият сезон имаше по-силен подбор на участници според мен. Но има време някой да се прояви.

Общи условия

Активация на акаунт