Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 581
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 435
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Виктория да продължи, а да ги няма Оряшкова и Ситнилска? Аз я обърках с Дени.

# 436
  • BG-DE
Според мен единствената причина тя да продължава да стои е, че са заложили на любовна история с Цецо и затова я държат 😊

# 437
Сериозно ли Виктория чак до обединението ще го подкара?
Ужас, как пък баш точно такива отиват напред...
Гледам и не вярвам на очите си..

# 438
Скрит текст:
Снимка от доста по-напреднал етап от играта 
Жълтите са се разпаднала вече.Червените са си същите без Ники .А Сините са само 2 мъже Мастрагарков и Елвиса,другото жени.

На снимката жълтите май не са се разпаднали още
И според мене не са. Това трябва да е втора номинационна битка за седмицата. Жълтите са били последни на първата. Затова ги няма. Знаем, че близначката и Мудева отиват при червените след обединението, а Дани... си е отишъл вкъщи.

# 439
за мен тази снимка не е толкова напред колкото се твърди, даже вярвам че жълтите все още са в играта просто не са на снимката

даже като нищо Виктория да иде в сините на мястото на Момчил Grinning

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 23:20 от lesliem

# 440
Да, да, в играта са, Момчил трябва да направи 25 победи. Wink Явно жълтите ще го пращат да отстранява участници от другите отбори. Вярвам, че Васил ще е един от тях.

# 441
Не знам нещо не се връзва.Ако жълтите са още в играта тогава Виктория какво прави при сините?

# 442
Кой ги знае какви въртележки пак са направили, за да си напаснат бройката в племената...

# 443
Да, да, в играта са, Момчил трябва да направи 25 победи. Wink Явно жълтите ще го пращат да отстранява участници от другите отбори. Вярвам, че Васил ще е един от тях.

Аз не вярвам.Grinning

# 444
Аааах толкова се изнервих. По този начин как ги разбъркаха племената. Харесваше ми доминацията на силните Гладиатори, и да се показва колко слаби са жените. Жалко, наистина!

# 445
ИВ
Еее, как така е изпуснал братоубийствения дуел. 🤪🤣🤣🤣

# 446
На тази последната снимка със сигурност Жълтите не са се разпаднали още. Най-вероятно е втора номинационна битка. Момчил и Виктория са ги разменили някакси, а от Гладиаторите Николай го няма, тоест може би отпада тази или другата седмица. Въпреки, че не мога да сметна колко точно жени са при сините на снимката (виждам Моника, Виктория и една руса, която е Денислава или Виолета), ако Денислава влиза този вторник при майка си, то тогава ми е странно защо не са пратили Мастагарков при Изгубените. Васил го няма, тоест сигурно са посочили него да се върне пак там.

# 447
Ако преди няколко часа си загубил Момчил, как ще махнеш и Мастагарков ?
Злобната баба Яга не е толкова глупава, нали после няма да могат да я изкарат от реката.

# 448
  • София
И аз мисля, че ще постъпи разумно и няма да изпрати Мастагарков. Може да е Моника. Не виждам добре кои са на снимката.

# 449
  • София
Фермата

Докога са снимките, тази година казаха, че ще свършат преди края на септември? Толкова кратък сезон не мисля, че е имало досега.

Направи ми впечатление, че както Мартина я нямаше от август, така днес писа, че профилът се поема от админ. Товс го правят много хора, но още със започване на формата, странно е сега да си пуска пост, че може да я гледаме там. Така че залагам, че е излязла и е стигнала много напред, но е предположение само.

Общи условия

Активация на акаунт