Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 615
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 405
Да кажем отново ,че Цвети ще бъде дадена на Гладиаторите ,но Амазонките отново ще са на реката .

# 406
И аз помня, че в началото спойлерът беше за Радостин, после Рълев, измишльотини.
Аз не бих вярвала на този първоначален спойлер за Радостин, защото си дадох сметка, че идва от потребитиля, който ни обясняваше, че Гого ще бъде отстранен от Генчо в неравностойна тежка битка; който сложи Фейгин на второ място (след Алексата) във финалната осмица, за да ни "филмира", както сам се изрази.

Скрит текст:

# 407
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Знае ли се нещо за всенародния "любимец" Гатьо?
Кога ще отпадне, дано не скоро, защото реално за мен той прави сега
интересно шоуто тази година.

# 408
Ще гледаме, но хич не вярвам да е мамил до такава степен, че да го изгонят. Често се случва някой да хитрува и го връщат. Помня, че на една игра със запомняне някой си беше записвал, а няма право и не го изгониха. Звучи сякаш са си търсили причина.

Момчил ми е любимец и досега играе чисто. Понякога играта те увлича и човек е склонен да направи нещо, но не мисля, че бих си променила мнението за него.
Мисля, че точно Боби от сезон три си беше записвал в играта за запомняне и после го подхлъзнаха.
За съжаление, явно ще видим и какво са подготвили за Момчил. Цецо също е добър играч и сигурно и той ще бъде сготвен.

# 409
Понеделник
Ива - капитан на жълтите
Момчил - капитан на сините

1. Старейшини
2. Гладиатори
3. Амазонки

Цвети става гладиатор.

Вторник

Дени влиза при майка си.

Момчил става амазонка.

# 410
  • BG-DE
Момчил амазонка 😳 това как и защо?

# 411
Понеделник
Ива - капитан на жълтите

1. Старейшини
2. Гладиатори
3. Амазонки

Цвети става гладиатор.

Вторник

Дени влиза при майка си.

Момчил става амазонка.
Кражба на капитан ?!

# 412
Понеделник
Ива - капитан на жълтите

1. Старейшини
2. Гладиатори
3. Амазонки

Цвети става гладиатор.

Вторник

Дени влиза при майка си.

Момчил става амазонка.

Само не ми казвай, че баба ти Вили  и щерката го пращат при Амазонките  Sweat Smile

# 413
Нали имаше една снимка с амазонките , един син и един червен?

# 414
На снимката са 2 червени и 1 син

# 415
Значи синия е Момчил?

# 416
# 417
Снимка от доста по-напреднал етап от играта 

# 418
Снимка от доста по-напреднал етап от играта 
Жълтите са се разпаднала вече.Червените са си същите без Ники .А Сините са само 2 мъже Мастрагарков и Елвиса,другото жени.

# 419
  • BG-DE
Явно дъщерята на Виолета е влязла, поне тази русата най вляво на нея ми прилича, но и Мастагарков и Елвиса са там. Да не би Момчил или брат му да са отишли в Чистилището 🤔

Общи условия

Активация на акаунт